Liv

Ikke vær en statistikk: Mer enn halvparten av oss betaler ikke et sykehusregning på $ 500 eller mindre

Ikke vær en statistikk: Mer enn halvparten av oss betaler ikke et sykehusregning på $ 500 eller mindre

Mange amerikanske kamp for å betale sykehusregninger.

Nei, dette er ikke nytt. Vi har lest om antall amerikanere som ikke har råd til en overraskende medisinsk regning på $ 100 eller mer. (Tips: Det er 37% av oss.)

Og vi har lest om hva som skjer når du ikke betaler dine medisinske regninger, som inkluderer ca 43 millioner amerikanere med medisinsk gjeld.

En ny studie fra TransUnion Healthcare fant lignende konklusjoner. I 2016 var 63% av sykehusregningene $ 500 eller mindre. Av den prosentdelen ble 68% av disse regningene ikke betalt i sin helhet.

Dette betyr at avhengig av hvordan sykehuset behandler pasientgjeld, kan disse regningene ha gått til samlinger, noe som sårer kredittpoengene dine.

Slik forebygger du overraskelse, ubetalte sykehusregninger

Etablering av et nødfond, også kalt et "regntidsfond", er avgjørende for økonomisk overlevelse av dette såkalte vanvittige livet.

Jo, det kan være vanskelig å starte en. Tanken er at du squirrel bort penger - og ikke berør det, med mindre det er en nødsituasjon.

Å bestemme hva som kvalifiserer som en "nødsituasjon" kan bli vanskelig også.

Penny Hoarder Kelly Smith løp inn i det problemet, men her er tre spørsmål du kan spørre deg selv. Oftere enn ikke, sykehusregninger vil falle inn i "må dyppe i nødfonds" kategorien.

Men la oss sikkerhetskopiere. Du har ikke et nødfond

Først avgjøre hvor mye du trenger å lagre. Mange eksperter sier seks måneders levekostnader, noe som lett vil dekke 500 dollar sykehusregningen.

Så hvor kommer pengene til å komme fra?

Det vil ikke vises magisk, dessverre. Du kommer til å trenge å opprette et budsjett. Finn ut hvor pengene dine er, hvor det går og hvor du kan skrape opp de ekstra penniene. Noen apps vil selv gjøre dette for deg (fortsett å lese).

Deretter finner du et sted å stash de pengene, så du er ikke fristet til å grave inn i det for noen ubarmhjertige utgifter. Dette er uten tvil det viktigste trinnet.

3 kontoer som er perfekte for ditt fledgling nødfond

Hvis du er som meg, holder du ikke ekstra penger på din vanlige sjekkkonto.

det vil en eller annen måte forsvinne.

Her er noen ideer om hvor du skal huske nødfondet ditt.

1. Åpne en separat sjekker konto (en som samler interesse)

For noen måneder siden åpnet jeg en Aspiration Summit Checking Account.

Den store tegningen for meg var 1% -interessen, som var 100 prosent mer enn jeg tjente med min forrige kontrollkonto.

Det er også bare på nettet, så jeg er mindre sannsynlig å gå til en minibank og trekke penger ut. (Jeg mener, jeg kan fordi det refunderer deg for minibanker, men jeg er mindre tilbøyelig til å gjøre dette.)

Jeg setter kontoen opp så en del av min lønnsslipp blir automatisk deponert. Dette gjør lagring helt uanstrengt. I tillegg er det en hyggelig overraskelse når jeg sjekker inn og ser at jeg bygger et beredskapsfond og tjene interesse.

Les mer om det her, og bli med på ventelisten. (Det tok bare noen dager å sikre kortet mitt!)

2. Start Microinvesting

En annen måte å automatisk kaste bort penger - og få det til å fungere for deg - er å åpne en microinvesting-konto.

Det høres kanskje skremmende ut, men disse kommer i form av brukervennlige apps. Du har faktisk sikkert hørt om noen, som stash eller Acorns.

Stash lar deg begynne å investere med bare $ 5. Sett deretter opp kontoen din for å suge ut et visst beløp per uke. Selv $ 5 vil bygge opp. Deretter investerer Stash de pengene automatisk, slik at du ikke trenger å bekymre deg for det. Hvis du vil ha full oversikt, har vi det her.

Acorns er like ved at det er en egen konto du kan sette opp for å automatisk trekke tilbake. Acorns vil avrunde alle dine kjøp og samle endringen, som den deretter investerer. Det vil legge opp raskere enn du kanskje tror!

Begge disse alternativene er enkle. I tillegg er det morsomt å se at pengene dine vokser.

3. Start lagring - på et mikronivå

Hvis du ikke er så ivrig etter å investere i nødfondet ditt, er det mange apper som lar deg enkelt lagre.

En av mine favoritter er Qapital, som gjør spare sorta, ganske morsomt. Jeg klarte å spare nesten $ 700 om fem måneder.

Du angir et mål - eller to eller tre - sett deretter reglene dine. Hvis jeg for eksempel går en viss mengde trinn per dag, vil det utløse et innskudd på $ 5 i min sparingskapital. Jeg har også satt det for å avregne kjøpene mine og gjøre en ukentlig innskudd.

Hvor mye eller hvor lite du sparer er opp til deg. Ærlig, den gamified besparelsen app er litt avhengighetsskapende.

Så ingen flere unnskyldninger, det er på tide å begynne å spare, så hvis det oppstår en nødsituasjon, er det mindre sannsynlig at du må gå inn i gjeld for å dekke det.

Carson Kohler (@CarsonKohler) er en junior forfatter på The Penny Hoarder. Hun har endelig opprettet et beredskapsfond, og det føles å være så bra. La oss bare slå på tre hun har ikke noen klumpete hendelser når som helst snart.

Skrive Inn Din Kommentar