Penger

Karlie Kloss hjelper kvinner Gå til kodeskolen ... gratis

Karlie Kloss hjelper kvinner Gå til kodeskolen ... gratis


Når du tenker på koding, tenker du sannsynligvis ikke på supermodeller.

Faktisk tenker du sannsynligvis ikke på kvinner i det hele tatt.

Men etter hvert som flere og flere deler av våre liv er digitalt forbundet og formidlet, blir programmering en viktig del av nesten alle bransjer. Det er en av de mest lukrative karriereferdighetene du kan eie, og kodere er stadig etterspurt.

Derfor ønsker supermodell Karlie Kloss å forandre vårt go-to-mentale bilde av kodere som en mengde menn som hunched over tastaturene.

"Jeg skjønte at koden handler om kreativitet - akkurat som kunst og mote - og at kvinner som har disse ferdighetene har kraft til å forme vår fremtid," sier Kloss.

Så hun lanserte Kode Med Klossy, et program som gir kraft og inntjeningspotensial for koding til jenter og kvinner over hele landet ... helt gratis.

Kode med Klossy: Gratis kodeskole for kvinner

I samarbeid med Flatiron School tilbyr Kloss en fantastisk mulighet: Karriere Scholarship.

Hver måned får en heldig kvinne en gratis, fullstabel programmeringskurs. Kan det være deg?

Du vil gjøre alle kursene online gjennom Flatirons Learn.co-plattform, så det spiller ingen rolle hvor du bor - og du kan fullføre 600- til 800-timers kurset i ditt eget tempo.

Uten vellykket gjennomføring av kurset får du muligheten til å søke lærlingskap med et av programmets partnere, som inkluderer merker som WeWork, CondéNast, Vice og New York Magazine.

Best av alt? Du trenger ikke noen kodingserfaring som skal gjelde. Bare vis din ekte lidenskap for koding.

"Om målet ditt er å bytte karriere eller være en gründer; om du har vært begeistret for programmering i mange år eller bare har startet, ser vi etter folk som er glade for å kombinere teknisk opplæring med kreativitet for å gjøre verden til et bedre sted med kode, sier stipendlands destinasjonsside.

Så hvis du har vært på utkikk etter en måte å bryte inn i programmering, kan dette være din perfekte mulighet.

Klar til å søke?

Hvis denne muligheten høres fantastisk ut for deg (og det burde) sjekk ut full detaljer her - og så Klikk her å søke.

Det er super enkelt og raskt. Du vil gi kontaktinformasjon og sosiale medier håndter, og du får sjansen til å snakke om hvorfor du er interessert i koding og hvordan du har det du er i dag.

En heldig vinner vil bli annonsert rundt begynnelsen av hver måned ... men hvis du ikke gjør det, ikke bekymre deg! Du kan gjenta så mange ganger du vil.

Hvis du gjøre vinn, lærer du språk som HTML, CSS, JavaScript og Ruby.

For å beholde stipendiet ditt, sørg for at du starter programmet innen 90 dager og fullfør hele kurset innen ett år. Det kommer ut til ca 15 timer i uken - helt gjennomførbart.

Deretter feire det faktum at du har oppnådd evnen til å bygge internett magi med dine bare hender ... og en kraftig CV også.

Pssst - Selv om søknader om sommeren er stengt, tilbyr Kode med Klossy også et gratis to ukers sommerleirprogram for jenter i alderen 13-18 år. Så hvis du er i New York, LA eller St. Louis, merk kalenderen din og hjelp din datter søke neste år!

Din sving: Vil du søke om Koden med Klossy Career Scholarship?

Jamie Cattanach (@jamiecattanach) er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hennes kreative skriving har blitt omtalt i DMQ Review, Sweet: A Literary Confection og andre steder.

Skrive Inn Din Kommentar