Banker

Er din studielåns tilbakebetaling selskap et svindel?

Er din studielåns tilbakebetaling selskap et svindel?

Et av de mest frustrerende spørsmålene jeg får hver dag (seriøst hver dag), fra leserne er: Er dette selskapet som sier at de vil hjelpe meg med studielånets gjeld en svindel? Er dette en student lån konsolidering svindel eller legit selskap å jobbe med?

Svaret mitt? Hvis du selv spør meg, betyr det at du gikk online, søkte på firmaets navn, eller fant artikkelen min om Student Loan Scams, og det hevet et stort rødt flagg. Det burde fortelle deg noe der.

Det er mange svindel der ute, og CFPB, sammen med flere myndigheter, har utstedt advarsler for å være på utkikk. Det er imidlertid også noen gode spillere der ute. Det er viktig å gjøre leksene dine og vite hva du skal se etter, slik at du kan gjøre et smart valg.

Merk:Du trenger aldri å betale et tredjeparts selskap for å hjelpe deg med studielån. Du kan alltid gjøre det selv ved å gå online til StudentLoans.gov eller ringe til lånetjenesten. Hvis du velger å betale et tredjepartsselskap, må du lese denne artikkelen grundig og forstå hva du betaler for før du går videre.

Hvis du ikke er helt sikker på hvor du skal begynne eller hva du skal gjøre, bør du vurdere å ansette en CFA eller CFP for å hjelpe deg med studielån. Vi anbefaler Studentlånsplanleggeren for å hjelpe deg med å sette sammen en solid økonomisk plan for studielånets gjeld. Sjekk utStudentlånsplanleggerenher.

Er det en svindel, unødvendig, eller vet du hva du får?

Først vil jeg tydelig skille mellom svindelfirmaer, selskaper som lader deg for unødvendige tjenester, og selskaper som står foran for å lade deg for en tjeneste du er interessert i.

Scam selskaper er studielån bistand selskaper som belaster deg for en tjeneste og deretter aldri gjøre det, eller ikke gjør det 100%. For eksempel kan firmaet reklamere for "tilskudd til studielån" eller "lavere studielånsbetalinger." De belaster deg hundrevis av dollar og sier "de" kan gjøre det, men i virkeligheten gjør det egentlig ikke noe i det hele tatt. Du betaler pengene, firmaet gjør ingenting i det hele tatt og stanses 6 måneder senere. Dette er en svindel.

Imidlertid er det legitime studielånsassistentfirmaer som bare belaster deg for tjenester som du kan gå, gjør deg selv gratis. For eksempel kan de annonsere studielånskonsolidering, og belaste deg for å konsolidere studielånene dine - selv om du ikke trenger konsolidering, eller en konsolidering ikke passer for situasjonen din basert på programmene du har tilgjengelig! Dette er det som er kjent som en studielåns konsolidering svindel.

Men husk at studielånskonsolidering er en gratis tjeneste som tilbys av Institutt for utdanning, og du kan registrere deg og gjøre det selv på StudentLoan.gov. Hvis du brukte et selskap, må du sørge for at de vet (men dette er hva du vil betale dem for å vite!) Hvilke lån, om noen, må konsolideres. Det er mulig å gjøre situasjonen verre ved å konsolidere!

På samme måte som å gjøre dine skatter, kan det være fornuftig å gjøre det selv, eller det kan være fornuftig å betale en CPA. Som skatter, må du sørge for at du har riktig CPA, eller du kan ende opp med problemer du ikke hadde før. Du må bestemme selv. Bare skjønner at du har muligheter. Hvis du bestemmer deg for at du ikke vil takle det, og betaler noen, gir mer mening for deg, kan du se noen av anbefalingene våre nederst i denne artikkelen.

For studentlån konsolidering, les ut guide på riktig måte å gjøre Student Loan Consolidation.

De vanligste studentlånsvindelene

Det er flere forskjellige typer studielån svindel, men det vanligste er en variasjon av forskuddsavgiften svindel. Dette er hvor du betaler for en tjeneste (i dette tilfellet noe å gjøre med studielånene dine), men selskapet gjør aldri noe arbeid eller produserer noen resultater for deg.

Når det gjelder studielån, utvikler svindelen vanligvis noe slikt. Selskapet tilbyr studentlån tilgivelse, en lavere betaling eller konsolidering. I bytte for å gjøre det for deg, må du bare foreta 3-6 betalinger på $ 199. Når de har mottatt alle dine betalinger, blir du satt, ikke sant? I mellomtiden vil alt de gjør, sette ditt lån på overbærenhet, slik at du ikke trenger å betale studielån. Dette er ikke nok.

Problemet er at disse svindelene vanligvis involverer selskapet som tar pengene dine, studielånene dine forblir i toleranse i måneder eller år, og låntakeren finner ut at overbærenheten er utløpt og at ingenting ble gjort.

Hvis et selskap skal sette lånene dine i overbærenhet, må du følge opp og vite nøyaktig hvorfor, hvor lenge og hvilken handling som blir påkrevet av deg under prosessen for å holde ting fremgang. Toleranser bør kun brukes hvis det er absolutt nødvendig og bare i svært begrenset tid som en buffer mens låner blir sendt inn og godkjent for de ulike programmene som er tilgjengelige for dem, for å forbedre deres låneforhold.

Tror ikke denne typen ting skjer? Det har blitt så ille at forbrukerfinansieringsbyrået har bedt Google om å gå inn og filtrere resultater rundt studentlånsgjeld og hindre annonsører fra å annonsere emner som Obama Student Loan Forgiveness.

Å håndtere Student Loan Relief Fees

Husk at studentlånskonsolidering kan gjøres gratis på StudentLoans.gov.Å betale en avgift for hjelp med studielånene kan ikke være nødvendig for deg, akkurat som du kanskje vil gjøre din egen skatt selv, men bare å betale en tjeneste i seg selv for det de tilbyr og oppfyller, er ikke en svindel. Det er bare en svindel hvis du betaler for en tjeneste, og selskapet gjør ikke det du betalte dem for, eller hvis de villede deg på tjenestene du betalte dem for. Arbeide med et selskap, som de som er anbefalt nedenfor, kan være nyttig hvis du ikke vil gjøre det selv, eller foretrekker at det gjøres av sanne fagfolk som kan sikre at lånene blir konsolidert og forvaltet på riktig måte.

Hvis du skal betale et selskap for å hjelpe deg med lånene dine, bør du spesielt vite hva du betaler dem for. Du betaler dem for å hjelpe deg med å avgjøre hva som er den beste tilbakebetalingsstrategien, og hvilke tilgivelsesalternativer som er tilgjengelige for DIN studentlånsgjeld, deretter å administrere og behandle papirarbeidet på dine vegne, i tide og i riktig rekkefølge. Det er svært få selskaper som eksisterer i dag som lykkes i denne prosessen på grunn av de dynamiske kompleksitetene som for tiden påvirker studentlånsindustrien - det finnes utallige lånetyper, programmer og kvalifikasjoner som gjør hele prosessen vanskelig.

Et legitfirma vil belaste deg et beløp, men bør sette beløpet til en spesiell tredjepartskonto og bare få betalt når de har fullført arbeidet. Siden papirbehandling og innlevering tar tid, kan det være en 3-6 måneders prosess, eller lenger. Som sådan, selv om du kanskje betaler noe foran, bør det være klart for deg at disse pengene går inn i en tredjepartskonto, og du vil få den tilbake hvis arbeidet ikke er fullført.

Big Student Loan Scam Red Flags

Hvis du har dette for deg, er det en stor giveaway som du sannsynligvis kommer til å bli scammed, eller i det minste bedt om å betale for noe du ikke får.

Toleranse - Å sette lån i overbærenhet bør kun brukes til svært spesifikke situasjoner og på en veldig "etter behov" basis - det er ikke et teppe tilnærming og ikke løsningen. Hvis lånene dine går i utholdenhet, må du forstå hvorfor.

Stopp Gjør Student Lån Betalinger - Ingen selskap bør noensinne fortelle deg eksplisitt å ikke foreta studielånet ditt. Betal alltid minimum på erklæringen.

Betal oss, ikke dem, vi gjør dine betalinger for deg - stort rødt flagg, bare skyggefullt å ha noen andre, gjør betalinger på dine vegne. Hva skjuler de fra deg?

Har de kontaktet deg med et automatisk oppringingssystem (eller roboter)? - Hvis de kontaktet deg og du trykket på # 1 for å være tilkoblet, er dette et stort rødt flagg, og selskapet er mest sannsynlig å bryte loven. Løpe! Spesielt være oppmerksom på markedsføring stykker med regjeringen seler som har din økonomiske informasjon splattered over det. Eksempelet ville være: 'Studielånet på $ 56,987 har vært prekvalifisert for å bli tilgitt!' Hvis du ser dette, løp!

Ethvert firma som hevder å jobbe med Institutt for utdanning- Ingen av disse selskapene jobber med Institutt for utdanning, og utdanningsdepartementet vil aldri ringe deg. All korrespondanse med dem vil være via post, så ikke fall for noen som forteller deg dette.

Hvordan undersøker selskapet

Den beste måten å beskytte deg på er å undersøke selskapet før du gjør forretninger med dem. Det er noen få steder å starte.

Først, se på den grunnleggende listen over kjente selskaper å passe på. Vi ringer ut flere selskaper som har vært kjent for å ta betalt for tjenester som ikke er nødvendig på denne artikkelen om ikke å betale for studielånskonsolidering. Ta også en titt på vårt Student Loan Scams forum for å se om noen andre lesere diskuterer firmaet som har bedt deg.

NerdWallet opprettholder også en liste over selskaper å passe på.

For det andre, sjekk og se om de bare er et dokumentbehandlingsfirma der du fortsatt må gjøre arbeidet selv på slutten av dagen. Unngå dokumentbehandlingsselskaper, da disse selskapene ikke gir noen økonomisk hjelp, er ikke lisensiert eller bundet og bare belaster deg store mengder penger til å gjøre papirarbeid som ikke engang kan være nøyaktig, og som du enkelt kan gjøre selv.

For å vite sikkert, må de oppgi det på deres nettside eller ansvarsfraskrivelse. Mange studielånsselskaper velger dette fordi det andre alternativet er å være et lisensiert gjeldslettingsselskap (som gir råd), men det krever spesiell lisensiering i de fleste stater.

Her er et eksempel på finskrift hvor et selskap innrømmer ikke å gi økonomisk rådgivning og bare fungere som en dokumentprosessor:

Til slutt, stol på dine instinkter. Studielån er meget regulert, og alle mulige måter å få hjelp på er spesifikt skissert av Institutt for utdanning. Det er ikke noe over toppen spesialitet som enhver bedrift kan gjøre for deg, bortsett fra litt utdannelse og bekvemmelighet. Hvis noe høres for godt ut til å være sant, er det mest sannsynlig.

Hvor får du virkelig hjelp

Hvis du vil få hjelp til studielån, må du sørge for at du tar de klare skrittene fremover. Den første og beste tilgjengelige ressursen er StudentLoans.gov. Dette er regjeringens nettsted for studielån, og det er der du kan begynne å utdanne deg selv på alt fra lånekonsolidering til avdragsplaner.

Deretter kan du ringe studielånet ditt og se om de kan hjelpe deg. Hvis du føler at du ikke kommer noen steder med din lånetjener, kan du sende inn en klage til Consumer Finance Protect Bureau.

For det tredje, som en siste utvei, kan du vurdere å anskaffe hjelp fra et studielån advokat for å se over din situasjon og se om de kan hjelpe.Lær mer om å finne et studielån advokat her.

Du kan også vurdere å ansette en CFA for å hjelpe deg med studielån. Vi anbefaler Studentlånsplanleggeren for å hjelpe deg med å sette sammen en solid økonomisk plan for studielånets gjeld. Sjekk utStudentlånsplanleggerenher.

Hvis du har private studielån, er refinansiering vanligvis det beste alternativet ditt (Som en påminnelse - vi tror vanligvis ikke det er en god ide å refinansiere føderale lån). Vi anbefaler Troverdig å sammenligne ulike långivere og finne den beste prisen og betalingen for deg. Det er gratis å sammenligne og tar bare ca 2 minutter. Som en bonus vil College Investor-leserne få en $ 200 bonus når de refinansieres med Troverdig!

Utover det, legg inn et spørsmål på vår Student Loan Debt forum, hvor meg selv eller et medlem av samfunnet vil svare på spørsmålet ditt.

Skrive Inn Din Kommentar