Liv

Foreldre: Er lei av å betale store penger til leker? Tegn barnet ditt opp for å teste dem

Foreldre: Er lei av å betale store penger til leker? Tegn barnet ditt opp for å teste dem

Den andre dagen ble jeg surfer på det som ble markedsført som en "smart" leketøybutikk. Jeg var nysgjerrig på "smarte leker", leker som har egen elektronisk intelligens, så jeg gikk inn for å sjekke det ut.

Etter å ha rullet øynene mine på en varmrosa støvsuger leke (seriøst, hva er dette, 1950?), Kom jeg over en Mars Rover Barbie. Til tross for hennes sexy astronaut uniform (som om det ville være nødvendig på Mars, folk), trodde jeg at hun var et interessant alternativ. Det eneste problemet var den heftige prislappen. "Har Barbies alltid vært nesten $ 20? Jeg er inne for en ekte overraskelse når datteren min blir litt eldre! "Tenkte jeg.

Så igjen, hva om jeg ikke må jeg kjøpe datteren min en ny Barbie? Hva om jeg kunne få det gratis - eller, bedre enn, hva om hun kunne tjene det selv?

En kul jobb for barn: Toy Testing

Det høres gal, men det er helt mulig. Mange legitime leketøy selskaper ansetter normale barn å være leketøy testere. Hvis du vil at barnet ditt skal være en, ser aldersgruppen ut til å variere avhengig av søknaden, men vanligvis ser bedrifter etter smårollinger gjennom preteens. Selskapet vil enten sende barnet ditt et leketøy for å vurdere eller be deg om å ta dem til et leketøyslab ved selskapets hovedkvarter.

Interessert? Her er tre tips for å hjelpe barnet ditt til å lande konserten:

1. Få et hopp på konkurransen

Disse jobbene er vanskelig å finne. De dukker opp uventet, så du bør alltid være på utkikk. Som journalist Samantha Christmann forklarte, være proaktiv ved å sende leksaksfirmaer direkte og spørre om muligheter. For eksempel kan du sende e-postadressen din og barnets navn og interesser til [email protected] for å finne muligheter på Fisher-Price.

2. Prowl sosiale medier

Følg lekebedrifter på Facebook - både store og mindre spillere. For eksempel, leketøyet selskapet Trinn 2 postet på sin Facebook-side at det var på utkikk etter barn å teste en Thomas the Tank Engine seng. Selskapet ønsket å sende sengen til flere familier for å prøve ut. Familiene måtte holde sengen gratis i bytte for en produktanmeldelse.

Jeg snakket med Krystal Butherus, en blogger som ble valgt for å teste Thomas Tank Engine-sengen etter å ha hørt om muligheten i en blogger Facebook-gruppe. Krystal anbefaler alle som ønsker å få en leketøystest mulighet til å sette opp en blogg og sosiale medier kontoer "for å vise innflytelse hvis du er interessert i å være en leketøy tester. Mark-til-munn-markedsføring virker fortsatt som en stor avtale til merker, og det er verdt å bruke produktet, og å dele informasjonen med venner og familie. "

Som et annet eksempel, Warehouse leketøy selskapet i New Zealand gir sin prestisjefylte leketøy testere $ 200 verdt leker i tillegg til $ 8000 kontant for sine familier! For å fange en av disse jobbene, måtte barna kjøpe leketøy fra butikken deres og laste opp en video av seg selv som lekte med det og forklare hvorfor de ville være en flott leketøystester.

Hvis du vil at barna skal lande lignende muligheter, sørg for at de er komfortable foran kameraet og ikke har noe problem å selge sine ferdigheter! Det er en flott mulighet for dem å lære om markedsføring og kraften i sosiale medier samtidig som de forhåpentligvis får tonnevis av gratis leker.

3. Beveg din online tilstedeværelse

Som Butherus anbefales, bør du ha et sterkt online samfunn for å være en leketøystester, selv om det bare er en aktiv Pinterest-side, for å være mer ønskelig å lekebedrifter. Jo større online nå du har, desto mer sannsynlig er det at du vil bli valgt som leketøystester.

Hvis du vil gjøre dette regelmessig, kan du forberede bloggen din ved å se på leker som du allerede har. På den måten kan du bruke disse innleggene som en portefølje for å vise bedrifter som du skriver godt og gjennomgå produktene grundig.

Når du gjør en anmeldelse, sørg for å beskrive produktet i detalj, inkludert størrelsen, fargen og aldersgruppen den er laget for. Pass på at du nevner spesielle eller unike egenskaper. Har barnet ditt leke med leketøyet i omtrent en måned før du legger inn anmeldelsen, slik at du kan kommentere hvordan det holdt opp med å bli slitasje.

Vær heller ikke redd for å nevne om du ikke var fornøyd med et leketøy. Husk at mange leketøystester jobber for å sjekke sikkerheten og påliteligheten til et produkt, så det er en viktig jobb, men også en som innebærer litt risiko. Gjør dine vurderinger ærlige og pålitelige, og selskapene vil takke deg.

Selv om det ser ut til at disse jobbene er for gode til å være sant, er mange barn der ute ikke bruker $ 20 for Mars Rover Barbie. I stedet kan de sette pengene i høyskolefondene og nyte å leke med gratis leker i stedet.

Catherine Alford er en heltid blogger, personlig økonomi frilans skribent, og mor av tvillinger. Hun skriver om hvordan å balansere livet og et budsjett over hele nettet, inkludert på sitt eget nettsted, Budget Blonde.

Skrive Inn Din Kommentar