Liv

5 strategier for å hjelpe deg med å komme tilbake på sporet med dine forlatte oppløsninger

5 strategier for å hjelpe deg med å komme tilbake på sporet med dine forlatte oppløsninger

Månedene flyr bare på. Det er juli, og 2017 er halvveis over.

Hvis du er som de fleste, har du sannsynligvis ikke gitt en ny tanke til de Nyttårs resolusjonene du satte deg tilbake i januar. Amerikanske nyheter og verdensrapport sier 80% av disse idealistiske målene blir vanligvis glemt i februar.

Jeg vet at du hadde de aller beste hensikter med å få ting oppnådd, noe som gjør dette året din år og endelig få livet ditt i orden. Så, hva hvis ting ikke har kommet seg til en jevn start? Jeg er her for å fortelle deg ikke å gi opp.

Du har fortsatt seks måneder for å få det til å skje. Halvåret kan være over, men det betyr at du fortsatt har et halvt år å jobbe med.

Tenk glasset halvt full, ikke halvt tomt.

Du kan gjøre det. Gå inn i 2018 og føl deg glad for alle dine prestasjoner.

Her er litt hjelp til å takle noen av de vanligstatte resolusjonene uten å bruke en formue til å gjøre det.

1. Kom i form

Er treningssenteret ditt med å samle støv? Har du allerede gitt opp og kansellert det?

Ikke bekymre deg. Du er allerede på internett. Når du er ferdig med å lese alt ditt favorittinnhold fra The Penny Hoarder, ta opp YouTube og sjekk ut disse fem YouTube-kanalene som tilbyr flotte treningsøkter du kan gjøre fra hjemmet.

Kjører er også en super-billig form for trening. Bare snør jogging skoene dine og gå!

Men hvis løp skjer for å være bane av din eksistens, er det flere andre billige alternativer til treningsstudioet. Du kan slå et område av ditt hjem inn i ditt personlige treningsstudio med bare noen få biter av utstyr og likevel ende opp med å betale mindre enn seks måneder med gym medlemskap.

Et annet incitament til å trene - du kan få betalt for å gå ned i vekt! Med sunn lønn kan du satse på deg selv for å slippe pundene og få penger, hvis du lykkes.

Å bli sunnere er helt gjennomførbar innen utgangen av dette året. La denne 92-åringen tjene som motivasjon for å få og holde seg i form.

2. Få organisert

Du har kanskje skjedd dine planer om å bli organisert ved å fortelle deg selv at du vet hvor alt er innenfor jumlen av ting. Men det er så mange gode grunner til å få ting i orden. Her er åtte måter å bli organisert, vil hjelpe deg med å spare penger.

Du kan til og med slå din oppgave for å bli organisert til en pengemuligheter ved selger varer du ikke trenger eller bruk. Decluttr vil gi deg penger til de gamle DVDene og videospillene du ikke lenger er interessert i, og tar bare plass.

Du kan ta din organisasjon til det ytterste og omfavne minimalisme. Mindre ting betyr mindre rot for å gå gjennom neste januar, hvis ditt nyttårs resolusjoner pleier å være det samme hvert år (som min er). En minimalistisk livsstil hjalp dette paret betale $ 95 000 i gjeld!

Vi har faktisk nylig snakket med en av grunnleggerne til Minimalistene om hvordan organisasjonen kan forbedre livskvaliteten.

3. revolusjonere din karriere

Kanskje du frykter å gå på jobb hver dag, men har blitt så vant til at du ikke engang tenker på lyset på enden av tunnelen. Vel, 2017 er året ditt for å finne en ny jobb.

Bruk de kommende månedene for å få deg til å skille seg ut som en fantastisk jobbkandidat. Få din CV og følgebrev i orden, og tenk på hvordan du vil svare på alle de skremmende intervju-spørsmålene (og unngå disse intervjuavtalen).

Og begynn å søke! Her på The Penny Hoarder posterer vi jevnlig om ledige stillinger i ulike bransjer, spesielt arbeidsmuligheter der det ikke nødvendigvis betyr noe hvor du bor. Se på jobbseksjonen eller som The Penny Hoarder Jobs på Facebook for å lære om de nyeste ledige stillingene.

4. Få dine finanser i orden

Bare fordi du ikke har budsjettert utover januar, betyr det ikke at du ikke kan starte nå. Her er en syv-trinns plan for å skape et effektivt budsjett. Ikke fall inn i tenningsfellen disse budsjetterende myter er ekte.

Dette innlegget vil hjelpe deg med å spare litt hver måned og stoppe lønnssjekk-til-lønnssyklusen. Du kan sette disse besparelsene i et nødfond, stable det opp for å gå mot et stort kjøp eller bruke det til å betale ned gjeld.

Takle gjeld ved å bruke enten snøball eller lavin metode. Eller bruk disse kreative måtene å få ned gjelden din og øke kredittpoengene dine.

5. Reis og gjør gode minner

Hvis planene dine for dette året inkluderte å gå ut av byen og oppleve noe nytt, har lave gasspriser gjort denne sommeren en flott tid til å ta en biltur.

Camping er et annet rimelig feriealternativ. Hvis en strand destinasjon er mer din ting, sjekk ut dette innlegget på hvor mye det vil koste å besøke topprangerte strender i Amerika.

Snag noen tips fra denne kvinnen som lagret $ 10.000 på syv måneder for å reise internasjonalt. Mens vi ikke har sju måneder før 2017 er over, kan du potensielt spare noen få tusen i halvparten av tiden og ta en billigere ferie i november eller desember.

Hvis den turen inkluderer fly, må du sørge for at du har en faktor i bagasjen din når du bestiller en billett.

Og hvis du reiser med barn, sørg for å sjekke dette innlegget på måter å spare penger og din sunnhet.

Spill kortene dine riktig, og du kan kanskje reise verden gratis.

Nicole Dow er en stabskribent på The Penny Hoarder.Hun satte ikke nyttårs resolusjoner i 2017, men det er å skape for å være et godt år for henne så langt.

Skrive Inn Din Kommentar