Investere

Vil du begynne å investere? Vurder din risikotoleranse først

Vil du begynne å investere? Vurder din risikotoleranse først

Investering er en av de beste måtene å bygge rikdom på, men det er ofte sett på som denne utrolige gåten. Det er så mye sjargong, og frykt for å investere, det er vanskelig å føle at du har en fast forståelse av det. Investering er ofte sett utenfor rekkevidde for mange mennesker, mens de foretrekker å jobbe hardt og spare.

Å jobbe hardt og spare penger er gode ting å gjøre, men hvis du ønsker å bygge rikdom og slå kostnadene for inflasjon, er investeringen veien å gå.

Men det er ikke nektet at det er en inneboende risiko for å investere. Aksjemarkedet kan svinge på et øyeblikk, og porteføljen din kan ta et treff. Mens du ikke trenger massevis av penger for å komme i gang med å investere, er det faktorer i ditt økonomiske liv som påvirker risikonivået ditt og kan påvirke hvor mye du bør investere. For eksempel bør du sannsynligvis ikke investere alle dine sparepenger hvis du ikke har noen nødsparing eller er gjeldsløs.

Din risikotoleranse er imidlertid også viktig i hvor komfortabel du er med usikkerhet, og om du liker å spille den trygt eller hvis du er mer aggressiv. Det tar også hensyn til din holdning mot å investere så vel som hvor mye risiko du kan håndtere, vurderer din nåværende økonomiske realitet og dine økonomiske mål. Hvis du er ekstra forsiktig, kan du ikke se de enorme gevinsten at folk som har en tendens til å ha høyere risikotoleranse, gjør.

Hvis du vil vurdere din risikotoleranse, sjekk ut de beste online quizene jeg fant for å hjelpe deg med å bestemme ditt risikonivå.

Rutgers

Ifølge deres nettside, "Denne quiz ble utviklet av to universitets personlige finans professorer, Dr. Ruth Lytton ved Virginia Tech og Dr. John Grable ved University of Georgia. Ved å ta denne quizen vil du bidra til en studie om måling av økonomisk risikotoleranse. Resultatene dine blir registrert anonymt. Vi samler ikke inn identifikasjonsinformasjon. "

Dette er en kort, enkel og morsom quiz! Og jeg elsker at det er en del av en studie!

Bankrate

Jeg elsker denne quizen som Bankrate har skapt. Det har noen virkelige scenarier og virkelig kommer til hjertet i din holdning til å investere. Det er kort og søtt på bare 6 spørsmål. Da jeg tok testen, fikk jeg faktisk "minst risikotolerant" med følgende råd: "Ditt lavt risikotoleransenivå er faktisk risikofylt forretning! Du er så forsiktig med å risikere at du går glipp av aggressive investeringer, som du må rulle ut porteføljen din. Aggressive investeringer bevare pengene dine, og over tid legger du til hovedinvesteringen. Hold alltid investeringene dine forskjellige - du vil ikke legge alle eggene dine i en kurv. "I dag fokuserer jeg mye på gjeldsutbetaling over investeringen, så det høres ut som om det er riktig. Men nå vet jeg hva jeg trenger å gjøre for å endre situasjonen min.

LearnVest

LearnVest har noen fantastiske opplysninger om risikotoleranse og hvordan det påvirker hver enkelt av oss. De bryter ned risikotoleransen i fire kategorier: ekstra forsiktig, forsiktig, assertiv og aggressiv. For denne quizen fikk jeg faktisk selvsikkerhet, som overrasket meg - men de baserte på at jeg ikke behøvde pengene mine i flere tiår, da jeg ikke investerte i nedbetaling på hus eller skole.

Finn ut ditt risikotoleranse nivå og lær mer om hvert nivå.

CNN Money

Dette er en fin kort quiz på CNN Money, men bonusen kommer på slutten! Etter at du har tatt quizen, forteller den deg personlighetstypen din (jeg ønsker tilsynelatende balanse), og du kan sjekke ut deres anbefalte ressursallokering. Jeg fant det for å være så nyttig som de brøt alt for deg i et lettlest format.

Sjekk ut disse ressursene og rapporter deg tilbake: Hvordan er risikotolerant du?

Skrive Inn Din Kommentar