Liv

Reiser til Key West? Disse tipsene vil spare deg stor på reisen din

Reiser til Key West? Disse tipsene vil spare deg stor på reisen din

Å bruke noen dager i Key West kan være den perfekte motgift for livets små stress, her er hvordan du skal leve livet til en "Conch" i noen dager uten å måtte takle et stort kredittkortregning når du kommer tilbake til den virkelige verden.

Hold deg smart for å spare på losji

Old Town Key West har en samling av nydelige, men ofte pricy bed-and-breakfasts og små vertshus.

Hvis budsjettet ditt krever bunking opp, snarere enn en romantisk ferie, bør du vurdere å bo på NYAH resort. Her, rommene kan konverteres fra dobbeltrom til plass til et halvt dusin gjester - uten å koste mer.

Og på NYAH, vil du fortsatt ha gleden av å bo i et klassisk hotell i Key West-gårdsplassen med flere svømmebassenger og en frokostbuffé inkludert.

Hvis du føler deg romantisk og eventyrlystne, bo via Airbnb på båt eller husbåt. Det er faktisk en lokal tradisjon blant Key Wests innbyggere. Det er flere marinaer på Key West og Stock Island med flytende innkvartering til leie, både forankret og fortøyd.

Samle og bruk gratis drikkekuponger

Key West er den typen byen hvor barfanen din enkelt kan overstige dine utgifter til mat og underholdning, men du kan holde kostnadene under kontroll ved å samle og bruke allestedsnærværende 2-til-1-drikkekuponger som barer og restauranter rundt i byen.

Kuponger kan bli funnet i displayrack på hotell eller annen turistinformasjon, eller du kan spørre portvakten eller resepsjonen på ditt hotell for dem.

Min kone og jeg lagret minst $ 50 på vår siste Key West tur ved å bruke drikke kuponger - det var spesielt søtt fordi kuponger ikke bare tilbys av hull i veggen barer. Vi spilte kuponger for noen av de beste og mest populære vanningshullene i byen, som Irish Kevin, Conch Republic Seafood og Island Dogs Bar. Disse stedene ligger alle midt i Old Town-handlingen. Hver tilbyr levende musikk, så du vil ha litt underholdning å gå med dine halvt priset cocktailer.

Pro tips: Drikkekuponger gjelder vanligvis for hjemmekonstruksjoner eller godt drikker, men hvis du vil drikke noe litt mer avansert, vil de fleste barer ganske enkelt rabatte BOGO-drikkene for en brønn.

Nyt Best Free Show i Key West, hver kveld

Hva er nr. 1 attraksjon i Key West? Det er ikke en bar, og det er ikke et museum - det er den nattlige solnedgangen i Mallory Square.

Hver kveld, tusenvis av besøkende strekker kanten av torget for å se solen komme seg ned under horisonten, flankert av utallige båter av enhver form og størrelse med solnedgangseiler.

Men i motsetning til å gå for seil, koster det å se solnedgangen fra kysten ingenting, og det er nok å underholde deg mens du venter på at ballen skal slippe. Nyt gatupartnere, matleverandører og selvfølgelig noen av de mest fantastiske menneskene som ser hvor som helst.

Pro tips: Hvis du vil sitte i stedet for å se solnedgangen, hodet oppe til Sunset Deck på Margaritaville Resort and Marina. Der trenger du ikke å kikke over de fremmede menneskers hoder for å få en uhindret utsikt over naturens beste lysshow - og du kan skryte dagen med en skrape margarita, tiki-drikker eller en mojito.

La bilen stå hjemme

Å kjøre Overseas Highway til Key West er et morsomt eventyr som alle skal gjøre minst én gang. Men når du kommer inn i byen er det egentlig ikke nødvendig å kjøre hvor som helst. Hvis du flyr til Key West International Airport, trenger du en drosje eller uber for å komme til hotellet, men etter det kan du virkelig stole på noen av tre alternativer for å komme deg rundt: føttene, en sykkel eller offentlig transport.

På bare noen få kvadratkilometer er Old Town Key West svært trygg og walkable på nesten hvilken som helst tid på dagen. Du kan enkelt gjøre veien opp Duval Street og mellom Mallory Square og marinaen.

Strendene og noen attraksjoner, som Hemingway House og Key West Lighthouse Museum, blir bedre nådd på sykkel enn til fots. Heldigvis tilbyr mange feriesteder gratis bruk av sykler under oppholdet, og det er også mange sykkelutleie butikker. Typiske cruiser sykkelutleie kan bli hatt for $ 10 til $ 15 per dag.

På en sykkel kan du få nesten hvor som helst i Key West - gamlebyen og nye - eller utover. Faktisk, da vi nylig bodde på The Perry Hotel på nærliggende Stock Island, var det en morsom og brisete tur (hovedsakelig på merkede sykkelstier) fra vårt feriested, over et par broer, gjennom ny by og inn i gamlebyen - under en halv time hver vei.

Pro Tips: De nye Duval Loop-bussene, som ble satt i drift i 2017, gjør 16 stopper rundt sentrum av Key West og byens historiske havn. Den gratis busstjenesten fra bilfri Key West går fra kl. 06.00 til midnatt, og går helt til sørligste punktmarkør og South Beach.

Maksimere underholdnings dollar på land og sjø

For $ 49, er The Key West Attractions Pass fra Key West Attractions Association en god avtale hvis du planlegger å ta en seil ekskursjon, ri en vogn, ta en Conch Train tur, besøke et museum eller akvarium, eller vel , drikk.

Passet gir deg to-til-en-tilbud på utflukter og drinker, samt rabatter på aktiviteter og attraksjoner som vil utgjøre forhåndskostnaden på kort tid.

Pro Tips: Tenker på å snorkle tur, leie jetski eller gå på parasailing? Gjør alle tre til en pris med Fury Water Adventures 'Ultimate Adventure utflukt. På $ 125 for voksne og $ 90 for barn, er det billigere enn å betale for alle disse aktivitetene separat, og seks timers katamaran cruise inkluderer spilletid på en flytende oppblåsbar badeland midt i Key West Bight, pluss to måltider og drinker.

Gratis turer, gratis moro og to-for-en drinker og cruise - det er "nøklene" til en budsjettvennlig tur til Key West!

Bob Curley er en reiseskribent som spesialiserer seg på New England, Karibia og strand destinasjoner rundt om i verden. Han skriver for AFAR, Coastal Living, TripSavvy.com, Wedding Style, Business Travel og mange andre publikasjoner.

Skrive Inn Din Kommentar