Liv

7 Ressurser for folk som trenger å se en lege, men kan ikke takle det

7 Ressurser for folk som trenger å se en lege, men kan ikke takle det

Som amerikanske borgere venter på å finne ut hvordan GOP-helseproblemet kan påvirke lommeboken, holder helseprovisjonene oss mye våken om natten.

En ny studie fra Bankrate rapporterer det 25% av amerikanerne sier at de eller noen i deres husstand har valgt å ikke søke medisinsk behandling på grunn av hvor mye det koster.

Mandy Pullen fra Waltham, Massachusetts fortalte forskere at hennes fradragsberettigelse er så høy at det ikke er verdt å se en lege når behovet oppstår. "Jeg tøft det ut," sa hun.

Jeg forstår. Jeg vil gråte hver gang min egenandel setter seg tilbake i begynnelsen av året. Selv om utgiftene mine ikke er astronomiske, kan jeg absolutt ikke gjøre det uten at de medisinske regningene jeg må betale før det kommer inn.

På den annen side skjønner jeg at jeg er heldig å ha en helseforsikring til å begynne med.

Sentrene for sykdomskontroll setter antall usikrede amerikanere under 65 år ved 28,4 millioner. Det er over 10% av hele USAs befolkning!

7 Ressurser for personer som ikke kan takle helsekostnader

Hvis du er blant folkene i dette landet som ikke er forsikret, underinsured eller bare sliter med de høye kostnadene ved medisinske regninger, er det her sju ressurser som kan hjelpe.

  1. Flere organisasjoner tilbyr gratis eller billig forebyggende screeningtjenester for å teste kvinner for livmorhalskreft og brystkreft.
  2. Planned Parenthood tilbyr en rekke nedsatte kostnader helsetjenester, inkludert rutinemessige kontroller, STD testing og behandling, prevensjon og noen typer kreft screening. Seksuelle helsetjenester er også tilgjengelige for tenåringer og voksne kvinner og menn.
  3. Hvis du trenger kirurgi, betaler det seg å shoppe i ditt område for å se om det er billigere i neste by eller stat over.
  4. Flere lokale og regionale organisasjoner tilbyr gratis eller redusert avgift tannpleie. Selv om de hovedsakelig er tilgjengelige for barn, tilbyr enkelte grupper også subsidiert tannlege og ortodontisk omsorg for voksne.
  5. Gratis eller billig psykisk helsetjenester kan være vanskelig å finne, men det er noen muligheter du kan utforske.
  6. Hvis du sliter med kostnaden for kostbare forskrifter, spør legen din om å se på forsikringsselskapets medisinskjema for å se om det finnes et alternativt legemiddel du kan ta.
  7. Akupunktur kan være et alternativ for å behandle kronisk smerte, hodepine og andre plager - og det er mye billigere enn regelmessige besøk til legen din.

Kostnaden for pågående medisinsk behandling kan legge opp raskt, men mange av oss kan ikke engang ha råd til en overraskende medisinsk regning på $ 100.

Det er noen strategier for å spare penger på medisinske regninger, men de vil ikke alltid banke beløpet du skylder deg ned til en overkommelig størrelse.

Faktisk, selv å ha forsikring er ingen garanti du vil ikke bli knust av medisinske regninger.

Som det sier, er det beste forsvaret en god forseelse. I dette tilfellet betyr det planlegger fremover og feathering ditt egg med litt ekstra penger til å betale medisinske regninger som de oppstår.

Selvfølgelig er det ikke lett å spare penger - spesielt når du lever lønnsslipp til lønnsslipp.

En tilnærming som virker for folk er å begynne å sette bort penger litt om gangen. Hvis du legger til en ny strategi i din spareplan hver måned, kan du ende opp med $ 5000 eller mer om et år.

Lisa McGreevy er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun legger bort litt penger hver måned og er alltid overrasket over hvor fort det legger til.

Skrive Inn Din Kommentar