Banker

6 inntektsgenerering ideer til å betale ned student lån gjeld

6 inntektsgenerering ideer til å betale ned student lån gjeld

Studielån er en investering i din fremtid. Når du samtykker i å motta et studielån, foretar du en "investering" i ditt fremtidige selv ved å handel med studentlånet penger til utdanning og håp om økt fremtidig inntjeningspotensial. Men som vi alle vet, spiller dette perfekte scenariet ikke alltid som forventet.

Studiekostnadene fortsetter å stige, så mengden studielån du er nødt til å låne øker. Du kan ikke fullføre graden din på 4 år, så du er tvunget til å betale for et femte uplanlagt år. Dine fremtidsutsikter er ikke det du trodde de ville være, så du blir tvunget til en jobb under inntektspotensialet ditt. Du går inn på arbeidsmarkedet når den er mettet med mellomstore ledere som nylig er arbeidsledige og sårer opp alle postnivåposisjonene. Alle disse scenariene er veldig ekte, og veldig skummelt når du ser på konsekvensene de har på studielånets gjeld.

Har jeg malt et dyster nok bilde? Jeg håper det, fordi studentlånsgjeld kan være en kreft som støter på økonomisk vekst og stabilitet i mange år.

Den gode nyheten er imidlertid at med litt hardt arbeid, besluttsomhet og litt internetkunnskap er det enkle måter å generere ekstrainntekt på for å hjelpe deg med å betale ned studielånets gjeld og fortsette med livet ditt.

Enten du har $ 5000, $ 50.000 eller over $ 100.000 i studentlånsgjeld, kan noen (eller alle!) Av undertaktikken brukes til å tjene ekstra inntekt og betale av studielånene dine. Best av alt, de har alle svært lave inntaksbarrierer og null eller minimal kontantinvestering.

Retail Arbitrage På Amazon

Kjøp lavt, selg høyt. Høres enkelt rett ut?

Denne år gamle filosofien oversatt til verdens største markedsplass har skapt en stor mulighet for fortjeneste, med lave barrierer for oppføring. Det grunnleggende konseptet er at du vil finne produkter å selge ved å "sourcing" dem fra lokal lager. Du vil besøke butikker som Target, Wal-Mart, CVS, Publix, ACE Hardware, og mange andre.

Du laster ned en Amazon Selger-app til telefonen og skanner lager i butikken. Du leter etter varer som selger for mer på Amazon enn hva du kan kjøpe dem for i butikken. Amazon tar et overskudd av fortjenesten din, men appen vil vise deg netto fortjeneste. Finn et element med en positiv fortjenestemargin, og du har funnet muligheten din.

Du vil også være oppmerksom på BSR eller Best Seller Rank. Dette er tallet som representerer hvor ofte varen selger. God tommelfingerregel er å holde under 100 000 i en hvilken som helst kategori og det produktet vil selge innen 1-2 måneder.

Andre tips er å kjøpe mindre varer, slik at du kan spare på frakt, ikke kjøpe forgjengelige eller smeltefulle varer, ingenting knust eller skjør, og unngå sesongvarer som du starter. Den beste delen av denne virksomheten er at ved å selge gjennom Amazonas FBA (Fulfillment by Amazon) service når du sender varen til Amazon ditt arbeid er gjort. De håndterer all oppfyllelse, kundeservice og potensiell avkastning, så alt du trenger er å samle inn en lønnsslipp!

Kjør Facebook-annonser for tilknyttede produkter

Å få betalt en provisjon for å selge andres produkt eller tilknyttede markedsføringer, er en inntektsstrøm med svært lave adgangsbarrierer og potensielt ubegrenset inntjeningspotensial. På grunn av de lave inngangsbarrierer er det voldsom konkurranse, og mange spammede "få rike rask" ordninger for å passe på. Men det bør ikke redusere det faktum at dette er en legitim måte å tjene penger på, og selge anerkjente og nyttige produkter.

En av de enkleste måtene å komme i gang med affiliate markedsføring er å selge produkter som er oppført på et av de mest populære tilknyttede annonsenettverk.

Clickbank er en av de største tjenestene i affiliate markedsføring plass og deres plattform er enkel å bruke. Du oppretter bare en konto, finner et produkt du er interessert i å markedsføre, få din unike affiliate link og du er klar til å markedsføre! De fleste Clickbank-produkter tilbyr over 50% provisjon, så det er reelt inntjeningspotensial.

Facebook er det enkleste stedet å starte din affiliate markedsføring reise på grunn av muligheten til å målrette annonser til en nesten ubegrenset tilgang til potensielle kjøpere. Selger et potteopplæring? Du kan målrette Moms og Dads av småbarn som har sluttet seg til Potty Training Help Groups på Facebook. Du trenger en Facebook-annonsekonto og en gyldig betalingsmåte, og du er klar til å publisere din første annonse.

Selg sosiale medier konsulenttjenester til lokale bedrifter

Kjenn deg rundt Facebook, LinkedIn, Pinterest, Twitter eller Instagram? Du kan ta disse ferdighetene for gitt, men når du oversetter disse ferdighetene til småbedriftsmarkedsføring, kan du enkelt selge konsulenttjenester til lokale småbedrifter.

Mange små bedrifter er enten for opptatt av å bekymre seg med sosiale medier, eller ønsker ikke å ta seg tid til å lære. De vil hellere betale en "profesjonell" for å håndtere dette for dem. Det er her du kommer inn.

Du kan belaste en engasjementsavgift for å sette opp kontoer for den lille virksomheten, eller du kan jakte på gjentatte månedlige inntekter ved å lade et månedlig vedlikeholdsgebyr for å administrere kanalen for virksomheten. Du kan tilby pakker for å pakke inn dine tjenester, og du kan øke prisene basert på antall kanaler du klarer for virksomheten. Pro tips: Fokuser på å mestre en kanal og plassere deg selv som en fagperson ekspert.Du kan bruke alle de populære sosiale mediekanaler som en uformell bruker, men hvis du kan dykke i Pinterest for eksempel, kan du lade mye mer som "Pinterest Guru".

Ønsker du flere eksempler på bedrifter du kan selge? Her er 50 flere måter du kan starte en bedrift på.

Start et nisjeområde for Amazon Affiliate Products

En annen mer fremskyndet metode for affiliate markedsføring er å bli en affiliate for Amazon produkter. Konseptet er det samme, du henviser kjøpere til Amazon-produkter i bytte for en kommisjon. Fangsten med Amazon er at provisjonene er mye lavere enn ClickBank.

Du starter med 4% og øker bare litt, basert på referansesalget ditt. Oppsiden er at alle vet Amazon. I stedet for å selge en privat "Potty Training Guide" kan du bli en affiliate via Amazon for navnemerker og henvise leserne til fysiske produkter på Amazon. Dette gir deg en innebygd tillitsfaktor og legitimitet til publikum.

Denne metoden for affiliate markedsføring fungerer best hvis du allerede har noen form for publikum gjennom en blogg, nettside, nyhetsbrev eller e-postliste. Men hvis du er kunnskapsrik med webdesign og SEO, kan du enkelt lage nisjeplasser for å drive trafikk til Amazon Affiliate-koblingene.

Pro tips: Benytt deg av Amazonas årstid. 4th Kvartals- og julesalg utgjør størstedelen av trafikken året rundt på Amazon. Vær sikker på at innholdet ditt er klart til markedet i begynnelsen av november, og maksimere referanser til høytiden!

Relatert: Hvordan jeg solgte en blogg for $ 11,000 som jeg bygde i min fritid

Skriv en eBok og selg Online

Fancy deg selv en forfatter? Dette kan være din mulighet til å skrive den neste store amerikanske romanen og få betalt på samme tid. ebøker kan skrives på nesten alle emner og kan selges gjennom eksisterende markedsplasser som Amazon Kindle, Apple iBooks, Nook, og mange andre.

Du kan også lage ditt eget nettsted for å markedsføre din eBook og sette opp en programvare for innholdsleveranser for å administrere den digitale oppfyllelsen for deg. En flott anbefaling til å begynne med er e-junkie. Skjønnheten i digitalt innhold er at du kan selge den på flere plattformer, og det er passiv inntekt! Du skriver boken en gang og etter din første markedsføringsarbeid, kan boken selge i flere måneder og år for å komme på auto-pilot.

Relatert: 14 måter å få betalt for å skrive

Bli en merkevareambassadør

Den siste ideen for å generere en sidelønnsinntekt for å betale ned studielånets gjeld er å bli en deltidskampassistent. Dette er menneskene du ser peddlingprodukter på messer, dagligvarebutikker, alkoholforretninger, barer, festivaler og mange store forhandlere. Med ingen tidligere salgserfaring kan du få betalt for å utlevere gratis prøver og være en "merkevareevangelist". Avhengig av hvilket merke du representerer, kan du få betalt fra en timelønn på $ 15 - $ 100. Dette varierer også mye basert på posisjonen din, og hvilken type arrangement du skal delta på.

Mange av disse konsertene blir annonsert på Craigslist, og når du får en betalt gig gjennom en promoter, kan du komme på listen for fremtidige betalte jobber. De fleste av disse jobbene er i løpet av natten og helgedagene, så det ville være en enkel sidestrøm!

Hva slags sideløsninger har du gjort for å akselerere studielånets utbetaling?

Foto Credit: tiumentseva / 123RF arkivfotografi og sifotografi / 123RF arkivfotografi

Skrive Inn Din Kommentar