Penger

Få betalt for å skrive om de virkelige hustruene i denne jobben-fra-jobben

Få betalt for å skrive om de virkelige hustruene i denne jobben-fra-jobben

Drømmen: Å være i stand til å holde tritt med alle dine reality-tv-programmer uten at den lille tingen kalt arbeidet kommer i veien.

Virkeligheten: Kom hjem fra en annen lang dag med akkurat nok tid til å fange de siste fem minuttene av "The Bachelor" og deretter å bla på Twitter for å finne ut hva du savnet.

Den nye virkeligheten (hvis du får denne jobben, uansett): bor hjemme i PJs hele dagen, bingeing på alle showene dine og skriv om dem slik at alle forstår dine nøyaktige følelser om Kylies nye bil, den nyeste husmorebordet og hvorfor den ene fyren VERDES IKKE EN ROS.

Nesten høres for godt ut til å være sant, ikke sant? Men det er det ikke.

Akkurat nå ser online-publikasjon Bustle på deltidskritikere for å dekke reality-TV og jobbe hjemmefra.

Nei, egentlig.

(Pssst: Vi legger ut mange flotte, fantastiske jobb-fra-hjem jobber som denne på vår Jobs side på Facebook. Sjekk det ut, og vær den første til å se nye jobb-fra-jobben jobber!)

Skriv om reality tv for travelhet

Travelhet er for tiden ute etter "Underholdningsforfattere med en lidenskap for reality tv" til skriv om de siste celeb antics og reality competition show.

Den rette passformen vil ha omfattende kunnskaper om underholdnings-TV og popkultur, en sterk og humoristisk skriftlig stemme, sterk vurdering og evnen til å skrive raskt og rent. Du bør også være litt for investert (men på en god måte) i alle ting E! og Bravo, som "The Real Housewives" og hver variant av "The Bachelor."

Du må være tilgjengelig minst tre hele dager i uken, selv om du kan velge å jobbe så mange som fem. Du bør være forberedt på å ta på intervjuer og leve dekning når behovet oppstår.

For å lykkes i denne rollen, du bør ha en grad i journalistikk, kommunikasjon eller et relatert felt, samt minst to års erfaring med rapportering, skriving eller blogging (spesielt innen kjendis- og underholdningsverdenen).

Det er ingen informasjon om lønn eller ytelser som inngår i stillingen, men vi har kommet ut til selskapet for å finne ut mer detaljer og vil oppdatere dette innlegget når vi hører tilbake.

Gå her for å søke om denne jobben, og ikke glem å inkludere dine nåværende reality tv-obsessions i ditt følgebrev!

Grace Schweizer er en junior forfatter på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar