Forsikring

6 måter å spare penger på auto forsikring

6 måter å spare penger på auto forsikring

Akkurat som død og skatt, er det ingen måte at du kan komme seg rundt bilforsikring (lovlig selvfølgelig). Bare fordi du er lovlig å ha bilforsikring, betyr ikke at du må betale en liten formue for å få dekning du trenger. Det er millioner av amerikanere som betaler for sin bilforsikring. Det er flere måter at du kan spare penger på din bilforsikring og fortsatt få kvalitetsbeskyttelse.

Sammenlign selskaper

Hvert forsikringsselskap er annerledes, og alle har forskjellige algoritmer for å beregne sine forsikringspremier. Hvis du ønsker å spare penger på bilforsikring, må du sammenligne priser fra dusinvis av forsikringsselskaper før du velger den som passer best for deg.

Hvis du har holdt din bilforsikring i flere år, er det på tide at du har gjennomgått din bilforsikring for å sikre at du ikke betaler for mye for din beskyttelse. Kanskje det har skjedd noen endringer i livet ditt, eller nye selskaper har blitt tilgjengelige siden du har kjøpt retningslinjene dine. Ved å bytte forsikringsselskaper, kan du spare hundrevis av dollar hvert år på planen din.

Se etter Bundle

Omtrent alle bilforsikringsselskaper gir rabatter til kunder som har mer enn én policy med deres firma. Hvis du har en livsforsikring eller huseiers forsikringspolicy med et annet selskap, spør dem hvor mye du vil spare ved å ha alle retningslinjene i ett enkelt selskap. I noen tilfeller kan bundling av alle retningslinjene dine hos ett selskap spare 10% eller mer på all dekning.

Bare fordi forsikringsselskapet tilbyr en bilforsikringspakke rabatt, betyr ikke at de automatisk er det beste alternativet for deg. Du vil fortsatt ønske å sikre at hvilket selskap du allerede har retningslinjer for, kommer til å være det rimeligste alternativet for din bilforsikring.

Fordi nye forsikringsselskaper alltid kommer inn i markedet og forsikringsbransjen alltid forandrer seg, vil du vurdere forsikringspolitikken noen få år for å sikre at du fortsatt har best mulig dekning. Du kan bruke hundrevis av dollar for mye på politikken din.

For et godt sted å starte, se vår guide til leietakereforsikring og se hvordan du kan pakke det med bilforsikringen for å spare på begge.

Ta Defensive Driving

En annen enkel måte å spare penger på din bilforsikring er å ta en defensiv kjøreklasse. Forsikringsselskaper gir deg en månedlig rabatt hvis du fullfører og viser bevis på et defensivt kjøreforløb. Dette er en rask og enkel måte å spare $ 100 hvert år eller mer.

I tillegg kan de defensive driving classes hjelpe deg med å unngå en ulykke i fremtiden, noe som vil spare deg enda mer penger. Klassene lærer bilister hvordan man reagerer i visse høyrisikosituasjoner som kan ende opp i en kollisjon og stor skade på bilen din eller deg selv. Spare penger hvert år for å ta et enkelt kurs, hvorfor ville du ikke gjøre det?

Ro ned

For alle de ledende fotkjørerne der ute, er det på tide å senke. Hvis du får en fartbillett, kan den øke forsikringspremiene dine i flere år. Hvis du vil få den rimeligste forsikringen mulig, er det på tide å få foten av gassen og sette bilen i kryss.

Kjører som stadig har fart, har en mye høyere risiko for å ha en ulykke. Jo mer du hastighet, desto mer sannsynlig er du å få en fartkurs. Jo flere fartfartsselskaper du har, desto større risiko kommer du til å stille til et forsikringsselskap. De kommer til å utligne denne risikoen ved å lade mer hver måned for dekning.

Selg sportsbilen

Kanskje det er på tide å få en bil som er billigere å forsikre. Forsikringsselskaper har forskjellige ratingklasser, avhengig av hvilken bil du kjører. Disse klassifiseringsklassene vil påvirke hvor mye du betaler for din bilforsikring. Rimelige SUVer og minibusser skal være de billigste kjøretøyene for å få forsikring for, noe som betyr at det kan være på tide å få en ny bil. Jo, den skinnende sportsbilen er fin, men det er verdt de ekstra tusenvis av dollar du betaler i månedlige premier.

Øk din avdragsberettigelse

En av de enkleste måtene du kan redusere dine månedlige premier er å øke din fradragsberettigede policy. De fleste forsikringstakere har $ 500 egenkapitalavdrag på sine kontoer hvis du vil redusere hvordan månedlige priser, øker egenandel til $ 1000. Dette er en rask måte å senke dine månedlige premier med et par dollar og spare deg selv et par hundre dollar hvert år.

Hvis du noen gang må sende inn et krav etter en ulykke, må du betale $ 500 mer utenom lommen til dekningene dine går inn. Du betaler mer i denne situasjonen, men mer enn sannsynlig sparer du mer penger i det lange løp.

Øk kredittpoengene dine

Et tips som folk flest ikke vet er å øke kredittpoengene dine, og det kan senke bilforsikringspremiene. Faktisk spiller kredittpoengene en viktig rolle i hvor mye du må betale for bilforsikringen din. Hvis du vil spare mer penger på forsikringsdekning, må du øke kredittpoengene dine.

Heldigvis finnes det flere enkle måter du kan øke din kreditt score på, det skjer ikke over natten, men det kan få stor innvirkning på forsikringspolicyene dine. Den beste måten å gjøre det på er å bare betale alle dine regninger i tide uten å savne noen betalinger eller misligholde eventuelle lån.

Få de beste forsikringsdekningene

Fordi regjeringens lover krever at du har bilforsikring, kan du like godt få den mest rimelige dekning som du kan. Du bør ikke bryte banken din hver måned. Det finnes dusinvis av måter at du kan spare penger på din policy uten å ofre kvaliteten på dekning. Ikke la en liten bilulykke tømme din sparekonto fordi du ikke hadde den beskyttelsen du trengte.

Skriv inn postnummer og se om du kan få bedre pris her:

Skrive Inn Din Kommentar