Penger

Dette er hvorfor et høyt kredittpoeng ikke kan gjøre deg økonomisk trygg

Dette er hvorfor et høyt kredittpoeng ikke kan gjøre deg økonomisk trygg

Vil du vurdere deg selv økonomisk trygg?

Kan du noen gang anser deg selv økonomisk trygg?

De virker som tøffe spørsmål for å svare positivt fordi du aldri vet hva slags overraskelsesregninger livet vil slå deg med.

Credit Sesame gravd inn i dette spørsmålet og fant noen interessante faktorer som korrelerer med økonomisk tillit.

Høye kredittpoeng betyr ikke økonomisk tillit

Men det hjelper.

Sjekk kreditt score. Alvor. Det er gratis, så du har ingen unnskyldning.

Nå, se hvor du faller inn i disse kategoriene.

Kreditt Sesam spurte: Hvor trygg er det at du sparer nok for en stabil fremtid?

Slik svarer 1,028 respondenter:

Disse tallene virker åpenbare. De med høyere kreditt score er mer økonomisk selvsikker. duh.

Men Credit Sesame fant en enda sterkere indikator på økonomisk tillit: besparelser.

Kredittpoeng ser ikke til helt diktere økonomisk tillit

Credit sesam fortsatte å bryte ned dette konseptet av økonomisk tillit.

Det spurte sine kunder hva de sparer for, og deretter sammenlignet det med hvor trygg de følte om deres økonomiske fremtid.

Her er noen flere tall for deg:

Gjennom denne sammenbruddet virker det som om de gode kredittpoengene ikke betyr noe så mye, og at økonomisk tillit stort sett henger på respondentens evne til å redde.

"Medlemmer som ikke sparer for retirement, college, et nødfond eller et semesterfond har lavest tillit til alle," Credit Sesame-fradrag.

"Å unngå gjeld, finansiere en beredskapskonto og redde mot kjente fremtidige økonomiske behov er atferd som klart fører til økonomisk fred og frihet."

Hvordan bygge økonomisk tillit

Selv om kredittpoengene ikke nødvendigvis synes å være svaret på økonomisk selvtillit, kan de hjelpe deg med å begynne å ta skritt i riktig retning.

Din kreditt score bestemmes av faktorer på kreditt rapporten, så ta en gratis en ta en titt. Du kan se om noen regninger er i samlinger, eller hvis du har et ubetalt kredittkortregning, for eksempel.

Når du begynner å ta skritt for å betale din gjeld, kan du begynne å tenke på å spare penger. Dette trenger ikke å gjøres i et fall. Du kan ta deg tid til å opprette en besparelse.

Les dette månedlig guide for å spare $ 1000 å komme i gang.

Å bryte ned besparelser etter kategori kan hjelpe prosessen til å virke mer fordøyelig og mindre skremmende.

For pensjonering, først finne ut det beste stedet å stash pengene dine. Penny Hoarder Dana Sitar analyserte noen av alternativene dine - fra under en madrass til høy avkastning kontoer til en Roth IRA.

For college, se på 529 spareplaner i din stat. Men først, forstå hva en 529 spareplan er, og hvis det er riktig trekk for deg.

For nødsparing, som synes å være den største indikatoren for økonomisk selvtillit, vil ditt første skritt være å etablere en separat "ikke berør" -konto som innhenter interesse, som Aspiration Summit Checking Account. Du kan tjene opptil 1% rente, omtrent 100 ganger mer enn gjennomsnittlig rente.

Her er din guide til å starte et nødfond - og finne ut hvor mye du trenger å lagre.

For feriebesparelserVel, vi kan ikke si at dette er den viktigste kontoen for å finansiere. Men hvis du vil tankeløst spare på din neste tur, prøv å bruke en app som Qapital. Det vil spare penger basert på ulike oppgaver. For eksempel, slå 10 000 trinn på en dag og spar $ 5. Se hvordan det fungerer her.

Nå ... føler du deg mer økonomisk trygg ennå?

Carson Kohler (@CarsonKohler) er en junior forfatter på The Penny Hoarder. Hun kan ikke si at hun føler seg helt økonomisk trygg - men hun jobber med den.

Skrive Inn Din Kommentar