Liv

Disse 5 praktikantene har tjent på heltidsjobbtilbud. Slik gjorde de det

Disse 5 praktikantene har tjent på heltidsjobbtilbud. Slik gjorde de det

Graduating fra college med en jobb allerede lined up - og en jobb i ditt felt, ikke mindre - er drømmen for de fleste snart-å-være grader.

For å gjøre den drømmen til virkelighet, trenger du den riktige kombinasjonen av bransjens kunnskap, virkelige erfaringer og verdifulle forbindelser for å sette deg fra hverandre.

Et internship kan være en fin måte å få alt det og mer på (inkludert en pen søt lønn hvis du klarer å hakke på en av disse høyt betalende praktikene.) Men hvis du er en ekte go-getter, du kan kanskje finne ut hvordan du skal slå en praktikplass i en jobb etter endt utdanning.

Vi spurte fem siste grader som bare gjorde det for å dele sine historier, deretter spurte ansatt ledere, karriere spesialister og rekruttere eksperter på tvers av ulike bransjer for å evaluere hver grad s strategi.

Vi ønsket å vite:

  • Var disse smarte trekkene alle praktikanter bør huske på?
  • Var disse strategiene risikabelt, avhengig av type bedrift?
  • Ville disse proffene anbefale lignende trekk til andre ambisiøse praktikanter?

Her er hva de fortalte oss ...

1. Beau Walker, assisterende advokat og markedsførings og dataforsker på Fish & Tsang, LLP

"Jeg er for tiden assosiert med Fish & Tsang LLP, en juridisk advokatbyrå i Orange County, CA, men jeg begynte her som praktikant for nesten tre år siden mens jeg var en førsteårs juriststudent.

"Som en 1L er det veldig vanskelig å finne betalt praksisplasser. Nesten ingen ønsker å betale noen med bare et år med juridisk trening. Betalte stillinger, hvis firmaet selv tilbyr dem, er vanligvis reservert for andre eller tredjeårsstudenter.

"Da jeg gikk inn i lovskolen, hadde jeg en familie (kone og to barn), og det var ikke et valg for meg å jobbe gratis. Vår skoles karriereutviklingskontor fortalte oss at sjansene for å bli betalt vårt første år var veldig slank, selv på en toppskole. Faktisk var det de fleste av klassekameratene mine erfaringer.

"Så jeg tok saker i egne hender. Jeg forsket og kontaktet over 100 selskaper og advokatfirmaer i Sør-California som praktiserte IP-loven og forklarte min bakgrunn, at jeg var student, hvorfor jeg ønsket å trene i immateriell rett, og spurte om de visste om noen som ville ansette.

"Jeg var overrasket over antall svar jeg fikk. De fleste sa at de ikke var ansatt på den tiden, men alle var vennlige. Jeg sikret en rekke intervjuer fra denne prosessen.

"Før mitt første intervju med et advokatfirma, sørget jeg for å gjøre så mye forskning på firmaet som jeg kunne bygge på deres hjemmeside. Som et resultat gikk intervjuet veldig bra, og jeg endte med å akseptere en stilling hos firmaet, som er firmaet jeg jobber for.

"I løpet av de siste tre årene har jeg gått fra en praktikant til direktør for markedsføring og nå en advokat. Faktisk, Jeg ble en lønnet arbeidstaker mens jeg fortsatt var i lovskole, noe som nesten ikke er kjent med.

"Det er noen ting jeg gjorde for å få dette til å skje:

  • Jeg gjorde et godt førsteinntrykk fordi jeg gjorde leksene mine.
  • Jeg gjorde ikke noe for å riste det første inntrykket i løpet av tiden min - det vil si jeg jobbet hardt og gjorde alltid det som ble spurt. Jeg lærte hva som var viktig på firmaet.
  • Jeg sørget alltid for å stille spørsmål når jeg ikke forstod noe.
  • Jeg gjorde meg selv en avgjørende del av firmaet. Jeg gjorde dette ved å ta initiativ og gi verdi i områder utover det som ble spurt av meg. Dette er mulig selv for praktikanter. Jeg har lært det de fleste gode sjefer elsker det når du kan bevise verdien og initiativet ditt. Det er mye enklere å styre noen som er selvstarter og kan løse problemer effektivt med liten retning, eller til og med identifisere problemer som ledelsen ikke var klar over. "

Eksperterne veier inn

Hva han gjorde riktig:

Beau tok ikke noe for et svar. Fordi de nåværende økonomiske forholdene i Amerika ikke har forbedret seg mye de siste 8-10 årene, må jobbsøkere gå utover for å skille seg ut.

"Hva Beau gjorde var riktig, men risikabelt. Han hadde rett, fordi han tok initiativet til å sikre sin karriere. Han var risikabelt fordi hvis han kommuniserte sitt personlige merke eller verdivurdering feil, ville disse selskapene ikke ansette ham i fremtiden. "

- Marc DeBoer, Karriere Spesialist, Silberman College of Business ved Fairleigh Dickinson University

Han demonstrerte sine ferdigheter gjennom sine handlinger (dvs. å forske, nå ut til bedrifter for å få jobben, være nysgjerrig og ta initiativ). Ofte vil kandidatene fortelle deg at de har disse ferdighetene, men når du viser potensielle arbeidsgivere, går det langt.

"Bosses elsker selvstartere og folk som kan jobbe med liten retning. Et godt eksempel på dette er når praktikanter spør, 'Hvordan kan jeg hjelpe?'

"Det er en god intern, men Det som skiller seg ut er noen som har gjort sin forskning og går til sjefen sin og sier, "Jeg ser at du leder neste ukes lagmøte. Vil det være nyttig hvis jeg legger sammen dagsordenen basert på forrige ukes møte og prosjektene som foregår denne uken, og send det til deg for gjennomgang og redigering? "Hvem kan si nei til det?

"Å være generell i din spør, vil ikke få deg så langt."

- Alina Tubman, Campusprogrammer Spesialist og Karriere Konsulent

"Ikke avgjort på en ubeleilig situasjon. Jeg gir to plusser for dette historien rett og slett fordi Beau viste et nivå av engasjement som er (fortsatt) så sjelden i dagens verden.

"Med ledighet og høy konkurranse blant jobbsøkere i dag, det faktum at han ikke bare aksepterte den første muligheten som kom rundt, viste at han visste hva han ville og gikk etter det. "

- Pierre Tremblay, direktør for menneskelige ressurser på det internasjonale damprengjøringsselskapet Dupray.

"Han jobbet hardt for å finne en praktikplass og tok ikke nei til et svar. Hans kommentar om å være en selvstarter og bevise verdien er nøkkelen. Mens bedrifter ofte liker ideen om praktikanter, er de i virkeligheten mye arbeid og kan være en stor tidssuging uten noen verdi produsert.

Ved å være en selvstarter, er jeg sikker på at dette selskapet var villig til å investere tiden for å videreutvikle ham. Hans forskerutdanning er imponerende, ettersom de fleste søkere ikke gjør dette lenger. "

- Mary M. ("Mickey") Swortzel, økonomidirektør og ansattssjef hos tech company New Eagle

Hva han kunne ha gjort bedre:

Han mottar A- fordi han ikke jobbet med en karrierekonsulent eller hans karriereutviklingskontor. Uansett når du har uteksaminert fra college, har ditt karriereutviklingskontor tjenester de kan gi deg som alumnus. "

- DeBoer

Han gjorde ikke noe galt. Jeg vil bare minne internene om å prøve og gå utover. Du vil bli husket som en stor intern som gikk utover, ikke bare en god intern som gjorde alt som ble spurt av ham. "

- Tubman

“N / A”.

- Tremblay

"Jeg lurte på hvorfor han tok en markedsføringsposisjon først og da ble en advokat? Det kunne ha blitt sett på som et dårlig trekk som tyder på at han ikke var seriøs om loven. "

- Swortzel

Grad (på en skala fra A-F): A- (DeBoer); A (Tubman); A ++ (Tremblay); A (Swortzel)

2. Carrie Kirk, Digital Marketing Associate at Majux Marketing

"I høst gikk jeg ut til Majux for å spørre om deres åpne praktikoppgaver. Jeg hadde ingen erfaring i markedsfeltet, men jeg uttrykte hvor interessert og åpen jeg var å lære hva jeg kunne fra dem for å hjelpe deres firma lykkes i bransjen.

"Jeg ble tatt inn for et intervju og tilbød posisjonen på stedet. Jeg tror virkelig at min ærlighet og vilje til å lære var nøkkelen til å bli gitt denne muligheten.

"Rask frem til februar, da jeg begynte. Jeg sørget for å lytte, ta notater og, viktigst, stille spørsmål.

"På dette tidspunktet tok jeg også et digitalt markedsføringskurs som en del av mine undergrad studier. Jeg sørget for å ta med begreper jeg lærte i klassen og be om å bli lært hvordan disse konseptene skulle brukes i den virkelige verden. Etter oppgradering i mai ble jeg tilbudt en heltidsposisjon.

"For andre som ønsker å utnytte internshipet til en betalt stilling, er mitt råd å Vær alltid villig til å lære og prøve noe nytt. Hvis du kan vise din potensielle arbeidsgiver at du er villig til å gjøre det som trengs for å lykkes, og for å hjelpe deres selskap lykkes, vil det bare tjene til å gi deg fordel i det lange løp. "

Eksperterne veier inn

Hva hun gjorde riktig:

Carrie tok initiativ til å skaffe seg en internship som ga henne erfaring med læring. "

- DeBoer

"Jeg kunne ikke enig mer om at selskaper vil ansette folk som er villige til å lære og gjøre det som trengs for å lykkes."

- Tubman

"Uttrykte sin vilje til å lære. I intervjuer er det vanligvis en tendens til å være bevoktet. At hun viste interesse og entusiasme, var sannsynligvis en del av grunnen til at hun ble tilbudt en stilling på stedet. "

- Tremblay

"Hun ser ut til å være baseline for å få en praktikplass. Mens hun nevner en vilje til å lære og vokse, virker det ikke som om dette virkelig går den ekstra mile å utføre, og kanskje har jobbsøkene vært som følge av timing versus virkelig å stå ut. "

- Swortzel

Hva hun kunne ha gjort bedre:

Carrie feil var at hun sa til arbeidsgiveren at hun var villig til å lære. Mens hun i hennes tilfelle jobbet, var hun heldig. Ved å bruke setningen 'Jeg er villig til å lære', inser du at du ikke har erfaring med å gjøre jobben.

"I stedet kunne hun ha pekt på hennes erfaring i klasserommet fra prosjekter og eventuelle aktiviteter i utlandet. Derfor er det så viktig at studentene deltar i grupper som klubber, gresk liv og friidrett. I hver av disse er det lederstillinger som kan oppnås, som gir deg praktisk erfaring.

"Da, med denne erfaringen, kunne hun ha opprettet sin egen wix.com eller LinkedIn side hvor hun kunne ha fremhevet denne erfaringen, og dermed rettferdiggjøre selskapet å bringe henne på."

- DeBoer

"Jeg vil foreslå å vite hvem du skal gå til med dine spørsmål. Å stille spørsmål er en flott mulighet til å være med på et selskap, og du vil sørge for at du spør det rette spørsmålet om folk.

"Du ønsker ikke å spørre en senior leder hva balansen mellom arbeid og liv er for en junior rolle; du vil ikke spørre en junior person eller noen som har vært på bedriften i en relativt kort periode hvilke ferdigheter som trengs for å lykkes på dette firmaet etc. "

- Tubman

"Ikke vær så rask til å ta inn urelaterte prinsipper til situasjoner der de kanskje ikke er anvendelige (for eksempel begreper som læres i klassen, vil ikke alltid gjelde for det virkelige ordet)."

- Tremblay

"Ingenting galt, bare ikke eksepsjonelt."

- Swortzel

Karakter: A- (DeBoer); B (Tubman); B + (Tremblay); B (Swortzel)

3. Holly Steffl, Junior Media Coach på Media Minefield

"Jeg internert for selskapet jeg er med, Media Minefield, sommeren før jeg ble uteksaminert på college. Da jeg forbereder meg på å oppgradere, søkte jeg på en jobb med Media Minefield og ble tilbudt en heltidsposisjon. Her er min erfaring med å gjøre internshipet mitt til en jobb.

For det første kan du ikke se din praktik som en praktikplass; du må tenke på det som et utvidet jobbintervju. Du må ta den tiden du bruker som praktikant på alvor og se arbeidet ditt som verdifullt. Arbeid hardt, still spørsmål og vis at du er der for å lære og gjøre godt arbeid for selskapet.

"Mitt knep var til tenk som om alt arbeidet mitt var på konsernsjefens skrivebord - hva vil jeg at hun skal se?

"For det andre må du slutte å føle deg som en outsider og hoppe inn i bedriftskulturen. Min første uke som intern, en Wacky Dress Up Day ble planlagt for fredag. Jeg kunne ha valgt å forbli profesjonell og vist opp i den typiske virksomheten casual som fredag, men i stedet donned jeg en tutu og noen sprø briller.

"Jeg var ganske tamely kledd i forhold til alle andre på kontoret den dagen, men jeg deltok fortsatt i en tradisjon mine kolleger elsker, og jeg tror ikke noe sånt går ubemerket.

"Jeg tror at det viktigste du kan gjøre når du prøver å gjøre en internship til en betalt jobb, er å få tilkoblinger. Du må gjøre de personlige og faglige tilkoblingene med hver person du jobber med gjennom hele praktikken.

"Hvis du bygger en god rapport med de menneskene du jobber med, kan du hjelpe dem med å forestille deg at du jobber med dem på lang sikt. Hvis du bevise at arbeidet ditt, dine ideer og samarbeid ferdigheter er verdifulle, vet du aldri hva som vil skje neste.

"På min siste dag på internshipet dro jeg rundt og personlig takket hver person jeg jobbet med for alt de lærte meg og for å jobbe med meg. Jeg gikk også tilbake og besøkte kontoret et par måneder etter at praktikoppholdet mitt var ferdig med å si hei og ta opp med alle.

"Jeg visste fra den første dagen i internshipet mitt at Media Minefield var hvor jeg ønsket å jobbe etter at jeg ble uteksaminert fra college. Så jeg jobbet hardt, nettverksrettet og lærte så mye jeg kunne mens jeg var der.

"Så holdt jeg de tilkoblingene jeg hadde gjort da jeg søkte på jobber. Og jeg endte veldig heldigvis tilbake på Media Minefield, og jeg kunne ikke vært mer glad. "

Eksperterne veier inn

Hva hun gjorde riktig:

Holly knuste det! Hun hadde den rette holdningen og ga henne alt. Hennes råd er fantastisk: "Mitt knep var å tenke som om alt arbeidet mitt var på konsernsjefens skrivebord - hva vil jeg at hun skal se?"

"Hvis du går inn med denne holdningen, vil enhver bedrift ønske å ansette deg."

- DeBoer

"Alt! To ting å merke seg:

"1) Bedrifter vurderer ikke bare praktikanter for ferdigheter som gjør at de kan gjøre jobben, men hvis de er tilpasset bedriftskulturen.

"Ved å delta i hendelsen viste Holly at hun ønsket å være en del av kulturen, ikke bare gjøre jobben sin og gå. Dette er veldig viktig for bedrifter.

"2) Det er også veldig viktig å bygge et nettverk, og hun håndtert det feilfritt. du vil aldri brenne en bro, selv om det ikke er noen muligheter åpne for øyeblikket.

"Hvis du hadde et positivt inntrykk på laget, og de vet at du virkelig vil ha denne jobben, vil de tenke på deg når det kommer opp - men du kan heller ikke få dem til å glemme deg i løpet av skoleåret (ute av syne, ute av sinnet). Holly håndterte ting godt ved å besøke kontoret etter at praktikoppholdet avsluttet. "

- Tubman

"Takk alle sammen personlig og voksende personlige forhold gjør deg til en minneverdig person. Å være minneverdig er viktig når du blir tilbudt en jobb. Holly nurtured personlige forhold. Det går langt for å holde deg i et selskaps minne. "

- Tremblay

"Arbeid som om konsernsjefen skulle se det, og hun hoppet inn i kulturen og skjønte at det var et" langt intervju. "Hun var tydelig fokusert på nettverk og innså at alle faglige forbindelser kan føre til langsiktige muligheter."

- Swortzel

Hva hun kunne ha gjort bedre:

Dette er en tøff som jeg bare ville være nitpicking. Hun kunne ha klart hennes hensikter når hun nærmet seg slutten av sin praktik, for eksempel snakker med sjefen sin om uteksaminering og leter etter en heltidsjobb.

"I dette scenariet er det mulig at selskapet kanskje har tilbudt henne en heltidsjobb etter sin praktik, og dermed sikret henne. Fordi hun ikke gjorde dette, virket det, hun ble tvunget til å søke på andre jobber. Legg aldri alle eggene dine i en kurv! "

- DeBoer

"Ingenting!"

- Tubman

"Jeg ville gjerne se henne gjøre noen forbindelser med folk som hun ikke jobbet med også. Du trenger både vertikal støtte (hierarkisk) og horisontal støtte (forskjellige avdelinger). "

- Tremblay

"Mens hun understreker at hun likte stillingen, kunne hennes handlinger og holdninger bli tatt som selvbetjening i stedet for bedriftsfokusert. Jeg lurer på om hun var altfor politisk og hadde for mye fokus på egen karriereutvikling i stedet for å gjøre jobben. "

- Swortzel

Karakter: A (DeBoer); A + (Tubman); A- (Tremblay); A (Swortzel)

4. Kelly Jacobson, Junior Content Creator og Social Media Manager på Illumine8 Marketing & PR

"Jeg ble uteksaminert i desember 2015 fra Indiana University of Pennsylvania med en grad i journalistikk og PR. Jeg jobber nå på Illumine8 Marketing & PR etter å ha fullført en sommerplass for virksomheten.

"I løpet av vårårsårets vår, Jeg kalte min nå-sjef for en sommerplassplass. Jeg trodde jeg var sen, så jeg ga en rask heis tale. Heisbanen var svært skyndte; Jeg tror jeg kan til og med ha latt litt fordi jeg var flau for at jeg ikke kunne huske hva jeg hadde økt. I ettertid hørtes det sannsynligvis litt desperat, men hun visste at jeg var seriøs om muligheten.

"Jeg ga henne i utgangspunktet mitt CV over telefon, og holdt det så enkelt som mulig. Jeg fortalte henne hvor jeg dro til skolen, hva jeg studerte, det jeg var interessert i å gjøre med karrieren min.

"Hun spurte meg hvor jeg hadde hørt om praktikoppholdet, og jeg var i sjokk fordi jeg ikke visste at de faktisk annonserte et internship; Jeg har bare Googled hennes selskap. Vises, det var min mangel på forskning som trakk henne til min telefonsamtale fordi det var en sjanse for meg å virkelig bevise meg selv.

"Jeg landet internshipet etter to intervjuer, noen skriveprover, og delte en falsk PR-kampanje jeg hadde skapt på college. Jeg jobbet som blogger om sommeren, og sjefen min hyret meg deltid til å jobbe eksternt under mitt senior semester. Når jeg ble uteksaminert, tilbød hun meg en heltidsjobb som innholdsskaper og sosial media-leder.

"Mitt beste råd for studenter som ønsker å skape en jobbmulighet ut av et internship er: Ikke vær redd for å stille spørsmål. Mange sjefer forstår at studenter er nye i næringslivet, så de vil være mer enn glade for å dele råd. Lær av deres feil.

"Også hardt arbeid går sjelden ubemerket. Interns har en dårlig rep for å være lat, så bry deg stereotypen ved å proaktivt be om nye oppgaver som vil øke ferdighetssettet ditt, noe som gjør deg mer verdifull. "

Eksperterne veier inn

Hva hun gjorde riktig:

"Kelly lucked ut. Hun kalte kalt selskapet, som viser initiativ. Flertallet av studentene har ikke hederligheten til å ringe slik, så på grunn av det sto hun ut. "

- DeBoer

"Å gå etter det hun ønsket og kaldt ringer. Ikke alle kan gjøre det, og de som kan vise de er villige til å rulle opp ermene og få hendene skitne. "

- Tubman

"Visitt initiativ ved å gå ut og se etter en mulighet. Kaldkalling tar tøft og engasjement. "

- Tremblay

"Hun jobbet hardt i praktikoppholdet og syntes å se det som en sjanse til å lære og vokse personlig og bidra til selskapet."

- Swortzel

Hva hun kunne ha gjort bedre:

"Hun ventet for lenge til å faktisk søke etter en praktikplass, og da hun gjorde det, gjorde hun null forskning. Gjennomføring av forskning er 101. "

- DeBoer

"Å gjøre forskning på et selskap er viktig før du tar en samtale. Og behandle hver samtale som om det var et intervju! "

- Tubman

"Manglende informasjon om selskapet viser folk at du bare vil ha en jobb, ikke denne jobben."

- Tremblay

"Hun var heldig. Å være uforberedt og tenkende som er imponerende er en feil. "

- Swortzel

Karakter: B (DeBoer); B (Tubman); B- (Tremblay); B (Swortzel)

5. Danny Garcia, Marketing Operations Manager på Stacklist

"I øyeblikket er jeg Marketing Operations Manager på Stacklist.com, som dokumenterer at oppstarten av verktøy har brukt til å lykkes for å hjelpe andre gründere til å ta raskere og bedre beslutninger om verktøy.

"Jeg er en nylig utdannet (dette siste mai) av St. John's University i Queens, NY, hvor jeg majored og fikk min B.S. i markedsføring. Jeg begynte å jobbe umiddelbart utenom college. Jeg var interessert i Stacklist for en tre måneders periode før oppgradering, så det var litt hyggelig timing der.

"Hvordan gjorde jeg jobben min til en jobb? Jeg hustled. Min administrerende direktør beskrev nylig at jeg hadde en viss "oppstartskvalitet", som beveger seg raskt, er sulten og jobber hardt.

"Det er det beste rådet jeg kan gi: For å sikre at alle i skolen bruker tiden sin klokt, trenger de å få erfaring i arbeidsstyrken, ikke bare sitte i klassen og gjøre lekser. Nettverk, surf på Internett og finn et sted som vil hjelpe deg med å lære og akselerere veksten.

"Jeg trodde ikke at jeg skulle bli student med jobb etter eksamen. Å være ærlig, jeg var en forferdelig student. Jeg var jonglering 18 studiepoeng, en deltidsjobb (hvor jeg jobbet 35 timer i uken), og min praktik på Stacklist (hvor jeg internerte i 20 timer i uken). Det var utallige dager hvor jeg ikke sov, fordi jeg trengte å fullføre oppdraget innen 8 a.m.

"Min administrerende direktør visste hvor hardt jeg jobbet (med den begrensede tiden jeg måtte gjøre noe lekser eller utenfor arbeid), og visste at hun kunne stole på meg. For alle som trives, kan jeg bare si: Være sulten.

"Arbeid hardt, si ja til alt og ikke kast bort tiden din med noe som ikke hjelper deg med å lære noe nytt. Hvis du er på utkikk etter et internship, vil jeg personlig anbefale å interning ved en oppstart, hvor den er rask og du vil være en viktig del av laget.

"Hvis du hadde en praktikplass, men det ble ikke en jobb, bruk den erfaringen og vri alt du gjorde der for å passe inn i kulturen og behovene til selskapene du søker om."

Eksperterne veier inn

Hva han gjorde riktig:

Ethvert selskap kan trene deg med en hard ferdighet, men de kan ikke trene deg til å jobbe hardt og ha en god arbeidsetikk. Som Danny sa, hustled han. "

- DeBoer

"Sa ja til alt! Det er viktig å være en go-getter og vise at du er i stand til å lære og få ting gjort.

"Jeg er også enig med Danny om ikke å kaste bort tid på college. Vi har alle 24 timer om dagen, og det er hvordan vi bruker den tiden som er viktig og forteller historien vår. "

- Tubman

"Å innse at skolen ikke har alle svarene. Hvis du ikke har ekte opplevelser, skal du lære noen vanskelige, smertefulle leksjoner. "

- Tremblay

"Han forstår verdien av å søke hva han lærer på en jobb. Jeg tror at attributter han noterer for en oppstartskultur, gjelder for praktikanter ved ethvert selskap. Hvis bedrifter kan se at de henter tiden som helles i en praktikant, kan det få personen lagt merke til. "

- Swortzel

Hva han kunne ha gjort bedre:

"Han spilte ferdighetene sine gjennom hele college. Hvis han tidligere hadde møtt karriereutvikling, kunne han ha hatt et internship som ville ha ført ham til en annen en internship og til slutt en jobb. Det ville ha introdusert mer tillit til ham.

"I tillegg er oppstart stor, ingen tvil om det, men ikke vanligvis for din første jobb. Du bør sikte på å starte i et stort selskap som du kan bevege deg rundt for å finne din samtale. Så, når du har slått ferdighetene dine og har en spesialitet, kan du gå til en oppstart. "

- DeBoer

"Ikke ta for mye. Du vil aldri overpromise og underdeliver. Det er flott å ta på seg mye og være sulten og villig til å lære og jobbe hardt, men du vil ikke strekke deg så tynn du ikke kan levere på dine forpliktelser.

"Jeg tror også godt på hvordan du gjør en ting, er hvordan du gjør alt, og hvis han var en" forferdelig student "og ikke forplikter seg til akademikerne bare fordi han hadde sjonglert for mye, ser det ikke bra ut med mindre du kan forklare det. "

- Tubman

"Syttiseks uker er ikke bærekraftig på lang sikt!"

- Tremblay

"Grader materie. Mens jeg er enig i at studenter kan dra nytte av arbeidserfaring, kompenserer det ikke alltid for dårlig fattigdom. "

- Swortzel

Karakter: B + (DeBoer); B (Tubman); B + (Tremblay); B (Swortzel)

Din sving: Nåværende praktikanter, kan du se deg selv å sette internship til en heltidsjobb? Hvilke uttak fra disse historiene vil du gjelde for din egen situasjon? Tidligere praktikanter, hvilke råd vil du legge til?

Kelly Gurnett er freelance blogger, forfatter og redaktør som kjører bloggen Cordelia Calls It Quits, hvor hun dokumenterer hennes forsøk på å kvitte seg med livet av de tingene som ikke har betydning og fokusere mer på ting som gjør. Følg henne på Twitter @ CordeliaCallsIt.


Skrive Inn Din Kommentar