Banker

10 beste pengemarkedsregnskapene i 2018 (oppdatert daglig)

10 beste pengemarkedsregnskapene i 2018 (oppdatert daglig)

Hvis du ønsker å få en bedre rente på besparelsene dine, må du vurdere å åpne en pengemarkedskonto. Pengemarkedsregnskapene fungerer svært lik sparingskonto, og de er tilgjengelige hos de fleste banker. Men du kommer vanligvis til å finne de beste pengemarkedsregnskapene på nettbanker.

En pengemarkedsregnskap kan være et flott sted å parkere dine besparelser, ditt nødfond, din nedbetaling for huset ditt eller en annen stor sum penger.

Vi bryter ned våre favoritt pengemarkedsregnskap, samt gir en liste over de beste pengemarkedsregnskapene hver dag i vårt bord som oppdateres daglig. Gitt at renten endres daglig, må du kontrollere at du sjekker bordet for å få de beste prisene.

Hvis du bare vil ha vårt valg for den beste pengemarkedskontoen, anbefaler vi CIT Bank. De tilbyr for tiden en av de beste rentene som er tilgjengelige på en pengemarkeds konto. Sjekk ut CIT Bank her.

Hurtig navigasjon 1. CIT Bank2. BBVA Kompass MMA3. TIAA Bank Money Market Account4. UFB Direct Money Market Account5. Ally Bank6. Synkrone Bank7. Barclays Bank8. Oppdag Bank Money Market Account9. Capital One 360 ​​Money Market Account10. Bank of Internet USA Money Market Konto

Vår Top Money Market-konto velger

Vi vurderer pengemarkedsregnskap basert på deres årlige prosentsats (interessen du mottar), minimumsbalansen, og vilkårene for å ha kontoen. Basert på det er her våre anbefalinger av de beste pengemarkedsregnskapene.

1. CIT Bank

De CIT Bank Money Market Konto er et av våre beste pengemarkedsvalg fordi de konsekvent har en av de høyeste rentene som tilbys til forbrukerne. Også deres plattform er utrolig enkel å bruke, med muligheten til å melde seg på og komme i gang på få minutter.

Det er ingen gimmicker med CIT Bank - du tjener renter på hele balansen din, og du har et lavt minimum for å komme i gang. Les vår fullstendige CIT Bank gjennomgang her.

Åpne en konto

2. BBVA Kompass MMA

De BBVA Compass Bank Money Market-konto er en av våre favoritter fordi de også konsekvent har en topppris, lavt minimum for å komme i gang, og en god mobilbankplattform. BBVA tillater deg også å tjene hele årlige prosentsatsen (APY) på hele balansen din, uansett hvor mye det er i kontoen din.

Akkurat nå tilbyr de en flat APY-struktur, men noen ganger tilbyr de en tiered struktur som belønner høyere kontosaldoer.

Åpne en konto

3. TIAA Bank Money Market-konto

TIAA Bank er en annen nettbank som har eksistert lenge. De opprinnelig laget et navn for seg selv fordi de tillater deg å beholde innskuddene i forskjellige valutaer hvis du vil.

En av sine løfter er at de vil holde avkastningen (renter) i de øverste 5% av alle online kontoer - noe som er et kult løfte.

De har et minimum å åpne, men ingen månedlige avgifter.

Åpne en konto

4. UFB Direct Money Market-konto

UFB Direct er en slekt ukjent på denne listen, men de tilbyr en god pengemarkedsrekonto. Denne kontoen er et veldig tradisjonelt pengemarked - det har et høyere minimumskrav og månedlige avgifter dersom den minste balansen ikke er oppfylt.

Men det betaler vanligvis en flott APY, og du tjener APY på hele kontosaldoen. UFP Direct gir også et Visa-debetkort med kontoen din, selv om du er begrenset til bare 6 transaksjoner per måned.

Åpne en konto

5. Ally Bank

Ally Bank er en velkjent nettbank som er kjent for god kundeservice og enkel tilgang (selv om den er online). Pengemarkedsregnskapet gir ikke det høyeste avkastningen, men hvis du vil beholde hele banken din under ett tak, kan det være et godt alternativ til en vanlig sparekonto.

Ally også ikke nikkel og dime det er kunder - det er ingen minimum innskuddskrav og ingen månedlige avgifter knyttet til kontoen.

Åpne en konto

6. Synkron Bank

Synkrone er en av de mest annonserte bankene på nettet, men en av de mest ukjente generelt. Tidligere GE Capital, Synchrony er verdensledende innen private label kredittkort (tenk Walmart, etc.). Synchrony Bank tilbyr en pengemarkeds konto som er svært konkurransedyktig.

Den har vanligvis ikke de høyeste rentene, men den har en $ 0 minimumskonto, noe som kan være bra for lave balanser.

Åpne en konto

7. Barclays Bank

Barclays Bank har en ganske vanlig online sparekonto som er svært sammenlignbar med andre pengemarkedsregnskap på denne listen.

I motsetning til andre i denne listen, er det ingen minimumsbalanse som kreves for å åpne en konto hos Barclays. De er omtrent like tradisjonelle en bank som du får. I tillegg belaster de heller ikke noen månedlige avgifter.

Åpne en konto

8. Oppdag Bank Money Market-konto

Discover Bank har eksistert lenge på nettet, men ikke mange innser at de har en bank utover kredittkortene sine. Mens oppdagelsen har mange av de samme produktene som de andre, har de et av de høyeste minimumene til de andre.

De betaler ofte en høyere rente på saldoer over $ 100 000 også - så de fungerer mye som en tradisjonell pengemarkeds konto.

Åpne en konto

9. Capital One 360 ​​Money Market-konto

Capital One 360 ​​Money Market Account er en annen nettbank som har eksistert i lang tid. Denne er mer gjenkjennelig for å være en bank, men de er fortsatt veldig godt kjent for sine kredittkort.

De har et godt avkastning på sin konto, og de tilbyr også bonuser for å åpne en ny konto. Ingen månedlige avgifter, dette er et solid valg.

Åpne en konto

10. Bank of Internet USA Money Market Konto

Akkurat som det høres ut, er Bank of Internet en nettbank som tilbyr anstendig priser på pengemarkedsregnskap. For å være en nettbank, er vi litt skuffet over de lavere prisene denne banken tilbyr sammenlignet med andre på denne listen.

Det er imidlertid ingen minimum og ingen månedlige avgifter, så det er egentlig gratis. Sjekk dem ut her.

Åpne en konto

Beste Money Market Accounts Daglig oppdatert liste

Forskjellen mellom en sparekonto og en pengemarkedskonto

Det er viktig å merke seg at det er svært liten forskjell mellom en sparekonto og en pengemarkeds konto. Begge kontoene er FDIC-forsikrede, begge har begrensninger på hvor mange sjekker og overføringer du kan gjøre, og begge tilbys av banker, kredittforeninger og investeringsselskaper.

Den store forskjellen er at en pengemarkedskonto vanligvis betaler litt høyere interesse, men det krever også en litt høyere minimumsbalanse. Det er ikke alltid tilfelle, tenkte.

For eksempel, vår favorittvalg av CIT Bank har bare en $ 100 minimum, som ikke er mye.

En pengemarkedsrekonto vs en CD

Pengemarkedene har også fordelen over innskuddsbevis fordi de er likvide - du kan få en høyere rente på pengene dine, men du trenger ikke å bekymre deg for å knytte pengene dine opp i lengre tid.

Mens det er noen CDer som tjener høyere priser enn det du finner i en pengemarkedsrekonto, har disse CDene vanligvis 5-10 års tidsrammer. Og hvis du selger før utløpsdatoen, står du vanligvis i store straffer.

Du kan få et glimt av de beste CD-prisene her, men hvis du trenger likvide besparelser, er det bedre å gå med en sparekonto eller en pengemarkeds konto.

Siste tanker

En pengemarkeds konto kan være en fin måte å spare penger på. Du tjener vanligvis høyere rente, men det er noen restriksjoner utover det du vanligvis finner for sparekontoer.

På samme måte som en konto, sørg for at du åpner den beste pengemarkedsregnskapet for dine behov, slik at du kan høste fordelene.

Skrive Inn Din Kommentar