Liv

Harry Potter, Her kommer vi: 15 måter å spare på din Universal Orlando Trip

Harry Potter, Her kommer vi: 15 måter å spare på din Universal Orlando Trip

Når sommerferien nærmer seg, er det på tide å begynne å planlegge den årlige familieturen.

Og mens fornøyelsesparker er høyt på listen over favoritt ferie destinasjoner, kan de få egentlig dyrt egentlig raskt når du faktor i tillegg som hoteller og mat.

Her på The Penny Hoarder, tror vi på en sunn balanse mellom arbeid og lek. Så hvis du har råd til det, ta den drømmeferien og nyt hvert sekund av det - bare vær sikker på at du ikke helt forlater dine penny hoarding måter.

Hvis du er på vei til Universal Orlando Resort - hjem til den fantastiske Wizarding World of Harry Potter - i sommer, sjekk ut innsidehandel tips jeg har utviklet som en innfødt og tidligere heks i Orlando på Universals Diagon Alley. Du sparer penger i parkene uten å ofre noe moro.

Finn billetter til Less

Dine besparelser kan starte før du selv går gjennom svingestikkene - sjekk ut disse ideene for å redusere kostnadene ved parkopptak!

1. Kjøp billetter på forhånd

Den enkleste måten å spare på Universal Studios priser for parkoppføring er å kjøpe billetter før du kommer til porten. Du kan spare opptil $ 20 per person når du kjøper multiday-billetter online. Hvis du reiser med en familie på fire, er det allerede 80 dollar i besparelser.

2. Bruk AAA-medlemskapet til din fordel

Prisene varierer, så sørg for å spørre om rabatterte Universal-billetter på ditt lokale AAA-kontor. De fleste tilbyr billetter til en rabatt på ca $ 35 per pass. For en familie på fire kan dette bety en besparelse på $ 140.

3. Kjøp laveste billett-billett og oppgrader senere

Så lenge du kjøper billettene dine direkte gjennom Universal Studios, kan du oppgradere dine billetter til gjestenes tjenester når som helst under reisen.

Dette er en god ide for alle som reiser med barn - de blir syke, brent ut og bryr seg ikke om du brukte hundre ekstra dollar på en tre-dagers billett.

Hvis du kommer til å finne alle er oppe for en ekstra dag, kan du oppgradere dine billetter ved å betale forskjellen - så lenge du gjør det før du forlater parken. Når billettene dine utløper, må du betale for nye.

4. Handle rundt forsiktig

Orlando er riddled med sleazy billettselgere lovende halv pris temapark billetter.

Men pass opp - selv om billettene du kjøper er ekte, disse leverandørene kan selge dem ulovlig. Disse billettene kommer ofte fra parkmedarbeidere eller lokalbefolkningen som jobber med spesielle arrangementer og mottar gratis passerer. Universal tillater ikke salg av disse passene.

Hvis du blir fanget ved porten, er du ute av lykke - og penger.

Likevel er det noen anerkjente billettsider der ute. Bare vær sikker på å gjøre din forskning på selgeren før du kjøper.

Reise og Overnattingssteder

Etter billettene er hotell- og reiseavgiftene de største elementene i ferien budsjettet. Her er noen strategier for å spare på disse utgiftene.

5. Bestill alt på forhånd

Hvis du er en erfaren Penny Hoarder, vet du sikkert allerede denne taktikken: Å kjøpe flybillett og reservere hotellrommet på forhånd er de enkleste måtene å få de beste prisene.

6. Til feriested eller ikke til feriested?

Dessverre er det ingen størrelse-passer-alle svar her: Det kommer til å ta litt antall knase på slutten for å finne ut hvilken hotellsituasjon som er riktig for deg.

Det er billigere hoteller (eller Airbnb rentals!) Hvis du forlater Universal Resort-eiendommen, men du kan ende opp med å betale mer i det lange løp, fordi du vil savne noen flotte søte fordeler på parkene.

For å holde det kort (ish), er det en kostnadseffektiv sammenbrudd: Velg Universal Resort-hoteller inkluderer transport til og fra flyplassen og parkene. Så opphold på eiendommen kan spare deg for transportkostnader, pluss $ 20 / dag parkeringsavgift du ville betale hvis du kjørte.

Men enda viktigere, og noe å vurdere om du hadde planlagt å kjøpe Express Passes uansett: Enkelte feriested hoteller kaste i gratis Universal Express Unlimited-passerer for hvert familiemedlem - en $ 85-verdi per person per dag. (Tenk: Familie på fire tilbringe fire dager i parkene. $ 85 ganger fire personer ganger fire dager = $ 1,360.) En annen bonus? Universal Resort hotellets gjester får tidlig adgang til parkene: Du får en hel time til å utforske hver morgen før de store folkemengdene kommer til å strømme inn.

Puh. Fikk du alt det? Flott, fordi jeg har et siste poeng å gjøre: Hvis du går på Universal Resort-hotellruten, og du utnytter disse Express Unlimited-passene, kan du muligens kutte en dag utenfor din parktid og en dag utenfor turen din (som betyr en mindre dag å betale for billetter og et hotell.)

Hvis du ikke er bekymret for folkemengder, ventetider eller transport (kanskje du kjører inn for å spare på flybilletter!), Kan et billigere hotell utenom hotellet være det rette svaret for familien din. Jeg prøver bare å vise deg alle mulighetene, venner!

Bonus Tips: Gratis barnepass er en annen stor fordel. Universal Resort-hoteller tilbyr aktivitetssenter slik at foreldrene kan forlate barna sine i et trygt miljø før de drar ut for å nyte nattelivet som Universal CityWalk er kjent for!

Få mest mulig ut av din tid

Ved å få mest mulig ut av din tid, kan du treffe flere attraksjoner uten å shelling ut for ekstra dager inne i portene.

7. Bestem om Express Pass er riktig for deg

Hvis du fortsatt er på gjerdet om å sikre Express Passes for turen din (og du ikke går på feriestedet), er det noen poeng å vurdere. Besøkende kan ofte pakke Express Passes med adgangsbilletter, som reduserer den totale kostnaden betydelig. Men hvis du er en seriøs Harry Potter fan, bør du vite det Ekspresspass er ikke gyldig for de fleste attraksjoner i Diagon Alley og Hogsmeade. Her er en veldig nyttig guide som bryter ned Express Passes sammen med rides og attraksjoner de jobber med.

Hvis du bestemmer deg for at du ikke trenger å hoppe over linjene hele dagen hver dag, kan du kjøpe hvert medlem av familien din et en-dagers Express Unlimited-pass. Du kan slå ut en ganske heftig liste over attraksjoner den dagen, så gå i et mer rolig tempo for resten av turen.

8. Planlegg ferien rundt høysesongen

Sjekk denne praktiske publikumskalenderen fra Orlando Informer (en stor ressurs for alt Orlando og fornøyelsesparker) for å finne ut hvilke dager som vil være minst overfylt. Mindre folkemengder betyr mindre ventetid; mindre ventetid betyr at du kan bruke færre dager i parkene; og færre dager i parkene betyr at du sparer på billetter. Deltakelse er lavest på hverdager, spesielt sent på høsten og sen vinter. Hvis familien din har råd til jobben og skolen, får du det beste for pengene dine på disse tider.

Spar på Universal Studios priser inne i parken

Mens de fleste av dine besparelser kommer fra store billettvarer som parkoppføring og hotellet, kan de små tingene legge opp raskt.

9. Ikke glem kupongene!

Ja, du kan kupong deg gjennom Universal Studios og Islands of Adventure. Når du kjøper en multiday, park-til-park billett online, vil Universal kaste inn en kupong bok som gir opptil $ 150 i besparelser. Kupongene er for det meste kjøpe en, få en gratis (med noen få gratis fordeler), men hvis du planlegger å kjøpe mat eller drikke uansett, er det absolutt verdt å plukke opp din kopi.

10. Bruk lockers

Ta med alt du tror du trenger med deg, og leid en helhetsskap for ca $ 10 per dag. Du får ubegrensede åpningsrettigheter, i motsetning til de tidsbestemte og gratis skapene, slik at du kan bruke skapet som hjemmebase for å komme tilbake til når du må bruke solkrem igjen, bytte til tørre klær eller ta en genser til kvelden chill (ja, selv i Florida).

Selv om du betaler $ 10 om dagen, sparer du penger ved ikke å shelling ut for $ 40 sweatshirts for hele familien når solen går ned.

11. Unngå å betale for pricy mat

Temapark mat er dyrt. På vei til hotellet kjøper du frokostmat (hvis hotellet ikke tilbyr gratis frokost) og bærbare snacks. Parkene tillate Små snacks som ikke krever oppvarming eller kjøling - og mens du ikke kan ta med en piknik lunsj, er reglene litt fuzzy om hva som utgjør en "liten snack", så du kan sannsynligvis gjøre en sak for mange ting.

Unngå å kjøpe dyre brus og flaskevann inne i parkene - du kan ta med forseglede eller tomme vannflasker til påfylling hele dagen.

Nå, mens denne Penny Hoarder vanligvis vil anbefale å bringe alle småretter, dele måltider på fire måter, og unngå dyrt alkohol og nyhetskjøtt, jeg har en advarsel: Hvis du er primært der for The Wizarding World of Harry Potter-opplevelse, bør du vurdere å investere i en spiseplan. Selv om du bare kjøper en, vil hele festen kunne prøve de morsomme Wizarding World-behandlene - og hvis butterbeer er en ikke-omsettelig, sparer du en god sum penger med spiseplanen.

12. Kjøp suvenirer før tid

Parkene er fulle av morsomme T-skjorter, plysj leker som er strategisk plassert på barnas øyehøyde og temautstyr, som for eksempel trollkledder og klær, alt sammen med et stort oppslag.

Spar penger på suvenirer ved å kjøpe leker fra en annen forhandler og pakke dem i kofferten din. Når du kommer til hotellet, sniker du dem og gjør dem magisk vises på barnas puter. Wizarding World House robes går for rundt $ 110 i parken, sammenlignet med $ 25- $ 75 på nettsteder som Amazon.

13. Dra fordel av hver rabatt

AAA-medlemmer mottar 10% rabatt på mat inne i parkene, så sørg for å ta med ditt medlemskort med deg. American Express tilbyr også rabatter, men fordelene endres ofte. Du kan laste ned Universal Orlando-appen for å se hvilke tilbud som er tilgjengelige via American Express.

14. Klag litt

Denne kommer ikke bare fra meg, den tidligere temaparkens medarbeider, men også fra meg, den livlige Florida temaparkens besøkende. Jeg har erfaring med å navigere på systemet.

Nå mener jeg ikke at du bør oppstyrke, stønne og stampe føttene dine. Tro meg, som får deg ingen steder med de fleste ansatte. Men vet at Universals hovedmål er å gi hver gjest en utrolig opplevelse. Du bygger ikke et imperium på fantasi og moro uten å ha noen ekstra spesielle fordeler for dine besøkende.

Hvis noe går galt, ikke vær redd for å la et lagmedlem vite om problemet. Hvis du når fremsiden av linjen etter en timelong vente bare for å se turen slått av for vedlikehold, be om et Express Pass slik at du kan komme tilbake når turen kjører igjen.Hvis noen går av med barnets splitter nye Spider-Man-leketøy, flagg ned en ansatt og spør hva de kan gjøre for å hjelpe.

Noen lagmedlemmer har muligheten til å skaffe seg gratis godbidder og gaver for å gjøre din opplevelse det beste det kan være. Så vær ikke redd for å be om noen ekstra fordeler - selvfølgelig!

Selv (eller spesielt) på ferie, trenger du et budsjett

Enten du bestemmer deg for å pakke din feriepakke eller cobble sammen en kick-ass tur på dine egne vilkår, må du bare sørge for at du skaffer penger når du kan.

Ta deg tid til å sette deg ned og bestemme nøyaktig hvor mye du har råd til å bruke på temaparken din. Når du har et nummer, legg sammen en tur som fungerer innenfor rammen av budsjettet.

Og vær ikke fristet til å gå over ditt angitte beløp - selv om du ser en $ 300 veiviserens sjakksett som du bare har må ha. (Du trenger ikke det, jeg lover.) Hvis du cringing over Universal Studios priser hver gang du hører et register cha-ching, vil du ikke nyte deg selv, og du vil ha kastet bort pengene dine på en tur som forlot deg frustrert og mentalt utmattet.

Hold deg til budsjettet ditt, og nyt hvert minutt av din Universal Orlando ferie - etter det harde arbeidet med å planlegge denne tingen, fortjener du det!

Din tur: Planlegger du å besøke en fornøyelsespark i år?

Grace Schweizer er en junior forfatter på The Penny Hoarder. Orlando-født og avlet, hun kjenner seg rundt temaparkene!

Skrive Inn Din Kommentar