Penger

Hvis du er arbeidende foreldre, bør du begynne å tenke på dette nå

Hvis du er arbeidende foreldre, bør du begynne å tenke på dette nå

Når folk flest tenker på en "arbeidende forelder", viser de sannsynligvis en mor eller far som bringer barna sine til skole eller barnehage, rushing off på jobb, prøver å få dem til å spise grønnsakene og deretter kollapse på sofaen klokka 9.00.

I hvert fall, det er hvordan jeg ser det.

Jeg vet at jeg vil ha barn (selv om jeg ikke er sikker på hvorfor, nå som jeg leser denne introduksjonen), så har jeg tenkt å være en arbeidende mor - og dens utfordringer.

Jeg har jobbet hardt for å bygge min skrivekarriere, i håp om at det vil gi meg litt fleksibilitet i de første årene av foreldre.

Hva jeg aldri tenkte på før nå? Dagen min (ikke-eksisterende) søte små blir hormonelle, vanvittige, voksende tenåringer.

Du tror kanskje du er ute av skogen når barna er i skolen, men noen foreldre sier det er langt fra sannheten.

Her er hva jeg mener ...

Veibeskrivelsen Noen arbeidende foreldre har ikke tenkt på

"For mange foreldre er det tenåringer - ikke spedbarn eller småbarn - som gir enda større utfordringer for å navigere karriere og familie," skriver Reva Seth for Fast Company.

Anne-Marie Slaughter, New America Foundation CEO og president og forfatter av den berømte artikkelen "Hvorfor kvinner fortsatt ikke kan få alt", er enig.

Småbarn gir deg bare en tom juiceboks for å bli kvitt, men tenåringer gir deg en følelsesmessig pakke å håndtere," hun sier.

Så hva er en arbeidende foreldre å gjøre?

Seth forbereder seg ved å følge de samme trinnene som anbefales til nye foreldre: Finn måter å skape fleksibilitet i arbeidet ditt, og opprett et nettverk av familie og venner som fungerer som sikkerhetskopi.

Kanskje enda viktigere, gjør Seth også innsats for å forandre arbeidsplasskulturen ved å ødelegge kimæren til den "ideelle arbeideren".

Og hun ber deg om å gjøre det samme.

"Stopp å forestille deg - og la andre forestille seg eller urettferdig forvente - at det kan lykkes å balansere en karriere og familieliv uten å gjøre større endringer i måten vi jobber med" hun skriver.

"Støtt en kollega som trenger å jobbe hjemmefra," skriver Seth. «Ring inn i et møte i stedet for pendling, og ikke glem at skolespillet eller softballspillet er like viktig som enhver klientmiddag.»

Ikke alle av oss har fleksibilitet til å gjøre slike karrierevalg, men vi kan alle gjøre vår del ved å støtte de arbeidende foreldrene i våre liv, og fortsetter å bringe balanse mellom arbeid og liv i den nasjonale samtalen.

Og hvis du har små underfoot, begynner du å forberede dagen når de får angst og en holdning.

... Fordi hvis barna dine slår ut noe som min tenårings selv, vil du ønske deg at småbarns tantrums og skitne bleier.

Din sving: Har du tenkt på hva som vil skje når barna blir tenåringer?

Susan Shain, seniorforfatter for The Penny Hoarder, søker alltid eventyr på et budsjett. Besøk hennes blogg på susanshain.com, eller si hei på Twitter @susan_shain.

Skrive Inn Din Kommentar