Penger

Hvem ønsker å være en spillutstilling konkurrent? Slik bruker du

Hvem ønsker å være en spillutstilling konkurrent? Slik bruker du

"Å drikke alkohol i det britiske hus er strengt forbudt til enhver tid, med det eneste unntaket fra en lovgiver som gjør hva?"

Vet du svaret? Dessverre gjorde Justin Peters det ikke. På bare 10 sekunder mistet han sjansen til å bringe hjem $ 250.000 på "Who Will Be a Millionaire" i oktober i fjor.

Når han møttes med dette tøffe spørsmålet, svarte han feilaktig "krone en kongelig", og avslutte sjansen til å vinne $ 1 million. Han forteller nylig sin pensel med formue på skifer. (Det riktige svaret: "overfører et budsjett.")

Men Peters fortsetter likevel å gå hjem med $ 25.000. Ganske bra for å svare på noen få spørsmål på et spill show, ikke sant?

Tror du at du har det som trengs for å konkurrere på et spillutstilling? Kanskje du får bedre hell enn Peters og tar hjem jackpotten!

Hvordan bli valgt for en spillespill

Utvelgelsesprosessen for hvert spillprogram har forskjellige krav. Du ville ikke gå på "Jeopardy!"hopper opp og ned og skrik mens du har på deg en blinkende lys kyllingdrakt, men dukker opp for "La oss lage en avtale" i presset khakis og en knapp-down skjorte kommer neppe til å hjelpe deg å bli valgt for å konkurrere.

Hvert show er annerledes, og du må vite hva hver enkelt ser etter i sine konkurrenter.

1. Forskning på Show

Ben Robinson ønsket virkelig å vises på "The Price Is Right."

Visste han bare opp og håper på det beste? Aldri. Han opprettet en (vellykket) seksdelingsplan å lande en av hans gruppe på fire venner som en konkurrent på showet.

Han så på showets timer, la merke til hva folk hadde på seg, hvis tilpassede T-skjorter var nyttige for å bli valgt, og selv om folk med buskede skjegg (som hans) opptrådte på showet.

Han utøvde prediktiv modelleringsadferd og samle regneark av forrige måneds gjenstander. Han gikk også ut av sin måte å snakke med tidligere deltagere, inkludert en hot tub showcase vinner, for å velge hjernen deres.

Selv om detaljert regneark og Facebook-stalking-vinnere kanskje ikke er helt nødvendige, er det fornuftig å tilbringe noen timer på ulike episoder for å få en god ide om hvilke produsenter som er ute etter når det gjelder konkurrentens utseende, personlighet og oppførsel.

2. Følg instruksjonene

Sørg for at du fyller ut programmene riktig, og sørg for at du er i tide, hvis du møter en taping. Mange show har strenge cut-off-tider, og hvis du ikke er der, er du vanligvis ute av lykke.

Med hundrevis eller tusenvis av potensielle deltakere viser det vanligvis ikke noen unntak for folk som ikke følger instruksjonene.

3. Vis personlighet

Ingen ønsker å se et spill show hvor en stiv, elendig utseende person mumler gjennom sine svar. Selv med flere formelle show som "Jeopardy !," er det viktig å være konversasjonell og ha gode kameravennlige manier.

4. Vær en naturlig

Lettere sagt enn gjort, ikke sant? Ikke se ut som en hjort-innlygter på kameraet.

Øv dine intervjuer ferdigheter, entusiasme og jubel før du kommer på kamera. I utgangspunktet få erfaring i kunsten å gjøre en idiot ut av deg selv og gjøre det ser uanstrengt ut.

5. Ikke overplay for kameraet

Mens du vil være begeistret, ikke vær over toppen. Produsenter vil fortsatt ha et realistisk nivå av entusiasme, ikke noen ser ut som de hadde 57 kopper kaffe for mange den morgenen.

Entusiasme er morsomt for seere hjemme for å se, men studsende av veggene og stadig å spille til kameraet er ubehagelig for seerne. Se på showet, og se hvilket nivå av entusiasme som synes å gå bra.

Hvordan bli en konkurrent på populære spillprogrammer

"Hvem vil bli millionær"

For å dukke opp på "Hvem vil være millionær," må du dukke opp for en personlig audisjon på et av de utpekte audisjonsstedene og ta en skriftlig test. Potensielle deltakere må være innbyggere i USA, oppfylle de offisielle reglene og betale for egen reise.

Sjekk showets nettsted for å se når audisjoner åpnes igjen.

“Jeopardy!”

Over en seks måneders periode i 2004 vant Ken Jennings $ 2,5 millioner på "Jeopardy!". Han var den regerende mesteren for det meste av sesongen, og benyttet seg av en nylig endret regel som tillot vinnere å bli på showet for ytterligere episoder.

Etter "Jeopardy!" Fortsatte han å sette inn penger på sin berømmelse ved å lage skuespill, skrive en triviaalmanak, og til og med lage en serie Junior Genius Guides.

For ditt eget skudd til berømmelse og formue, er det første skrittet å ta en online test.

Voksne kan bare fullføre online testen en gang i året, og konkurranse kategorier inkluderer barn i alderen 10-12, tenåringer i alderen 13-17, studenter og voksne.

“Jeopardy!” Aldri la noen få vite resultatene av testen deres, men hvis du scorer høyt nok, vil de kontakte deg om en personlig audisjon innen et år.

Ved den individuelle audisjonen tar du en ny test, spiller en kort versjon av spillet og deltar i et kort personlighetsintervju. Hvis du er valgt som en faktisk konkurrent, vil produsentene kontakte deg.

Men hvis du noen gang har vært en deltaker på Alex Trebeks show, har du ikke lykke til. Det er en one-shot avtale, og du kan ikke vises igjen.

Du kan heller ikke vises hvis du har vært på noen form for reality show (inkludert spill shows, dating show, relasjonsutstillinger og andre reality show) i det siste året, eller tre av disse showene de siste 10 årene.

"Lykkehjul"

Oddsen for å bli invitert til å vises på "Wheel of Fortune" er 0.0006%, ifølge fjorårets søkeresum. Av over en million søkere ble bare 600 personer valgt til å vises.

Men ikke la det avskrekke deg hvis du drømmer om å spinne det hjulet.

"Fortellens Wheel" ber alle potensielle deltakere til å ta opp en kort (60 sekunder eller mindre) online video og svare på en rekke spørsmål om golfvaner, ekteskapsplaner og om du eller din partner er i militæret, blant annet .

Også, registrer deg for å se når de reiser Wheelmobile, et mobilt auditionsstudio, passerer gjennom ditt område.

"Prisen er rett"

Ben Robinsons vellykkede seksdelte plan om å få noen i sitt parti på fire, blir en "pris er riktig"konkurrent fungerte bra for ham.

For å gi din egen "Pris er riktig" drømmer et skudd, først ta noen billetter fra showets nettside og deretter hodet til Sør-California.

Deltakere er vanligvis valgt fra billettholdere ved tapings. Også vurdere å delta på en kommende "spesielle taping".

"La oss gjøre en avtale"

Ta tak i din morsomeste drakt og gjør deg klar til å gjøre en avtale på dette treffspillet. Du kan registrere deg for å bli varslet når billetter blir tilgjengelig for show tapings.

Showet vil film onsdag-lørdag i Los Angeles.

I 2014 vant deltakerne over $ 7 millioner i kontanter og premier, gjennomsnittlig $ 80.000 per dag. Kun 190 personer er i hvert publikum, og deltakere er valgt fra de billettholdere, slik at showet har gode odds for å vinne.

Sørg for å ha den beste kostymen din, og hvis du glemmer, er det en kostymebutikk på stedet for leiekostymer og tilbehør å kjøpe.

Lykke til!

Din sving: Hvis du kunne konkurrere på et spillspill, hvilken ville du velge?

Kristen Pope er frilansskribent og redaktør i Jackson Hole, Wyoming.

Skrive Inn Din Kommentar