Penger

Skattjakt: Hvordan finne verdier på bunnen av en innsjø

Skattjakt: Hvordan finne verdier på bunnen av en innsjø

For noen år siden drev de lokale myndighetene en dam i nærheten av huset mitt. Vandre i tørkeslammen, min kone og jeg fant flere mynter om noen minutter. En mann med en metalldetektor hadde allerede fylt lommene hans den morgenen, og han fortalte oss at folk hadde kastet mynter der i 50 år eller mer. Noen av hans funn var gamle nok til å være sjeldne og verdifulle mynter.

Denne historien er ikke uvanlig - du kan også tjene penger på sjøbunnskatter. Da jeg først leste om denne "hemmelige" i et lite omløpssnyhetsbrev om skattejakt, var ikke mange mennesker klar over potensialet. Treasure hunters ville finne ut når innsjøer og dammer skulle bli drenert eller var lavt fra tørke, og stille inn og samle de verdisakene.

Nysgjerrig for å finne verdisaker i drenerte innsjøer og vannveier? Her er hva du trenger å vite.

Start din skattejakt online

Hold øye med dine lokale nyheter for rapporter om innsjøer og dammer som har blitt eller vil bli drenert, eller som er lave på grunn av tørke.

For eksempel, da Berkely Lake i Colorado ble drenert som en del av et motorveisprosjekt for et par år siden, publiserte Denver Post en elektronisk artikkel om skattejegere som kom til å jakte med metalldetektorer. Phil Larocco fant "en cache inkludert 13 ringer, en 1935 buffalo nikkel, en sølv kvikksølvdime og mange hvete pennies" på bare seks timer.

Larocco sa at da sjøen var lav i løpet av en tørke i 1976, fant faren 67 gull og sølvringer. Når andre innsjøer i regionen ble drenert i fortiden, fant fantene våpen, smykker og fire safer - en med $ 517 fortsatt i den.

På tidspunktet for Denver Post-artikkelen ble Berkely Lake fortsatt drenert og ny innsjøbunn ble avslørt i flere uker framover. Med andre ord hadde muligheten ikke passert for andre å delta i skattejakt.

Her er noen få eksempler på nyere nyheter om vannveiensskatter (og det er en sikker innsats at ikke alle funnene blir rapportert):

Drenert Lake Delhi Revealed Some Treasures: En scavenger fant 50 antikviteter, tre ringer og en gammel radio i gjørmen av denne innsjøen i Iowa.

Ting funnet i San Antonio-elven: Periodisk avløp av deler av elva har avslørt skateboards, Mardi Gras perler, gamle flasker og en mobiltelefon.

Exposed Lake Beds Reveal Treasures: Som reservoar nivåer fortsetter å slippe i California, er folk å finne pileheads, gamle sliping mørtel, en bil og hele byene.

Se etter planer for fremtidig avløp

Det er best hvis du vet på forhånd når en vannkilde kommer til å bli drenert, slik at du kan forberede deg. Hvordan får du den informasjonen? Google det, selvfølgelig!

Mitt hurtige søk ga mange potensielle kunder. Hvert av følgende søkeord produserte minst en artikkel om en kommende drenering:

  • reservoar som skal dreneres
  • innsjøen skal dreneres
  • dammen skal dreneres
  • elv som skal dreneres
  • bassenget skal dreneres
  • lagunen skal dreneres

De beste resultatene kom opp når søkeordene var i anførselstegn. Du finner også flere resultater hvis du erstatter "å være" med "vil være" og gjenta hvert søk. Vanligvis får du nyere resultater øverst, men det kan bidra til å legge til "+ 2014" for søkene dine (eller hva året er når du leser dette).

Du finner noen utdaterte resultater i alle fall, men det bør være mange kommende lavvannshendelser når du søker. For eksempel fant søket meg en artikkel om drenering av Lake Jean i Benton, Pennsylvania, som er planlagt tidlig i 2015. I California blir Tioga Lake drenert mens jeg skriver dette. Jeg lærte også om planer om å drenne innsjøer og dammer i mange andre stater og kanadiske provinser.

Og ikke glem å se etter reservoarer og andre vannkilder som er lave på grunn av tørke. Et søk etter "lake drying up" og "reservoar tørking opp" vil produsere mange muligheter. Lav elver forårsaker selv en mini-rush i California, ved å avsløre nylig tilgjengelige steder å panorere for gull.

Sjekk skattejaktfora

Ikke alle lave reservoarer og drenerte dammer gjør nyheten, så hvor ellers kan du få scoop i tide til å handle? Online skattejaktfora er et godt sted å starte. For eksempel har TreasureNet.com et diskusjonsforum for "Today's Finds." Her er tre flere fora for skattejegere:

  • Treasure Depot
  • Southwest Treasure Hunters
  • Lost Treasure

Gull, smykker, pengeskap, antikviteter og sjeldne mynter venter på deg - hvorfor ikke komme deg ut og finne litt skatt?

Din tur: Har du noen gang gått skattejakt, og er du glad for å prøve den i drenerte innsjøer og andre vannkilder som er lave?

Skrive Inn Din Kommentar