Penger

Ønsket: 700 Zombier for å skremme Daylights Ut av Theme Park Visitors

Ønsket: 700 Zombier for å skremme Daylights Ut av Theme Park Visitors


[Ed. notat, 1. august: Auditionsfrister og ansettelsessteder har blitt oppdatert.]

Du kan være i stand til å forholde seg til menneskene som flyr zombiene på "The Walking Dead."

Men har du noen gang tenkt på å være en av zombiene?

Nå er du sjansen til å finne ut hvordan det er å være en kjøtt-spisende, utødelig skapning - og få betalt for det.

Busch Gardens Tampa Bay er på utkikk etter 700 zombier til de ansatte som er populære Hyl-O-skrik attraksjon, akkurat i tide til Halloween.

Dette kan være din tid til å skinne. Eller grunt og søl falsk blod.

Slik lander du en av disse Busch Gardens jobber

Folk flocker til den prisbelønte Howl-O-Scream-eventen for skremmende og spenning og kanskje noen buksevett.

Det var tingen å gjøre da jeg var i videregående skole, og det skremte skoene av meg. Virkelig, det skjedde en gang. Jeg måtte tearfully hente min forlatte flip-flop fra en motorsag-zombie klovn.

Men det var en skummel klovn, og det var der du kom inn i scenen.

Hver natt, Busch Gardens 'makeup artister vil forvandle deg til en skummel, uønsket skapning. Du blir plassert i et mørkt hjemsøkt hus for å skrike på, følge eller taunt de besøkende som vandrer gjennom.

Du trenger ikke å ha noen tidligere zombie - eller skuespill - Opplev å snag denne sesongmessige konserten.

Du må være 18 og være tilgjengelig for arbeid fra klokken 5 til 3:00 på arrangementskvelder - torsdag til søndag fra 23. september til 30. oktober 2016.

Kostymer er gitt, selv om du trenger stifter: et par svarte bukser og svarte sko.

Det er noen fysiske krav - mye stående, turgåing eller anstrengende aktivitet til tider. Uansett hvilken utpost du er tildelt, bør du kunne utføre karakteren din i opptil to timer av gangen.

Klar til å bli en zombie?

Fullfør nettapplikasjonen. Det tar bare ca 15-30 minutter.

Deretter Vis opp til en av åpne auditions holdt nå til begynnelsen av september. Kom i behagelige klær, og hold deg unna på zombie klær og sminke; Du blir bedt om å vaske den av.

Gå bak "The Gauntlet", en vegg flankert med hemmelige vinduer som slam åpner og stenger. Din jobb er å hoppe inn og være den skumle, dvelende zombie med perfekt timing.

Du vil også delta i noen improvisasjonsspill. Ben DeWitt, The Howl-O-Scream Entertainment Project Manager, fortalte Bay News 9, det er ikke uvanlig at det ville være zombier å bli bedt om å handle som noe helt dumt, som en blekksprut som drakk for mye Red Bull.

Hvis du kan passere frykt og morsomtester, er du ansatt. Du vil gå gjennom en serie treninger for å bli ditt beste mulige zombie-selv. Du får også en backstory, som vil informere deg hvordan du skal handle, gå og hva du gjør.

Bor du ikke i Tampa? Ingen bekymringer: SeaWorld Parks and Entertainment er å ansette zombier i San Antonio, Texas; San Diego, California; og Williamsburg, Virginia, også.

Starttidsspenningen er $ 9,75. Ikke så ille for en zombie, ikke sant?

Din sving: Har du guts å jobbe i et hjemsøkt hus?

Carson Kohler (@CarsonKohler) er en junior forfatter på The Penny Hoarder. Etter at hun nylig har fullført grunnskolen, fokuserer hun på å spare penger - og overleve på nytt med foreldrene sine. Hvis hun ikke kan, kan hun bli en zombie.

Skrive Inn Din Kommentar