Penger

En Magic Side Business: Hvordan tjene penger som en tryllekunstner

En Magic Side Business: Hvordan tjene penger som en tryllekunstner

Liker du å utføre foran folk? Kan du se videoer? Er du villig til å øve for å få ting riktig? Deretter du har det du trenger for å tjene penger som deltids magiker.

Avhengig av hva slags magi du velger som spesialitet, kan du starte denne siden forretningen med svært lite penger. En rutine basert på kortstokk eller vanlige objekter betyr at du bare bruker noen få dollar. Hvis du har litt mer penger å spare, bør du vurdere å kjøpe magiske triks for å få en raskere start, siden mange pakkede illusjoner krever mindre praksis enn andre former for magi.

La oss se på tre billige måter å starte som en tryllekunstner.

Street Magic

Det kan være vanskelig å utføre fremfor fremmede uten noen ide om de vil like showet ditt og kaste noen regninger i hatten din. Men en street performer trenger ikke mye å starte, og du trenger ikke å være David Blaine for å holde folk underholdt. For eksempel kan du forbløffe dem med enkle triks med bare en penn og en mynt. Lær et dusin mer triks som den ene, og du har bygget en solid rutine.

Du kan prøve å stå på ett sted og gjøre dine magiske triks kontinuerlig for å tiltrekke et publikum, men street magiker Ace Starry anbefaler å ha en rutine med begynnelse og slutt, helst ca. 10 til 15 minutter lang. Slutten er køen for publikumsmedlemmene å kaste litt penger i hatten din eller gitarskassen eller hva du bruker til å samle inn betalingen din. En liten bit humor kan bidra til å få inn penger. Starry foreslår å forklare til mengden at folk ofte spør hvorfor du utfører, og deretter svarer: "Jeg gjør det for en verdig sak ... fordi jeg ikke er verdig, vil jeg ikke spise."

Flere domstoler har fastslått at mange lover som begrenser gigasettene er ukonstitusjonelle, men utfører for tips er ofte regulert. Noen byer krever avgifter eller krever lisenser, og andre begrenser hvor du kan utføre. Online ressurser som The Busking Project kan hjelpe deg med å beskytte dine rettigheter og avgjøre hvor du best kan utføre.

Hvor mye kan du gjøre? Buskers (street performers som jobber for tips) snakker ikke mye om hva de tar inn. Det er selvsagt avhengig av kvaliteten på rutinen, din evne til å koble til og motivere publikum og de stedene du velger. I Boulder, Colorado, har jeg sett street performers regelmessig gjøre $ 40 eller så i tips for korte rutiner. Hvis du gjør noen $ 40 "hatter" på en dag, kan du ha en fin del av penger når du er ferdig. For råd om hvor de beste tippers er plassert, besøk et online forum dedikert til street magic.

Party Magic

Mens det kan være vanskeligere å komme i gang med å lage fester, når du er etablert, gir de ofte en mer konsistent inntekt. CostHelper.com sier at partikunstnere vanligvis lager $ 175 til $ 350 for et show som varer 30 til 45 minutter, hvis de belaster ved showet. Noen har en timepris i stedet, og det kan være så høyt som $ 150 til $ 500 per time, avhengig av dine ferdigheter og berømmelse. Det er vanlig å belaste et gebyr (kanskje $ 25) hvis det er nødvendig å reise ut av byen til en konsert.

Som festtroller jobber du med barnas bursdagsfest, bar / bat mitzvahs, konvensjoner og andre arrangementer. Disse showene kan inkludere korttricks og annen nærbilde, samt noen sceniske illusjoner (kutte folk i halv og så). Du vil unngå det sistnevnte hvis du starter med et stramt budsjett. (Liker denne ideen? Klikk for å tweet det!)

Du bør ha visittkort og et nettsted med et minneverdig navn slik at kundene kan finne deg. Du kan også vurdere relativt billige tjenester som Gig Masters som hjelper deg med å få kunder. Å være medlem av en organisasjon som The International Brotherhood of Magicians kan øke din troverdighet og hjelpe deg med å markedsføre deg selv.

Noen restauranter magiker sier de regelmessig gjøre $ 100 til $ 150 for et par timer går bord til bord, med omtrent halvparten kommer fra restauranten eieren og halvparten fra kundetips. Det er en spesialitet verdt å vurdere, spesielt hvis du bare vil utføre i helgene. Selv om du ikke gjør mye på en bestemt kveld, kan du i restaurantarbeidet gi ut visittkort når folk spør hvordan de kan leie deg til en fest.

Online magiker

Å være en YouTube-tryllekunstner er en relativt ny måte å få betalt for din magi, og mange av videoene du ser på nettet er fra utøvere som fremdeles gjør utstillinger personlig. Men noen har gjort sine karakterer i magi helt online. Richard Wiseman, for eksempel en psykologprofessor berømt for sitt arbeid på lykkepsykologien, skjer også med å lage videoer med magiske triks, og han tjener penger på YouTube.

YouTube-seere vil ha videoer som viser fantastiske triks, men også de som også viser hvordan triksene er ferdige. Derfor har Wolfgang Riebes "Easy Magic Tricks for Everyone" over 1.115.000 visninger. Basert på gjennomsnittlig YouTube-inntekt per tusen visninger for 2013, kan den ene videoen allerede ha gjort over $ 8 400. Åh, og han har 250 flere videoer på bare en av hans YouTube-kanaler.

Dette er noe du kan gjøre i din egen garasje eller kjellerstudio. Med nok magiske show som gir nok visninger, kan YouTube-video-imperiet gi deg en fin sideinntekt eller nok til å la deg bli hjemme og gjøre din magi på heltid.

Din sving: Vil du vurdere å være en street magiker eller gjøre magi på fester eller på video?

Skrive Inn Din Kommentar