Mat

Her er hvorfor du kan betale en ekstra 35 cent for din Chipotle Burrito

Her er hvorfor du kan betale en ekstra 35 cent for din Chipotle Burrito

Hvis du endelig har fått gode betingelser med Chipotle Mexican Grill igjen (det E. Coli utbrudd i 2015 var skummelt!), Jeg har forferdelige nyheter:

Guac er ekstra ekstra nå. ** trist emoji **

Hvorfor? Chipotle Mexican Grill implementerer sin første prisøkning på tre år.

Jeg vet - den skrekk.

Hvorfor Chipotle-prisene går opp

Chipotle vil øke sine priser i 440 av sine 2 200 pluss restauranter, som tilsvarer rundt 20% av stedene.

Økningen vil utgjøre om lag 25 til 35 cent for en hovedrett.

Chris Arnold, Chipotles kommunikasjonsdirektør, fortalte The Penny Hoarder i en uttalelse om at prisøkningen skyldes høyere mat- og lønnskostnader.

Og selv om prisene øker på noen steder, indikerer han at økningen ikke vil være nok til å banke Chipotle av sin fastfood-trone.

"Selv med de nye prisene, er prisene fortsatt svært konkurransedyktige i hele kategorien, spesielt hvis du har en faktor i vår ingrediens kvalitet," sa Arnold.

Arnold reagerte ikke på vår forespørsel om detaljer om hvilke steder som vil se prisøkninger.

Vil Chipotles prisstigning endre dine burrito-spisevaner?

Så vil kundene være villige til å betale ekstra 25 til 35 cent for deres burritos? Her er hva Penny Hoarder-leserne måtte si på Facebook.

"Med Chipotle som kommer ut av et år med dårlig press og prøver å få folk til å komme tilbake til sine butikker, virker det som en ganske dårlig ide å øke prisene akkurat nå," skrev Faith Goodwin.

Rob Kryzzie hadde et lignende utsikter.

"Jeg tror de burde konsentrere seg om å vinne tilbake kunder etter den gjentatte E. Coli debacle," skrev han i The Penny Hoarder's Facebook Community Group. "Å heve prisene er ikke måten å gjøre det på. Det må være mer tid mellom dårlige nyheter fra Chipotle. "

Men Carrie Nowlin, webprodusent hos The Penny Hoarder, sa at hun ikke har noe imot prisøkningen.

"Chipotle er beryktet for å være villig til å gi litt ekstra hvis du ber om det pent," sa hun. "Selv med en økning på 0,25 dollar, kan du fortsatt få en god avtale på en burrito-bolle hvis du er snill om det. Min bøtte overløper. "

Uansett hvordan du føler deg om prisendringen, er det et lys på slutten av denne tunnelen: Sjekk ut vår seks måter å få en større burrito for samme pris.

Din sving: Ville du betale ekstra 25 til 35 cent for en Chipotle burrito?

Kelly Smith er en junior forfatter og engasjementspesialist på The Penny Hoarder. Fang henne på Twitter på @keywordkelly.

Skrive Inn Din Kommentar