Investere

Real Life Tips: 68 Eksperter deler sine beste investeringer noensinne

Real Life Tips: 68 Eksperter deler sine beste investeringer noensinne

Det er to måter folk lærer på: gjennom personlig erfaring eller gjennom andres erfaringer.

Det gjelder i å investere.

Mens ja, de var helt fryktelige (Dang Penny stock!), De personlige investeringsopplevelsene bidro til slutt til de beste investeringene jeg noensinne har gjort.

Søker råd fra andre har også hjulpet enormt.

Dette har vært personlige mentorer, økonomibøker og blogger, selv læring fra eksisterende kunder.

Å ta i sine personlige erfaringer og knytte det til mitt eget liv har bidratt til min investerings suksess.

De sier "alltid lytte til dine eldste" og det er massevis av sannhet til det.

Som en del av mitt siste oppdragDrift: #investNOW hvor mitt mål er å oppmuntre 1 million mennesker til å begynne å investere i seg selv, ønsket jeg å få virkelige historier om andre investors store gevinster. (Hvis du ikke har det ennå, sjekk ut hva oppdraget handler om her.)

Det jeg elsker om historiene som er delt nedenfor, er at du ser mange forskjellige måter du kan investere i deg selv: aksjer, eiendomsmegling, oppstart av en bedrift, personlig utvikling, lesebøker og om og om igjen.

Gjør deg klar til å bli inspirert til #investNOW.

Hva var din beste investering?

Eple. Jeg kjøpte aksjer da Steve Jobs savnet Macworld 2009, og Apple-aksjer falt til rundt $ 90 per aksje. Jeg eide ikke et eneste Apple-produkt da, men jeg visste at de var vakre, folk gikk for dem, og de ble stadig innovativt. Jeg ville selge aksjene flere år senere for rundt $ 650 når det ble klart at andre konkurrenter var i ferd med å fange opp.

- Jim Wang av Microblogger

* * *

Alle mine beste investeringer har skjedd når absolutt ingen var enige med meg og myndighetsfigurer åpenbart forkynte meg en idiot. For eksempel, da jeg solgte hele min investeringseiendom i 2006 og betalte alle skattene (i stedet for å reinvestere gevinsten), støttet ikke en person avgjørelsen, og fagfolk fra industrien tok personlige angrep mot karakteren min. Selvfølgelig var dette rett før eiendomsmarkedet ble tanket. Jeg kjøpte også gullbeholdninger tidlig i 2001 kort tid etter den nederste bunnen etter en samtale med John Murphy, den berømte tekniske analytikeren fra CNBC infamy og forfatter av flere bøker, der han sa at jeg ikke skulle investere i gull fordi det ikke var gratis markedet og oppsiden var begrenset på grunn av regjeringens manipulering. Selvfølgelig var alle nyhetene negativt for gull, hadde vært i årevis, og gullbeholdningen økte raskt med flere hundre prosent.

- Todd R. Tresidder av FinancialMentor.com

* * *

Min beste investering: Jeg kjøpte Apple-aksjer i stedet for Apple-produkter lenge før iPhones og iPads!

- MoneyCone of MoneyCone

* * *

Den beste investeringen jeg noen gang har gjort var i en bolig ETF (ticker ITB). Jeg kjøpte da boligmarkedet var på toalettet, og alle var redd for å investere. Det følgende året var ETF på over 70%.

Det understreket for meg hvorfor passive investorer bør fortsatt investere noen i enkelte aksjer og nis-ETFer.

- Rob Berger av Dough Roller

* * *

Min beste investering (som familie) har vært i Lowes lager gjennom min manns pensjonsplan. Han samlet aksjer mens han jobbet der i en høyvækstperiode (han var en ansatt da selskapet overgikk en milliard i årsomsetning for første gang). Fast investering i et selskap som vokser øker vanligvis nettoverdien over tid. Være vant til kursutviklingene (som kanskje ikke har noe å gjøre med ytelse) er vanskelig, men nødvendig.

- Julie Rains jobber for å leve annerledes

* * *

Betaler mot boliglånet mitt. Selv om boliglånsrenten min ikke er enormt høy, får hver dollar mot det bare få meg noen dager nærmere å ha betalt av boliglån. Komforten med å vite at jeg eier mitt hjem gratis og klart, vil være en av de beste utbetalingene.

- Bob Lotich av Christian Personal Finance

* * *

Den beste investeringen jeg noensinne har gjort var i GE, jeg kjøpte da markedet krasjet i 2009. Det var ned til $ 6,75, og jeg visste at det var en stjele avtale fordi de klumpet inn i bankene. Mens de hadde noen tap på utlån, visste jeg at det ikke var noe i forhold til deres andre virksomheter.

- Andrea Travillian tar et smart skritt

* * *

Min beste investering var sannsynligvis ikke noe bestemt problem - det var bare beslutningen om å investere i fond i stedet for å prøve å velge (og muligens til og med handel) individuelle aksjer.

- FF av FeelingFinancial.com

* * *

Min beste langsiktige investering (ikke en handel) var Monsanto. Elske Monsanto eller hate Monsanto, det har vært en stor bestand for investorer. Jeg har faktisk eid denne aksjen på to forskjellige tider i løpet av det siste tiåret. Første gang jeg kjøpte aksjen, handlet den til $ 26 per aksje, og det gikk til $ 80 per aksje, og deretter delt. Det klatret da tilbake til $ 60 per aksje etter splittelsen, hvoretter jeg solgte for en stor gevinst. I dag eier jeg fortsatt aksjen, og jeg kjøpte den i 2008 i finanskrisen, og den har allerede returnert nær 80% og betaler godt utbytte.

- Robert Farrington av TheCollegeInvestor.com

* * *

I 1996 mottok jeg en uventet bonus på $ 1500. Siden det ble funnet penger bestemte jeg meg for å kjøpe en aksje.Jeg nøt virkelig kaffen på denne nye kaffebaren i Chicago, kalt Starbucks, så jeg kjøpte 50 aksjer. Med splitter ville jeg ha 400 aksjer i dag, men jeg var smart og solgt noen underveis. Jeg er igjen med 100 aksjer verdt rundt $ 8000 - en 1,910% avkastning.

- Joel Eggerding av CoachYourMoney.com

* * *

God timing av en børsnotering

Jeg kjøpte Tesla Motors for $ 19 / share på deres IPO dag fordi jeg alltid har vært en fan av selskapet. Det toppet rundt $ 200 / dele for noen måneder siden, men jeg tror det er et enormt selskap som vil gå langt høyere på lang sikt.

- John Corcoran av Smart Business Revolution

* * *

Min beste investering har rullet ROTH IRA over til Vanguard, og investerer i sine ultra-low-priced admiral-aksjer i Total Stock Market Index (VTSAX), og maksimerer dette bidraget hvert år. Minimumsavgifter og utgifter og jevn vekst. Jeg elsker det.

- James Clear av JamesClear.com

* * *

Arbeidet for dot-com selskap som gikk offentlig. Mens selskapet til slutt gikk konkurs, solgte jeg mine aksjeopsjoner nær den høyeste prisen. Jeg visste dessverre for mange kolleger som ikke gjorde det samme.

- Larry Ludwig av Investor Junkie

* * *

Jeg var veldig heldig å bli tilbudt aksjeopsjoner da jeg begynte å jobbe hos et privat selskap. Etter mange år der besluttet selskapet å bli offentlig. Når låseperioden avsluttet, bestemte jeg meg for å kjøpe og holde mine alternativer til en bedre tid. Nå har jeg en betydelig sum penger i aksjer som jeg aldri ville hatt hvis jeg ikke kjøpte og holdt når jeg gjorde. Det er opp til meg når jeg legger ut og mottar min fallfall.

- Grayson Bell of Debt Roundup

* * *

Jeg investerte i Oracle lager i 1990-tallet og solgte halvparten av stillingen etter en 500% gevinst. Min eneste beklagelse var at jeg ikke solgte hele stillingen på den tiden. Det var en frodig opplevelse, og jeg lærte at en stor gevinst kan tørke ut mange små tap. I 2009, i den siste økonomiske krisen, gjorde jeg en stor investering i Vanguard REIT ETF (VNQ) og tredoblet pengene mine. Gjennom årene har jeg lært at å investere i diversifiserte indeksfond i tråd med min risikotoleranse er en mye bedre investeringsstrategi enn individuell aksjeplukking.

Barbara Barbara Friedberg Personal Finance.

* * *

Læring blir aldri gammel

Min eneste beste investering har uten tvil vært i livslang læring - investerer i forretninger og investerer bøker, seminarer og coaching. I all ærlighet er det litt selvbetjente nå at jeg lager disse typer bøker og ting, men det er ingen andre investeringer som har kommet nær samme avkastning som å investere i meg selv.

- Chuck J. Rylant av ChuckRylant.com

* * *

Da jeg var på to år på college, solgte jeg Disk Man på eBay og fikk meg til en iPod.

Det var det største jeg noensinne har brukt og ikke lenge etter at jeg kjøpte en stor, hvit clunky Macbook.

Jeg var forelsket. I juni 2005 satt jeg alt fra mitt OAKMX fond og sparekonto til AAPL.

Jeg fikk 40 aksjer på $ 70 og aksjene delt noen uker senere. Resten er historie 🙂

- Andrew Fiebert av Listen Money Matters

* * *

Den beste investeringen jeg noensinne har gjort var vielsen på min kones hånd. Den andre var den kjedelige lille 401 (k).

Jeg har begynt å spare penger i andre investeringer gjennom årene. De har alle lidd virkningen av Tech Bubble i 2000 og den store resesjonen noen få år senere. Men mine investeringer forsvant ikke, de falt bare for en stund. Dette tillot meg å kjøpe flere aksjefond aksjer og realisere en stor gevinst når markedet begynte å komme tilbake.

Mens det å investere i fond i nesten to tiår ikke er spennende, er tanken på å bli millionær på bare noen få år!

Sakte og stødig vinner løpet.

- Steve Stewart av MoneyPlan SOS

* * *

"Kjøper Manhattan eiendomsmegling i min 20s. Mine foreldre trodde jeg var gal! "

- Sara Stanich av CultivatingWealth.com

* * *

Den beste investeringen jeg har gjort har vært i et sunt og voksende forhold med min kone. Det sterke ekteskapet og hjemmet vi har bygget sammen, gjør at jeg kan nå frem til suksess på alle områder av livet mitt

- Sean Nisil fra www.seannisil.com.

* * *

Komme ut til rett tid

Den beste investeringen jeg noensinne har gjort var Enron, som jeg solgte i sommer 2000 fordi den slo en ny høy og jeg kunne ikke se hva som ville holde den voksen. Det var så mye hell som noe, men jeg tar det.

- Annie Logue of The Root of All

* * *

Min beste investering er kombinert med en av de fleste offentlige feil. Jeg kjøpte en nydelig oceanfront leilighet i Rhode Island i begynnelsen av det jeg trodde ville være minst 3 års opphold. Jeg hadde bare registrert i Law School og besluttet å kjøpe gjorde mest mening. Jeg kjøpte for $ 244,000 i juli. I desember visste jeg at det ikke var noe jeg fortsatte i Law School. Jeg hadde gjort mindre enn $ 2000 i forbedringer i de fem månedene, men klarte å selge eiendommen for 300 000 på nesen. Etter alt gikk jeg bort med rundt 40k i fortjeneste, men den offentlige ydmykelsen i å flamme ut av Law School etter at 1 elendig semester har gjort vondt.

- John Lee Dumas av entreprenør i brann

* * *

Den beste investeringen jeg noensinne har gjort var ikke i et obligasjonslån eller en aksje - det var en investering i tid til å bli smartere og klokere på riktig måte å investere. Å lese bøker og artikler og blogginnlegg om å investere hver dag har vært transformasjonsmessig for meg på en måte som ingen investering kjøpt i dollar noensinne kunne være.

- Joshua M. Brown of The Reformed Broker Blog

* * *

Den beste investeringen jeg noensinne har gjort var å investere i en aggressiv portefølje i min 401 k (k) rett etter at aksjemarkedet krasjet i 2008. Jeg kjøpte "med rabatt" og har hatt en enorm vekst siden da.

- Ben fra rikdom Evangeliet

* * *

Det er en tossup - .2 bitcoins jeg mined på et innfall vinner for relativ ytelse, men i form av absolutte dollar et godt timet Bay Area hus kjøp i 2011 tar kaken. I lagerverdenen var det også en god samtale å kjøpe GE i mars 2009.

-PK av ikke avslutte dagen din jobb ...

* * *

Hendene ned den beste investeringen jeg noensinne har gjort var å starte bloggen min. Som derfor kom ut av min * verste * investering

som du skal lese om noen (mitt hus) 😉 Aldri betraktet jeg meg selv en gründer eller ingen som kunne lykkes med å jobbe hjemme eller for seg selv, men her er vi 6 år etter den skjebnefulle dagen med å skyte ut min første post, og det har vært det beste siden jeg måtte skje med karrieren min.

Du vil aldri tro at en tilfeldig "dagbok" av penger kan forandre et liv, men det er utrolig antall muligheter og dører som åpnes bare fordi du er flytende med hvordan ting fungerer online (og hvordan det tvinger deg til å * tenke * som en liten bedriftseier samtidig). Og aldri er du mer tilkoblet, og i stand til å nettverk, som du nå er med teknologi både online og offline. Det er ikke alles kopp te - spesielt de som blomstrer på stabilitet - men det har vært en øyeåpner å si mildt.

Og jeg utfordrer hver og en til å tenke på ideen om å starte en blogg om et emne som du er lidenskapelig om deg selv. Det tar bare noen minutter i disse dager (og det er gratis!), Og du vet aldri hvor det kan ta deg ... Verste fallet, du har nettopp slettet å slette.

- J Money of Rockstar Finance

* * *

Den beste investeringen jeg noensinne har gjort var å bruke dollarkostnad i gjennomsnitt for å kjøpe aksjer av Coca-Cola og Dr. Pepper Snapple Group gjennom sine utbytteinvesteringsprogrammer (DRIPs). Dette er et godt eksempel på kjøp og hold investering og kraften i sammensatte interesser.

- Hank Coleman of Money Q & A

* * *

Dette kan høres ostetisk fra en student, men min beste investering så langt har vært den som jeg har utdannet.

Jeg har nettopp startet i karrieren min, men selv gjennom lærling og samarbeid har jeg doblet min førskoleinntekt.

- Stu av Poorstudent.ca

* * *

Min beste investering av all tid var $ 10.000 som det først tok for å ha min første nettside bygget. Det var en gal dyr risiko, men det stedet var kjøretøyet som til slutt fikk meg til å slutte jobben min og bli en heltid entreprenør.

- Nick Loper av SideHustleNation

* * *

Leaving corporate America å starte min første franchise i 2001. Dette har gitt meg frihet enn Corporate America noensinne kunne tilby.

- Mike Kawula of Self Employed King

* * *

Komme ut i offentlig

Den beste investeringen jeg har gjort var å utdanne meg selv på offentlige taler og å begynne å snakke på og delta på konferanser. Jeg lærte verdien av nettverk og som et resultat jeg har dannet verdifulle relasjoner som vil påvirke min virksomhet i årene som kommer.

- Vernon Ross av The Social Strategy Podcast

* * *

Jeg kjøpte et hus for $ 21.000 i kontanter, og det leier for $ 900 per måned. Den ene investeringen gir meg ca $ 5 500 i passiv inntekt hvert år etter å ha betalt en eiendomsforvalter for å håndtere alt arbeidet.

- Paula Pant av AffordAnything.com

* * *

Dette kommer til å høres uber-corny, men den beste investeringen jeg noensinne har gjort i meg selv. Jeg cringed selv å skrive det, men det gjør det ikke noe mindre sant. Virksomheten jeg har bygget eksisterer på grunn av det jeg har satt inn i det - ordene jeg har skrevet og handlingene jeg har tatt. Hele min suksess hittil er bygget på grunnlag av personlig vekst.

- Tom Ewer of LeavingWorkBehind.com

* * *

Min beste investering har aldri vært å velge lavprisindeksmidler både i min 401k og min Roth IRA, spesielt fra Vanguard. Aktivt forvaltede midler er en slik rip-off fordi de tar store prosenter som en avgift, uansett om du faktisk har en positiv avkastning på investeringen. Finn rimelige midler og invester i dem. Prosentandelene du vil beholde, vil gjøre en stor forskjell i løpet av tre eller fire tiår.

- Caleb Wojcik

* * *

Den beste investeringen jeg noensinne har gjort var Limited Brands. Jeg kjøpte aksjer i Limited Brands etter 9/11 da aksjemarkedet tanket. Jeg kjøpte for $ 9 / share og solgte for over $ 40 / share.

- Jon av MoneySmartGuides

* * *

I 2008 brukte jeg $ 500 for å ha et forsikringssted bygget for min virksomhet. Siden da har det generert over 15.000 livsforsikringsledere og hundrevis av tusen provisjoner.

- Chris Huntley av eLifeTools

* * *

Med S & P 500 synker inn i markedskrasj'09, scrappede jeg opp så mye penger som mulig, og kjøpte flere selskaper, inkludert LVS, som gir meg en 647% avkastning på 20 måneder. Å kjøpe mens alle andre solgte var min beste investering så langt.

- Jon Petersen fra NovelInvestor.com

* * *

Selv om det hadde vært nærmere $ 40.000, hadde vi ikke refinansiert, vi lagde $ 20.000 når vi solgte vårt første hus 2 1/2 år senere. Absolutt vårt beste tilbake!

- Brad Chaffee of Beyond Debt Freedom

* * *

Den beste investeringen jeg noensinne har gjort var en kaste opp mellom fast eiendom og lager. Jeg har fortsatt eiendommen, slik at dommen fortsatt er ute på hvordan det vil panorere, men det ser for tiden veldig bra ut. Aksjen var en gammel halvleder lager som heter Novellus (NVLS). De har siden blitt kjøpt ut. De gikk fra $ 40 til $ 180. Det var en wild ride. Men jeg kom ut for tidlig!

- Jason av TermLife2Go

* * *

Tumblr var stor, som var WildFire.

- Gary Vaynerchuk av GaryVaynerchuk.com

* * *

Min beste investering var en som jeg kjøpte og holdt på. Litt over et tiår senere, og noen splittelser og utbytte senere, og at R.J. Reynolds investering ser ganske bra ut.

- Shane of Beating Broke

* * *

Å bli en grunnlegger av John Maxwell-teamet har ført til at jeg kontinuerlig vokser meg selv, noe som gir meg større evne til å verdsette andre, samtidig som jeg bygger en virksomhet som hjelper andre med å løse problemer og nå sine mål. Tross alt, hvis du ikke er villig til å investere i deg selv, hvorfor skal noen andre?

- Steve Goble av The Goble Group

* * *

For noen år siden legger jeg litt penger inn i et fond som vanligvis beveger seg med aksjemarkedet. Det er ikke et veldig prangende valg, men det har økt i verdi takket være den jevne økningen i aksjemarkedet de siste årene.

- Benjamin Feldman av ReadyForZero Blog

* * *

Den beste investeringen jeg noensinne har gjort var å kjøpe lav og selge høyt på eiendomsmarkedet. Tidspunktet var selvfølgelig nøkkelen til suksess.

- Christopher J. Lalor av Livsforsikring Shopping Anmeldelser

* * *

Investere i meg selv og min virksomhet. Pengene jeg har lagt inn i mine virksomheter de siste 5 årene har gitt meg en 5X-retur. Jeg har mer kontroll over fremtiden for min virksomhet som jeg gjør med noe lager - og vi har nettopp kommet i gang når det kommer til vekst.

Den beste investeringen jeg noensinne har gjort var i en livsforsikringspolicy på 1 million dollar. Hva - er du tuller? Ja - livsforsikring. Det er en spesiell type livsforsikring, som når den er strukturert på riktig måte, er en utmerket måte å spare penger for fremtiden. I 2008 hadde jeg ingen tap i min forsikringspolicy, og pengene kan til enhver tid nås for noe formål, uten straff og skatt.

- Chris Abrams ofAbrams Insurance Solutions

* * *

Den beste investeringen jeg noensinne har gjort var i PriceLine.com. Jeg kjøpte aksjen i slutten av 2008, som hittil har gitt en avkastning på over 1.500%

-Ian McAuslin av livsforsikringsjournalen>

* * *

Den beste investeringen jeg noensinne har gjort var definitivt min utleie hjem. Jeg har faktisk bodd i det først i tre år og så slått det inn i en investeringseiendom. Jeg fikk det til en så god pris i 2009 at jeg er majorly cash flow positiv hver måned. Ikke la noen lure deg, utleieboliger er definitivt ikke passiv inntekt som noen ville føre deg til å tro. Men hvis du holder fast på den rette eiendommen og legger inn litt svetteverdighet, kan du også være en utleier med en fin liten sideinntekt hver måned!

- Joel Larsgaard, lagre utenfor boksen

* * *

Takk Steve Jobs

Min beste investeringen involvert Apple - spesielt noen lange anropsalternativer på AAPL. Jeg er ikke en veldig aktiv opsjonshandler, men jeg liker å bruke dem til å utnytte porteføljen vår. Jeg kjøpte en rekke $ 650 oktober 2012 kaller AAPL tidlig på året (da de handlet rundt $ 400) og klarte å komme seg ut rundt det høye på $ 700. Nok det å si at jeg var i stand til å realisere enveldig god gevinst som var ganske et løft til vår pensjonsportefølje.

- John Schmoll av Frugal Rules

* * *

Min beste investering er en jeg fortsetter å lage. Hver lønnssjekk I dollar koster gjennomsnittlig i Vanguards Target Retirement 2050 Fund (VFIFX) i min Roth IRA for å finansiere pensjonen min. Jeg lar ikke følelser gå inn i situasjonen og fortsetter å kjøpe mer hver lønnsslipp, så jeg kan pensjonere en dag.

- Lance Cothern of MoneyLifeandMore.com

* * *

Min beste "investering" bestemte seg for å jobbe med en finansiell rådgiver. Han gjør det han gjør best, så jeg kan fokusere på det jeg gjør best (skriver, ikke investerer!). Når markeder tanket i '08, vokste fakturaen min faktisk, og jeg takker ham for det.

- Maggie Leyes fra LifeHappens.org

* * *

Min beste investering min nye elliptiske maskin. Hver dag bruker jeg ca 30 minutter på maskinen mens jeg ser på TV, surfer på nettet eller lytter til lydbøker. Bare 30 minutter har mild cardio virkelig forandret livet mitt. Jeg sover bedre om natten, jeg føler meg mindre stresset og har massevis av energi midt på dagen.

- Vil Chen of WiseBread

* * *

Min beste investering var å lære om indeksfond, og hvorfor de er så mye bedre enn å spekulere på individuelle aksjer. Jeg har nå holdt en økende mengde Vanguard low-fee indeksmidler i ca 15 år, og de jobber fredelig for meg dag og natt, genererer utbytte og opprettholder stabilitet, og aksjemarkedskrasj og tilbakeslag gjør meg ikke nervøs i det hele tatt.

- Mr. Money Mustache av Mr. Money Mustache

* * *

Investere i deg selv. Jeg tror å investere i deg selv som en gründer eller bedriftseier vil alltid produsere din beste avkastning. Et nært sekund er overfinansiert permanent livsforsikring, da den gir en god stabil avkastning med beskyttelse mot tap av kapital og gir også muligheten til å opprettholde likviditet for å reinvestere tilbake til deg selv eller andre investeringer.

- Ben Newman av BenNewman.net

* * *

Min beste investering var å velge å delta på Marie Forleo's RHH Live i 2010. Jeg hadde startet gradskolen som en "karriereflyt" og hater det helt. Denne hendelsen endret banen for alt for meg. Jeg sluttet gradskurs, søkte på Marie's mastermind i stedet, bestemte meg for å flytte tilbake til NYC fra Washington DC, avsluttet et forhold, og startet mitt online merke helt innen 3 måneder etter å delta. Hele mitt liv endret seg fra en investering.

- Liz Dialto av LizDialto.com

* * *

Den beste investeringen jeg noensinne har gjort var i et vanlig såkalt S & P 500 indeksfond. Det egentlig egentlig virkelig overgikk mine aktivt forvaltede midler i løpet av et år.

- Leah Manderson av LeahManderson.com

* * *

Bidra med mer enn jeg først følte meg komfortabel å lagre inn i min USAA 401 (k) da jeg startet her for 5 år siden. Gitt mitt første ubehagelige bidragsnivå, de hyggelige markedene over denne tidsrammen og min investeringsmiks, har jeg nå fått mer penger på kontoen enn jeg kunne ha forestilt meg da jeg først startet.

- Scott Halliwell av USAA

* * *

"Min beste investering har vært bedre. Den beste måten du kan investere på din tid er på noe du bryr deg om og gjør deg glad for å komme til jobb hver dag. Jeg anser at investeringen av tid i denne virksomheten er uvurderlig. "

- Jon av Bedre

* * *

Den beste investeringen jeg noensinne har gjort var på lager av eiendomsgruppen CB Richard Ellis (CBRE). Jeg la merke til at de var oppmeldingsagent for mange av de ledige kommersielle eiendommene jeg så rundt i byen etter 2008-krasj. Jeg skjønte hvorfor ikke investere i selskapet som skal tjene penger når kommersiell eiendom kommer tilbake? Det var en veldig lønnsom begrunnelse.

- LaTisha Styles of YoungFinances.com

* * *

Jeg har investert i aksjer i mer enn 30 år - inkludert 10 som Wall Street investeringsrådgiver - så jeg har gjort mange investeringer. Men det beste, langt, er Apple. I 2002 kjøpte jeg 400 aksjer for rundt $ 3.200, eller rundt $ 8 / andel. Jeg solgte 200 før markedsulykken i 2008 for rundt $ 165 / aksje, netting $ 35.000. Og jeg har fortsatt 200 i dag, for tiden verdt nord for $ 100.000.

- Stacy Johnson av MoneyTalksNews.com

* * *

Den beste investeringen jeg noensinne har gjort var i min investeringskunnskap. Tar deg tid til å lære hva som egentlig virker, og hva som ikke har hjulpet meg med å kutte gjennom den enorme mengden BS som er der ute for å gjøre sterke langsiktige beslutninger.

-Mat fra mor og pappa penger

* * *

Min beste investering har alltid vært i meg selv og virksomhet, fra å kjøpe coaching for å utvide tankene mine til å betale for en konferanse, som alltid leverer den beste avkastningen.

- Jaime Tardy of Eventual Millionaire

* * *

"Etter å ha skrevet i årevis om hvordan å ha sterke familiebånd er en stor del av å finne lykke, skjønte jeg at jeg er den som trenger rådene mest! For noen år siden begynte jeg å gjøre en seriøs innsats for å holde kontakten med foreldrene mine og søster i utlandet ved å besøke / videochatte / ringe når jeg kan. Det tar fortsatt bevisst innsats fordi de er så langt unna og livet kan komme i veien, men dette er lett den beste investeringen jeg noensinne har gjort. "

- David Ning of MoneyNing

* * *

Den beste investeringen jeg noensinne har gjort var i en leilighet med fire enheter (en bankforeclosure) som jeg kjøpte for 90.000 dollar, med hovedsakelig private penger til å finansiere kjøpet. Eiendommen bringer inn rundt $ 2000 per måned og bør fortsette å vokse hvert år ettersom husleien økes.

-Brandon Turner, BiggerPockets.com

* * *

Beste investeringen jeg noensinne har gjort var å starte YNAB. Hendene ned.

- Jesse Mecham av YouNeedaBudget

* * *

"Den beste investeringen jeg noensinne har gjort var i mine CFP®-kurs! Jeg startet mitt eget selskap, Gen Y Planning, i mai 2013, og jeg er en finansiell planlegger for tusenår. Jeg elsker å være en gründer! "

- Sophia Bera av Gen Y Planning

* * *

Den beste investeringen jeg noensinne har gjort var å bidra til min 401k. Min arbeidsgiver matchet en viss prosentandel av det jeg legger inn. Det er gratis penger! Jeg ville vært gal for ikke å ha utnyttet det.

-Tai av DoubleSavingDivas.com

* * *

Jeg var heldig å lage planer tidlig i 2013 for å investere i meg selv ved å delta på ulike konferanser. Investeringen var et økonomisk offer og krevde noen kreative tilpasninger med min dagjobb for å ta seg av. Imidlertid lærte jeg tonn fra hendelsene og jeg møtte noen utrolige mennesker som har hjulpet meg med å skape rammer for å oppnå mine personlige og profesjonelle mål! Jeg vil oppfordre alle til å investere i deg selv ved å vokse ditt personlige nettverk ved å delta på konferanser.

- Jared Easley fra StarvetheDoubts.com

* * *

Komme av baksiden min

Jeg har to investeringer som var de beste. Først var da jeg endelig fikk av meg bak og satt penger inn i selskapets 401 (k). Jeg legger penger inn i et S & P 500 fond. Bare å ta beslutningen om å investere i fremtiden min var et flott skritt, men det som gjorde det bedre var at jeg begynte å sette penger på det da markedet falt fra dot-com-krasj. Jeg var i stand til å få de tidlige investeringene til en god rabatt.

For det andre var en individuell lager som bidrar til å holde meg i gang i løpet av uken - Starbucks (SBUX). Jeg kjøpte aksjen etter at Howard Schultz kom tilbake som deres administrerende direktør. Siden jeg kjøpte den har aksjen mer enn firedoblet i pris, og jeg vet at det ikke var alt fra kaffekjøpene mine

- Glen Craig gratis fra Broke

* * *

Den beste investeringen jeg noensinne har gjort var i et S & P 500 indeksfond. Så kjedelig som det høres ut, har jeg tjent mer penger i dette fondet enn noen av mine individuelle aksjeinvesteringer.

- Deacon Hayes fra WellKeptWallet.com

Det er på tide å investere i deg selv. Det er på tide å #investNOW. Bli med 1 million andre i å ta løftet her.

Lagre

Lagre

Skrive Inn Din Kommentar