Liv

Slik forbereder du og utfører din første vilje og stoler

Slik forbereder du og utfører din første vilje og stoler

Nå som vi har en liten, var det viktig for min kone og meg å se på å forberede vår første vilje og stole på som en familie. Å være økonomisk ansvarlig for et annet individ er et stort ansvar, og vi ønsket å sørge for at han ble tatt vare på om noe skulle skje med oss.

Men det er lettere sagt enn gjort. Faktisk har hele prosessen tatt oss flere måneder nå for å fullføre.

La meg gå deg gjennom hele prosessen med å forberede vår første vilje og stol på å ta vare på familien vår og sørge for at vår lille er tatt vare på.

Vurderer hvorfor du trenger en vilje og stoler på

Det første du må vurdere er hvorfor du trenger en vilje og tillit. For oss var valget enkelt - vi trengte en måte å sørge for at barnet ble tatt vare på dersom vi døde. Derfor ønsket vi en vilje og tillit.

En vilje er ganske enkel - det angir bare hvor du vil ha dine eiendeler når du dør, og også hvem som skal ta vare på barna dine. Dette var dokumentet vi trengte å forberede for å sikre at våre ønsker med vår sønn ble gjennomført dersom vi skulle dø.

Tilliten er mer komplisert. Vi ønsket å ha tillit av flere grunner:

 1. Hvis vår sønn er mindreårig når vi dør, kan han ikke arve våre eiendeler uansett.
 2. Siden han ikke kunne arve våre eiendeler direkte, måtte eiendommen gå til probate, noe som ville være kostbart og et problem for våre kjære.
 3. Skulle ingen overleve oss, gjør det mulig for klare disposisjoner av våre eiendeler på en måte vi ønsket - hva probateprosessen kanskje ikke hadde gjort hvis vi ikke hadde uttrykkelig bedt om det.

Det finnes andre alternativer for eiendom planlegging, men hvis du har barn, vil en vilje og en tillit gi mest mening.

Finne den rette advokaten for å forberede din vilje og tillit

Siden vi bestemte oss for at en vilje og tillit var det riktige valget for oss, trengte vi nå å finne en advokat for å hjelpe oss med å utarbeide det. Det er muligheter for deg å gjøre det selv, men dette var viktig for oss, og ideelt sett kunne det være mange eiendeler i tilliten til våre dødsfall, og vi ønsket å sørge for at alt var gjort riktig.

For oss betydde dette å finne den beste eiendomsadvokaten. Det beste rådet vi mottok var å bruke en advokat som spesialiserte seg på eiendomsplanlegging, og du kan finne den advokaten gjennom din statsforening.

De fleste stater sertifiserer advokater i spesialiteter, og eiendomsplanlegging er en av dem. Da jeg så opp statsbiblioteket, fant jeg fem advokater i mitt område som hadde denne spesialiseringen, og jeg kontaktet dem for å diskutere - til slutt å avgjøre på en.

Hva du trenger å ta for å sette opp din vilje og tillit

Når du setter opp din første avtale, vil du være forberedt. De fleste advokater tar betalt per time og av tjenesten. For å sette opp en vilje og tillit, belaste vår advokat en flat rate for varene, som inkluderte en 1,5-timers avtale på forhånd og en 1-timers avtale for å gjennomføre alt med en notarius publicus. Hvis eiendommen vår var mer komplisert eller tok flere avtaler, ville vi da bli belastet en timegebyr på $ 400 per time.

Som sådan er det super viktig at du kommer forberedt. Etter å ha snakket med advokaten før avtalen, lærte vi at vi skulle ta med følgende (på en organisert måte):

 • Kopier av alle tidligere planleggingsdokumenter (hvis aktuelt).
 • En finansiell oversikt, i hvilket som helst format, som viser hva du eier, hvordan tittelen holdes, og den omtrentlige verdien. Inkluder livsforsikring som viser hvem som er forsikret og ansiktsbeløpet.
 • Kopi av gjerninger og eiendomsskattregninger for hver pakke av eiendommer du eier.
 • Bevis på eierskap i andre eiendeler (herunder bedrifter).
 • Et slektstre.

Det er også viktig at du har en god ide om hvem (eller hvor) du vil forlate pengene dine, og også hvem som skal ta vare på barna dine, hvis det er aktuelt. For oss var det også viktig å ha samtaler med disse menneskene på forhånd, så det var ikke et sjokk. I vårt tilfelle ville min kone søster ta vare på vår baby gutt hvis noe skulle skje - men vi ønsket å sørge for at hun var ok med det også før de tok noen avgjørelser skriftlig.

Så før du bestemmer deg, sørg for at du har i tankene:

 • Valg av "eksekutor" av din vilje og tillit, inkludert andre og tredje suppleanter.
 • "Trustee" av din tillit til din død, inkludert andre og tredje alternativer, og hva skjer hvis ingen overlever (for eksempel veldedighet).
 • Hvem vil ha fullmakt hvis du er uføre.
 • Hvem er du komfortabel med å ta medisinske beslutninger på dine vegne.

Forstå din vilje og tillit

Det er ekstremt viktig at du fullt ut forstår din vilje og tillit når den er opprettet. Vår advokat sendte oss fysiske eksemplarer av vilje, tillit og autorisasjon til å gjennomgå før signering og utførelse. Min kone og jeg så gikk gjennom og lest for å sikre at alt var riktig.

Når vi vurderte dokumentene, oppdaget vi flere ting vi savnet, og også et valg på mottakerne vi trengte å endre. Det er viktig å fange disse tingene foran, så du trenger ikke å betale for å få dem til å redone raskt.

En ideell vilje og tillit vil vare mange år, og krever få endringer.

Utføre din vilje og stole på

Når du er helt fornøyd med din vilje og tillit, må den utføres. Dette betyr flere ting.

Først må det signeres og notariseres. I mange fylker må det også arkiveres med fylkesmannen for å være offisiell.I vår stat, for at advokater skal være gyldige for å gjennomføre eiendomsmegling, må de registreres hos fylkeskommunisten. En av hovedmidlene i vår tillit vil være vårt hjem, så dette var veldig viktig.

Også arkivering av dokumentene med fylkeskommunisten din og å ha dem innspilt gjør dem mye mer offisielle. Skulle noen konkurrere med boenhetsplanene dine etter døden, går denne handlingen langt for å vise at du mente hva du gjorde.

For det andre, når din tillit er registrert, må du faktisk sette dine eiendeler inn i tilliten. Dette er den mer tidkrevende delen av å sette opp en tillit, men en god advokat vil gjøre mye av legworket for deg.

Vår advokat utarbeidet oppsigelses gjerninger for å endre tittelen på vårt hjem i navnet på tilliten, og arkiverte dem for oss. Vår advokat fikk også noe interessant: måten vi hadde tittelen var "feil" (dvs. ikke ideell). Som sådan hadde vi faktisk tre avsluttende gjerninger som måtte arkiveres i riktig rekkefølge for å overføre huset til vår tillit.

Vi måtte også åpne en ny meglerkonto (vi bruker Scottrade) i tillitens navn. Vi overførte eiendelene fra vår gamle kontantkonto (som bare var i mitt navn) til tillitskonto.

Til slutt etablerer vi våre livsforsikringsmottakere for å matche våre vilje og tillit. Det betydde å holde hverandre som den primære mottakeren, og kjenne tilliten som sekundær mottaker. Årsaken til dette er fordi vårt barn er mindreårig, og tilliten vil være nødvendig for å holde pengene på hans vegne dersom vi begge dør.

Selv om det ikke er vanskelig, tar alle disse trinnene tid. Vi måtte gå og åpne en ny meglerkonto personlig fordi de ønsket en kopi av tillitsdokumentet når de åpnet kontoen. For våre livsforsikringer måtte vi sende inn en fysisk form som angitt mottakerendringen (som vi også måtte be om å sende til oss via e-post). Bunnlinjen er, selv etter at tilliten var offisiell, tok det flere uker å få alt satt inne i det på riktig måte.

Hva du trenger å huske å gå fremover

Fortsett, det er viktig å huske hvordan boen din er oppsett - begge deler. Når du kjøper, må du bestemme om du skal kjøpe dem i eller utenfor tilliten. For eksempel vil vårt neste hjem bli kjøpt inne i tilliten.

For det andre må vi huske skatteimplikasjonene for tilliten, siden den nå er egen enhet. Vår regnskapsfører vil ta vare på dette for oss, men det er bare noe å huske. Din skattesituasjon vil avhenge av hvilken type tillit du opprettet. I vårt tilfelle har en levende tilbakekallelig tillit ikke noe spesielt, men andre typer tillit gjør det.

Til slutt, bare fordi du har mange endelige instruksjoner oppført i testamentet og stoler, betyr ikke at det dekker alt. Sammen med våre eiendomsplaner setter vi sammen et dokument som legger ut alt som noen kanskje trenger å vite i fremtiden. Dette dokumentet inneholdt ting som:

 • Liste over bankkontoer.
 • Hvor finner du ting (dokumenter, fødselsattest, etc.).
 • Datamaskinpassord (inkludert Quicken).
 • Hvor våre livsforsikringer er.
 • Plassering av safe, nøkler, etc.
 • Viktige gjentagende utbetalinger for å huske (for eksempel eiendomsskatt, ledningsblodbank, etc.).

Det er mye å tenke på når det gjelder planlegging for din vilje og tillit, men det vil gjøre den økonomiske overgangen enklere for dine kjære hvis tiden kommer for tidlig.

Har du satt opp en vilje og tillit til boen din? Hvordan var din erfaring?

Skrive Inn Din Kommentar