Liv

Ikke sikker på hvordan å få pengene til å snakke med barna dine? Her er hvor du skal begynne

Ikke sikker på hvordan å få pengene til å snakke med barna dine? Her er hvor du skal begynne

Fuglene og biene. Skilsmisse. Død.

Disse emnene er sikker på å gjøre selv de mest selvsikker foreldrene kvittere med klosset når det gjelder å diskutere dem med barna sine.

Legg til å snakke om penger til listen.

M & G Investments undersøkte over 500 foreldre i Storbritannia og fant det En av seks manglet tilliten til å lære barna sine om viktige penger, selv om 83% trodde de burde være de som slår ut den kunnskapen, rapporterte MSN.

Noen undersøkte foreldre trodde at ansvaret for å undervise barna om penger skulle også falle på andres skuldre:

  • 55% sier at skolene skal lære økonomisk kompetanse
  • 28% sa at barna skulle lære om penger på egen hånd
  • 27% sa at besteforeldre burde gi økonomisk rådgivning

M & G Investments undersøkte også mer enn 360 besteforeldre, og 60% av dem sa at de spilte en rolle i å undervise sine barnebarn om penger, ifølge MSN.

Så hva gjør du når du føler deg clueless når det gjelder å lære barnet ditt hvordan du styrer dollar og cent?

Det spiller ingen rolle om barna er unge eller om å gå på college - Å ha diskusjoner om finansiell ferdighet trenger ikke å være uutholdelig.

Heldigvis har The Penny Hoarder en ultimate guide til å undervise barna om penger. Vår guide har råd fra eksperter, historier fra virkelige foreldre og tips om hva du skal gjøre selv om du er dårlig med penger selv.

Og husk, barna dine plukker opp mye ved eksempel. Å se deg jobbe, betale gjeld og spare kan være en god start å lære dem positive leksjoner om økonomi. Du vil ikke at de skal bli unge voksne som tror disse pengene myter.

Å ha seriøse livssamtaler kan være tøft, men ikke hopp over de kompliserte og ikke være en av foreldrene som forteller barna deres, disse pengene ligger. Ærlighet er den beste politikken.

Nicole Dow er en stabskribent på The Penny Hoarder. Hun er foreldre til en 2 år gammel datter som elsker å slippe penger inn i sin spargebyr og selge ting til folk fra sin lånebutikk.

Skrive Inn Din Kommentar