Investere

Amazon Prime: Flytt til nettbutikk kan skifte aksjer høyere

Amazon Prime: Flytt til nettbutikk kan skifte aksjer høyere

Amazon.com (NASDAQ: AMZN) har bygget seg inn i den ledende internettforhandleren, samtidig som den ble en av de viktigste aktørene på andre områder, først og fremst tabletter og skyen. Selskapet har og bør fortsette å innovere for å drive vekst i sine virksomheter.

Ledelsen har posisjonert sin kjernevirksomhet for salgsvolum og marginutvidelse som vil fungere som den primære katalysatoren for å drive aksjene høyere. I tillegg er den fortsatte suksessen til Kindle-virksomheten og sin posisjon i skyen - Amazon Web Services - ytterligere vekstverktøy.

Amazon er en god buy-and-hold kandidat bak disse flere vekstdrivere, sterk ledelse og positive verdslige trender (primært den pågående skiftet til nettbutikk samt skyen).

Amazon Prime kan kjøre beats and act som katalysator for aksjen

Amazon Prime ble en drivkraft for vekst både før og til større omfang enn forventet. Det kan fortsette å føre aksjene til å overgå fremover. Mens andre forhandlere som eBay (NASDAQ: EBAY) har utstedt noe forsiktige utsikter basert på noe mykere forbrukernes etterspørsel, virker Amazon forsiktig optimistisk.

Ledelsen uttalte at det har lagt til millioner av Prime-kunder i løpet av de siste tre månedene, og veksten av den tjenesten viser ikke tegn til å bremse. Amazon har lagt ca 20% til sin kundebase og forbedret omsetning per kunde på rundt 5% i 3Q '13. Sistnevnte har jevnt forbedret seg fra en svak nedgang i omsetningen per kunde i 4Q'12 bak fordelene med Amazon Prime. Dette kan fortsette å akselerere bak nye kunder som blir med i Prime.

Prime-kunder får gratis to-dages frakt og håndtering på alle bestillinger, uansett størrelse, ubegrenset streaming av TV-programmer og filmer, og kan låne en gratis bok per måned fra Kindle-butikken. Amazon måtte skape service sentre rundt om i landet for å levere løftet om to-dagers frakt.

Den gjennomsnittlige månedsinntekten fra en Prime-kunde er mye høyere enn ikke-Prime-kunder, slik at veksten i denne basen skal bidra til å akselerere veksten i kjernevirksomheten. I tillegg presser tredjepartsleverandører seg til at deres varer ligger i oppfyllingssentrene, slik at kundene får to-dagers frakt og de får "Prime" merkevarebygging.

Strømningsdelen av tjenesten har utført bedre enn forventet, og bekymringene i denne virksomheten vil generere under gjennomsnitt, eller ingen retur er borte på dette punktet. Vedtaket har vært jevnere og større enn forventet, og Amazon konkurrerer nå direkte med Netflix (NASDAQ: NFLX) i denne virksomheten. Som Netflix, er det å legge til eget eget innhold.

Nylig kvartalsvis positiv vekst i salg og brutto fortjeneste

Salget i det siste kvartalet økte med 24%, som var i toppenden av ledelsesstyringen på 12 til 24%, og før konsensus var 21%. Også bemerkelsesverdig var en liten brutto margin slå: 30 BPS versus konsensus på 27,4%.

Nord-Amerikas salgsvekst økte til 31% for tredje kvartal i rad drevet av elektronikk og salg av generelle varer. Amazon sendte et driftsunderskudd på 25 millioner dollar bak teknologi og innholdskostnader som forårsaker bekymring fra Street. Salgs- og bruttoavkastningen bør imidlertid drive fremtidig inntjening og var viktigere for den langsiktige historien.

Ledelsen utstedte 4. kvartal veiledning for omsetningsvekst på 10 til 25% med driftsresultat fra - $ 500 millioner til + $ 500 millioner. Amazon tjente $ 405 millioner i 4Q'12. Viktig, ledelsen har som historie å sette veiledning på et rimelig nivå og deretter slå denne prognosen. Gitt noe makrousikkerhet rundt forbrukeren, var Amazon sannsynligvis spesielt forsiktig og kan levere et slag i 3 til 6% rekkevidde.

verdivurdering

Amazonas aksje er dyrt ifølge noen, men investorer må betale for vekst. Med salgsvekstprognosen langt foran detaljhandel, høyere potensiell lønnsomhet og andre virksomheter - Amazon Web Services, Kindle, og nå innholdsstreaming - fortjener det et ledende multiplum.

Historisk har Amazon handlet på henholdsvis 5 og 10 år med henholdsvis 22,8x og 22,2x NTM / EV EBITDA. Den har en EBITDA-margin på rundt 9%. Det bør opprettholde et høyt antall gitt de nevnte faktorene som skal drive aksjene høyere hvis den kan levere på vekstprognoser. For tiden handler Amazon på henholdsvis 23,8x og 17,5x 2014 og 2015 EBITDA.

Konklusjon: Amazon Worth Owning for Core Business, andre er gravy

Amazon har endret måten forbrukerne handler på, spiller en rolle i utviklingen av tablettmarkedet, og har betydelig andel i det voksende skymarkedet. I tillegg begynner det å presse inn i streaming-virksomheten og vil trolig komme frem som nøkkelkonkurrent til Netflix. Alle disse andre virksomheten er som saus på toppen av veksten i kjernen på nettbutikk.

Med forbrukerne som fortsetter å skifte kjøp online og den første suksessen til Amazon Prime, kan selskapet få del i det økende nettbutikkmarkedet i Nord-Amerika, samtidig som det fortsetter å ekspandere internasjonalt.

Hva er tankene dine om Amazon?

Skrive Inn Din Kommentar