Banker

FedLoan Servicing - Den verste studielånetjenesten

FedLoan Servicing - Den verste studielånetjenesten

Jeg trenger bare å lufte om min studielåns servicefirma - FedLoan Servicing. De tok nylig et studielån av meg som ble kjøpt av Institutt for utdanning.

Siden jeg tok over studielånet mitt, må jeg innrømme at de er helt fryktelige. Jeg har et annet studielån hos Sallie Mae, og forskjellen i kundeservice og brukervennlighet er utrolig.

Her er min drama med FedLoan Servicing, og hvorfor jeg føler at FedLoan Servicing er en svindel (dette er en mening - de er et lovlig låneselskap, men de har forferdelig kundeservice).

Hvis du ikke er helt sikker på hvor du skal begynne eller hva du skal gjøre, bør du vurdere å ansette en CFA for å hjelpe deg med studielån. Vi anbefaler Studentlånsplanleggeren for å hjelpe deg med å sette sammen en solid økonomisk plan for studielånets gjeld. Sjekk ut Studentlånsplanleggeren her.

Merk: Denne artikkelen ble opprinnelig publisert i august 2010, som en del av mitt drama med studielånsgjeld. Den har blitt oppdatert gjennom årene, og mottar kontinuerlig mange kommentarer og tilbakemeldinger om FedLoan og deres praksis. Vi elsker å høre dine erfaringer, så vær så snill å dele dem i kommentarene nedenfor.​​​​​​​

Hva er FedLoan Service (PHEAA)?

FedLoan Servicing er et studielåneservicefirma som inngår av Institutt for utdanning for å håndtere studielånene. Hva dette betyr er at de tar vare på alle service- og kundeservicen for lånene - for eksempel behandling av betalinger, sending av uttalelser, håndtering av spørsmål og bekymringer, og mer.

FedLoan er et av de største studielånervirksomhetene, og de håndterer ALLE gjeldslån tilgivelsesprogrammer.

Det er viktig å merke seg at når du arbeider med dem, er det mest sannsynlig at du snakker med en lavlønnssentralarbeider som ikke har noen interesse for din velvære eller din økonomiske sikkerhet. Som sådan må du utdanne deg selv på studielån, kjenn dine muligheter, og press samtalen i retningen du vet er riktig.

Sjekk ut vår Ultimate Guide to Student Loan Debt for veiledning.

Starten av min FedLoan Servicing Drama

FedLoan startet dårlig i det faktum at jeg måtte registrere meg på alle de direkte debiteringene og online-uttalelsene som jeg allerede hadde oppsett med Dept. of Education.

For å gjøre saken verre, er det en lagringstid på omtrent to faktureringssykluser før min direkte debitering ville sparke inn. Studentlånet mitt kvalifiserer også for rentenedsettelse dersom jeg registrerer meg for nettoppgjør. Vel, jeg mistet reduksjonen, og måtte gjenvinne den etter overføringen.

Å utnytte disse programmene er den beste måten å betale studentlån raskere. Det er frustrerende at de ikke kan overføre disse lånene uten å miste disse programmene. Det var ikke min feil lånene ble overført, og jeg spurte det absolutt ikke!

Faktisk er det ingen måte for en låner å overføre sine lån til en annen servicer. Bare under visse omstendigheter med overføring av lån.

FedLoan Servicing Delinquent Notice

Deretter, etter at FedLoan bekreftet at min direkte debitering ble behandlet og jeg har et bekreftelsesbrev som sier dette, har deres betalingssystem gjør ikke behandle betalingen min.

Jeg logger på kontoen min, og det er store meldinger som sier "kriminelle"Jeg ringer til FedLoan, og kontorist er helt uvitende og uhøflig, og nekter å svare på noen av mine spørsmål. Jeg ringer tilbake og snakker til en annen kontorist, som forteller meg at FedLoan har alle slags problemer med betalingssystemene, og at dette skjer hele tiden.

Jeg må endelig få sin leder på telefonen, som i utgangspunktet innrømmer dette uten å faktisk innrømme det, og fikser alle mine problemer.

La meg bare si at dette var en stressende dag. Den siste tingen jeg ønsket var for studielånet mitt for å ødelegge min kredittrapport.

FedLoan Betalingsbehandling og direkte debitering

Endelig hadde jeg en betaling på vent i 2 uker før den ble kreditert på kontoen min. Hvis FedLoan er en låner, hvorfor vil det ikke behandle betalingen min! Videre har de et lønnsom program, som de kaller et sikkerhetsnett, men det gjør det veldig vanskelig og forvirrende.

Hvis du for eksempel har direkte belastning på kontoen din, forventer du at betalingen trekkes ut hver måned. Si det er $ 200. Vel, hvis du gjør en frittstående betaling på $ 200, forventer å betale ned mer på lånet ditt, vil din debet ikke gå gjennom, siden du allerede har betalt minimum.

Derfor har du virkelig ikke gjort en ekstra betaling. Du må da manuelt foreta en annen studielåns betaling. Hvor latterlig. Mitt boliglån debiterer kontoen min det samme hver måned. Hvis jeg gjør en ekstra betaling, spiller det ingen rolle!

Merk: Hvis du prøver å kvalifisere for offentlig tjeneste Loan Forgivenhet, ALDRI gå inn i lønn fremover status. Betal fremover Status kan forhindre Loan Tilgivelse.

Fedloans forretningspraksis er skammelig, og det som gjør dem verre, er at de er kontrahert av USAs Department of Education!

Min erfaring med FedLoan og Pay Ahead Status

Jeg visste ikke at denne statusen "betale fremover" eksisterte da jeg først begynte å betale, men det gjør det - og det er irriterende.

Mitt opprinnelige lånebeløp var $ 13 700, på 6,55%, og hadde en 10 års standard tilbakebetaling tidsplan. Det opprinnelige betalingsbeløpet var $ 175,33.Som med alle mine lån, konfigurerer jeg automatiske betalinger for å sikre at jeg alltid betalte minimum hver måned, og da kunne jeg betale ekstra som jeg hadde pengene.

Som nevnt ovenfor, hvis du gjorde en ekstra betaling som var over minimumsbetalingen, ville automatisk debet ikke komme gjennom - og dermed forårsake dobbelt arbeid. De hadde mulighet til å velge bort dette, og automatisk debitering skulle gå gjennom hver måned uansett hva, og jeg endelig (etter flere samtaler og sertifiserte brev), kunne få dem til å gjøre.

Vel ... det skjer fremdeles ikke, men nå har ikke mine betalinger noe fornuftig.

Her er en oversikt over mine siste betalinger:

  • 8/5/10 - Ekstra $ 290 Betaling
  • 8/14/10 - Ingen automatisk debitering
  • 9/7/10 - Ekstra $ 465 Betaling
  • 9/14/10 - $ 175.33 Automatisk debitering
  • 10/11/10 - Ekstra $ 500 Betaling
  • 10/14/10 - $ 174.91 Automatisk debitering
  • 11/10/10 - Ekstra $ 1000 Betaling
  • 11/14/10 - Ingen automatisk debitering

Så det er ikke bare automatisk debitering på å gå gjennom noen ganger, nå har min månedlige betaling gått ned til $ 174,91 på grunn av denne lønnsom statusen!

Mitt lån er en straight amortization over 10 år, det bør ikke være noen endringer i den månedlige betalingen uansett hvor mye det har blitt betalt. Da ble det bare automatisk debitert 2 av de siste 4 månedene, selv om hver måned hadde en ekstra betaling gjort.

Bunnlinjen: Hvis du vil foreta en ekstra betaling på et individuelt lån hos FedLoan, må du gå online til deres hjemmeside og gjøre det manuelt. Sjekk ut dette innlegget ved å betale ekstra FedLoan-betaling.

Vær oppmerksom på potensielle kredittproblemer på grunn av FedLoan

Husk at FedLoan er en lånetjener, og så vil de rapportere eventuelle feil eller andre problemer på kontoen din til kredittbyråene (Equifax, Transunion, Experian). Det kan alvorlig påvirke kredittpoengene dine.

Hva er verre er at de kunne rapportere falsk informasjon, fordi feilen var FedLoan og ikke din. Innse at hvis FedLoan forteller deg at lånet ditt er krenkende, kan de også ha fortalt kredittrapporteringsbyråene, og det vil skade kredittpoengene dine.

Derfor ber jeg deg om å sjekke kredittpoengene dine! Jeg anbefaler at du bruker en gratis tjeneste som Kreditt Karmaå bare sjekke deg score. De gir deg bare en kreditt score, men det er nok å vite om noe er galt. I tillegg til, Kreditt Karma er virkelig gratis (du har kanskje sett reklamefilmer på TV).

Den siste tingen du vil ha er din kreditt score som gjør jobben din potensial eller enda verre, få deg sparken!

Få profesjonell hjelp

Hvis du sliter med FedLoan og leter etter profesjonell hjelp, er det noen få muligheter for å få hjelp med studielån.

Så irriterende som det høres ut, er det første du bør gjøre, ta kontakt med lånetjenesten (FedLoan). Mens de kan være vanskelig å håndtere, blir de betalt av regjeringen for å hjelpe deg med studielånets gjeld.

Husk at du også kan gjøre mange ting med studielånene dine selv hos StudentLoans.gov. Dette inkluderer å konsolidere lånene dine og søke om inntektsførte tilbakebetalinger.

For det tredje kan du betale et tredjeparts selskap for hjelp. Pass på at du forstår hva du får når du gjør dette.

Kom deg unna FedLoan

Hvis du ikke er helt sikker på hvor du skal begynne eller hva du skal gjøre, bør du vurdere å ansette en CFA for å hjelpe deg med studielån. Vi anbefaler Studentlånsplanleggeren for å hjelpe deg med å sette sammen en solid økonomisk plan for studielånets gjeld. Sjekk ut Studentlånsplanleggeren her.

Til slutt, hvis du er i stand til, bør du se på refinansiering eller konsolidering av studielån med en utlåner annet enn FedLoan Servicing. Du kan gjøre dette på en rekke måter, men jeg vil anbefale å begynne med troverdig. Troverdig er en "Kayak for studielån", noe som betyr at du fyller ut en enkel form og mottar tilbud fra flere långivere på et enkelt dashbord. Troverdig virker bare med høy kvalitet private långivere, som vil være mye lettere for deg å jobbe med enn FedLoan.

Plus, College Investor lesere vil få en $ 200 bonus når de refinansiere med Troverdig!

Tro ikke hvor lett det er? Bare fyll ut dette skjemaet på mindre enn 2 minutter og se dine valg:

Husk imidlertid å forstå når det er fornuftig å refinansiere studielånene dine.

Du kan også sjekke ut vår liste over 10 beste steder å refinansiere studielånene dine.

Min studielåns refinansieringsplan

Min plan var enkel - jeg kunne rulle studielånet mitt til et nytt refinansiert studielån, som for tiden har en rente på mellom 0,9% og 2,9% (Merk: Renten er høyere nå, med det laveste vi har sett å være rundt 3,99% på Splash Financial). Hvorfor gjør dette? Først vil jeg komme vekk fra FedLoan.

For det andre kan det spare meg litt penger på gjenværende saldo på lånet mitt.

For å faktisk utføre planen brukte jeg troverdig å handle rundt for forskjellige lånepriser og fant dette:

FedLoan studielån
$ 10.000 på 6,55% i 68 måneder
Betaling: $ 176.00 / mo
Total rente over lånets levetid: $ 1,997.33
Sum rente etter skattemessig fradrag: $ 1,397.91

Valg 1
$ 10.000 på 0,9% i 36 måneder
Betaling: $ 281.65 / mo
Total rente over lånets levetid: 139,36 dollar

Alternativ # 2
$ 10.000 på 1,9% i 48 måneder
Betaling: $ 216.52 / mo
Total rente over lånets levetid: $ 392.72

Alternativ 3
$ 10.000 på 2,9% i 60 måneder
Betaling: $ 179.24 / mo
Total rente over lånets levetid: $ 754.57

Som du kan se fra alternativene, Valg 1 er definitivt den billigste over tid, men det krever den høyeste månedlige betalingen. Det interessante alternativet er Alternativ # 3, som har en svært lik betaling til vår nåværende lånebetaling, men renten over lånets levetid er så mye mindre, og det er betalt tidligere at dagens studielån.

Jeg vil anbefale å begynne med troverdig. Troverdig er en "Kayak for studielån", noe som betyr at du fyller ut en enkel form og mottar tilbud fra flere långivere på et enkelt dashbord. Plus, College Investor lesere får en $ 200 bonus for refinansiering med dem.

Siste tanker

Å håndtere studielån kan være stressende, utfordrende og irriterende. Når det gjelder et selskap, er det viktig at du følger opp, dokumenterer samtalene dine og holder deg på toppen av pengene dine.

Hvis du ikke er organisert økonomisk, kan det være vanskelig å vite hva som skjer med lånene dine. Et godt utgangspunkt er å spore alle dine bankkontoer og lån med Personal Capital. Dette gratis verktøyet lar deg overvåke alt - gratis!

Fortsett samtalen

Vi har nylig lansert våre Student Loan Forums. Har du problemer med FedLoan eller et annet lånevirksomhetsselskap? Stopp av og del historien din og samhandle med andre medlemmer av samfunnet som kanskje går gjennom det samme.

Takk for at du følger med! Hvis du leter etter problemer med NelNet Student Loan Servicing, sjekk ut innlegget vårt på NelNet Student Loan Servicing Problemer.

Merk: Dette innlegget ble redigert for å avklare betalingspraksis. Det er mye misforståelse som omgir dette programmet.

Skrive Inn Din Kommentar