Penger

Denne studien sier disse er de 5 beste og verste statene for å spare penger

Denne studien sier disse er de 5 beste og verste statene for å spare penger

Hvordan har besparelsene dine vært på det siste?

Noen ganger ser du på tilstanden til, vel, din stat, en god måte å holde et speil opp til din egen økonomi.

WalletHub nylig rangert mest og minst økonomisk savvy stater for 2017. (Spoiler: Massachusetts tok et samlet gull.) Studien tok et dypt dykk inn i hvordan stater rangert, basert på gjeld, utgifter, økonomisk ferdigheter, kreditt og sparing.

Den siste er det vi fokuserer på i dag - sparer.

Hvilke stater rangerer høyest (og laveste) for å spare penger?

Nei, å se på statens rangering er ikke en direkte indikator på hvordan du gjør det. Men, kom og bry deg ut den statlige stoltheten. (Whoo, Sunshine State, har jeg rett?)

I sparingskategorien angitte WalletHub-stater basert på faktorer, inkludert gjennomsnittlig gjennomsnitt for forbruker-sparekonto, antall voksne med beredskapsfond, kontoer for høyskolebesparelser satt opp for sine barn og / eller budsjetter. Det så også på antall "ubankede husholdninger", som betyr de med null bankkontoer. Hver kategori hadde samme vekt.

OK, så disse var de fem beste statene, når det gjelder lagring:

  1. New Hampshire
  1. California
  1. New York
  1. Colorado
  1. New Jersey

Disse var de laveste rangerte statene, når det gjelder lagring:

  1. Oklahoma
  1. New Mexico
  1. vest.virginia
  1. Louisiana
  1. Mississippi

Hvis du bor i en av disse statene - eller føler at du er oddballen i din perfekte scoring-tilstand - ikke bekymre deg. Vi har et enkelt tips for å hjelpe.

Slik begynner du å spare penger - en penny om gangen

En stor del av å spare penger er faktisk stashing litt unna - spesielt for det beredskapsfondet. Men vi forstår det er lettere sagt enn gjort, spesielt når du lever lønnsslipp til lønnsslipp.

En av de enkleste måtene å komme over det første humpet er å sette opp en automatisert sparekonto, en som automatisk trekker penger inn i det - uten at du til og med batter et øye.

Du trenger ikke å føle at du må deponere en stor del av endring hver uke eller måned. Selv den minste mengden vil gjøre det bra.

Automatisere besparelsene dine er enklere enn du tror. Sjansene er at banken din lar deg planlegge utbetalinger. Men hvis du føler deg litt tapt, se på å komme i gang med disse verktøyene.

1. Åpne en Aspiration Summit Checking Account

Mange av oss her på The Penny Hoarder HQ har noen penger stanset bort i Aspirations toppmøte sjekker konto.

Hvorfor? Vel, det er annerledes enn de mest vanlige sjekkkontiene, fordi det tjener deg til 1% rente. (Kontekst: Det er 100 ganger mer enn min andre sjekkkonto, som fortjente meg null.)

I tillegg kan du automatisere det.

For eksempel har seniorforfatteren Dana Sitar koblet opp kontoen hennes slik at en del av hennes lønnsslipp blir trukket inn i den. Hun ser det aldri, noe som gjør at pengene mangler litt mindre smertefullt - og tankeløst.

2. Bruk en Set-It-and-Glem-It Investing App

Å lagre deg selv er ikke lett å gjøre. Det er lettere å kaste bort pengene med mikroinvesterende programmer som Acorns and Stash, som lar deg gjøre det automatisk.

Med Acorns, kan du stille inn appen slik at du bare ringer opp debet- eller kredittkortkjøpene til nærmeste dollar. Lommeskiftet blir deretter trukket bort i din Acorns-konto. Hvis du har en saldo mindre enn $ 5000, betaler du en månedlig avgift på 1 dollar, pluss 0,5% av saldoen.

Med stash, kan du sette et automatisk innskudd ukentlig eller månedlig - eller så ofte du vil. Du kan starte med bare $ 5. I tillegg får du en $ 5 bonus når du registrerer deg. Månedlig avgift for kontoer mindre enn $ 5000 er $ 1. (Din første måned er gratis, skjønt.)

Moral of the story? Lagring er bare like vanskelig som du gjør det, så automatiser det. Og ja, du må få statlig stolthet. Kom igjen, folk.

Carson Kohler (@CarsonKohler) er en junior forfatter på The Penny Hoarder. Hun elsker enkle investeringsmuligheter nesten like mye som hun elsker Florida.

Skrive Inn Din Kommentar