Banker

5 juridiske måter å senke studielånet ditt

5 juridiske måter å senke studielånet ditt

Hvis du ikke gjør noe med studielånene dine, registreres du automatisk på en generell tilbakebetalingsplan som vanligvis har til og med utbetalinger i 10 år. Det kan imidlertid være tøft, spesielt rett etter eksamen.

Kanskje du nettopp har begynt å jobbe, eller kanskje har du ikke engang en jobb enda, og du er bare hustling for å tjene litt penger? Kanskje det standardalternativet for tilbakebetaling av planer bare ikke fungerer for deg, og du er bekymret for hva som vil skje hvis du ikke foretar en betaling eller deg som standard.

Hvis du vurderer studielåns utsettelse eller overbærenhet, eller hvis du tenker på å bare ignorere studielånets utbetalinger, ikke!

Her er fem juridiske måter at du kan senke studielånet ditt, slik at du ikke trenger å gå inn i mislighold.

Eksempelet

For å virkelig vise deg forskjellen som hver plan kan gjøre for deg, skal vi bruke det hypotetiske eksempelet på følgende:

Du har $ 38 000 i studentlånsgjeld.

Din standard 10 års tilbakebetaling plan beløp ville være $ 381 per måned.

Vi kommer til å anta at du bare lager $ 24 000 per år (husk, du har ingen jobb ennå etter eksamen).

video

1. Utvidet tilbakebetaling Plan

Den utvidede tilbakebetalingsplanen utvider din standard studielånsbetaling fra 10 år til 25 år.

Den utvidede tilbakebetaling planen er tilgjengelig for alle føderale student lån låntakere - ingen inntekt grenser gjelder for dette. Så det er alltid et alternativ for låntakere.

I vårt eksempel, hvis du skulle bytte til den utvidede tilbakebetalingsplanen, ville du senke studielånets betaling til $ 196 per måned.

Du kan bytte til denne planen ved å ringe din utlåner.

2. Den Graduated Refayment Plan

Den oppgraderte tilbakebetalingsplanen starter av din tilbakebetaling med lav beløp, og den stiger over tid. Det er to versjoner - den 10-årige pensjonsplanen, og den 25 år lange utvidede planen. Ideen med denne planen er at du vil tjene mer i fremtiden, så du starter lav og betalingen din vokser.

Begge begynner med lavt beløp.

På den 10-årige utdanningsplanen, ville du senke studielånet ditt til$ 213 per måned i år 1, men husk at det vil stige til så høyt som $ 638 per måned i år 9.

På 25-års uteksaminert plan, ville du senke studielånets betaling til$ 120 per måned i år 1, men husk at det vil stige til så høyt som $ 359 per måned i år 24.

Du kan bytte til den oppgraderte tilbakebetalingsplanen ved å ringe din utlåner.

3. Inntektsbasert tilbakebetaling

Inntektsbasert tilbakebetaling (IBR) er akkurat det det høres ut - betalingen din vil bli beregnet ut fra din inntekt. Det er en formel som tar hensyn til inntektene, fattigdomsgrensen for staten din, og vil sette inn betalingen til 15% av inntektene dine (10% for nye låntakere).

Det andre flotte aspektet av IBR er at du kvalifiserer for studielån tilgivelse på et hvilket som helst beløp av gjeld som er igjen på lånet ditt etter 20 eller 25 år, avhengig av når lånene dine oppsto. Vi kaller dette det hemmelige studielånets tilgivelsesprogram.

Hvis du tok ut studielånene dine før 1. juli 2014, ville betalingen være så lav som$ 77 per måned.

Hvis du tok ut studielånene dine etter 1. juli 2014, kan du senke studielånet ditt til så lite som$ 52 per måned.

Husk at du må bekrefte inntektene dine hvert år, og betalingen kan endres ettersom inntektene dine endres over tid. Du kan registrere deg for denne planen ved å ringe din utlåner eller gå online til StudentLoans.gov.

4. Betal som du tjener

Betal som du tjener (lønn) og revidert lønn som du tjener (RePAYE) er de to nyeste studentlånsavdragsplanene, og de kommer også med tilgivelse av studielån etter 20 år.

De beregner begge betalingene litt annerledes, men for vår situasjon er de begge identiske. Den store differensiatoren er hvis du er gift - PAYE tillater bare en inntekt som skal brukes, men RePAYE krever at begge inntektene blir brukt. Vi diskuterer matematikken til gift arkivering separat for IBR og LØST her.

Med begge disse planene beregnes betalingen ut fra 10% av din skjønnsmessige inntekt. Som sådan kan du senke studielånet ditt til så lavt som$ 52 per måned.

På samme måte som IBR, må du sertifisere inntektene dine hvert år, og betalingen din kan endres ettersom inntektene dine endres over tid. Du kan registrere deg for denne planen ved å ringe din utlåner eller gå online til StudentLoans.gov.

5. refinansiere dine private lån

Til slutt, hvis du har private studielån, har du ikke mange alternativer. Det beste alternativet er å bare refinansiere studielånene dine.

Det er mange faktorer om dette faktisk kan redusere betalingen, men det er derfor vi anbefaler å bruke et gratis verktøy som Troverdig som gjør at du raskt og enkelt kan se hvilke studielån du vil kvalifisere for, og hvis det ville hjelpe deg selv senk betalingen.

For eksempel, hvis du for øyeblikket har et studielån på $ 38 000, og det er på 6,8%, kan du betale $ 437 per måned.

Hvis du er i stand til å refinansiere studielånet ditt med troverdig til 4,25%, kan du senke studielånet ditt til$ 389 per måned.

Plus, College Investor-lesere får en spesiell bonus på $ 200 når de lukker lånet deres! Du vil ikke finne en bedre avtale! Sjekk ut Troverdig her.

Få profesjonell hjelp

Det høres ut som om det kan være forvirrende, men det trenger ikke å være. Du kan registrere deg for disse programmene gratis på StudentLoans.gov.

Hvis du vil ha mer hjelp, kan du starte med din utlåner.De blir betalt for å hjelpe deg med studielånets gjeld. De kan kanskje ikke svare på alt, men det er et godt utgangspunkt.

Se alltid på å senke studielånsbetalingen før du ikke betaler

Den største utfordringen jeg ser med nye studielåntakere er frykt for at de ikke har råd til betalingen. Som et resultat velger mange for studentlånsforsinkelse eller utholdenhet. Noen ignorerer selv sine studielån og håper de går bort.

Så, før du bare slutter å betale studielån, se på disse alternativene for å redusere studielånet ditt. For føderale lån er det ganske enkelt å gjøre. For private lån er det litt mer utfordrende, men du kan få det til å skje.

Skrive Inn Din Kommentar