Penger

Rengjøring Toaletter og Keeping Keys: Hvordan denne oppstart fortjener stor fra Airbnb

Rengjøring Toaletter og Keeping Keys: Hvordan denne oppstart fortjener stor fra Airbnb

Mens han jobbet på et advokatfirma i Madrid og reiste for å se sin langdistanse kjæreste, hosted Brandon McKenzie på Airbnb for å betale ned gjeldsskuldsgjeld, men han la merke til at det var utfordrende å kommunisere med gjestene mens han reiste seg.

"Hvis jeg var på et fly eller i et annet land uten SIM-kort, telefontjeneste eller tilgang til WiFi, ville jeg ikke forsikre meg om at mine gjester hadde blitt trygge," sier han. "Jeg ville heller ikke kunne bekrefte bestillinger, og folk på Airbnb gjør ofte beslutninger raskt og meldinger flere verter når de ser etter et sted å bo. Det betyr at det var definitivt savnet muligheter. "

McKenzie møtte Matt Lerner gjennom en felles venn, og de begge la merke til at de hadde mange venner som jobbet som konsulenter og reiste ofte. "De vil si," Jeg kan ikke tro hvor mye jeg bruker på leiligheten min, og jeg er bare der 12 dager i måneden, "forteller Lerner. "De fleste av våre venner var så opptatt at de ikke kunne ta på heltidsadministrasjonen [av en Airbnb]."

Om et og et halvt år siden, tok McKenzie og Lerner opp for å starte en oppstart som heter MetroButler. Deres firma betjener for øyeblikket Airbnb-verter i New York City, pluss noen testermarkeder.

MetroButler vil rense utleie mellom gjester, skjermglede og gi 24/7-gjestestøtte, inkludert avlevering av nøkler. Det vil også skape en leieprofil som inkluderer profesjonelle bilder og optimalisert prising, slik at vertskapet kan maksimere leieinntektene og inntektene.

"Vi opererer på en kommisjon struktur, så vi lykkes når våre verter lykkes," McKenzie forklarer. "Occupancy er viktig, men hvis du pris for over-occupancy, du forlater penger på bordet."

MetroButler bruker dynamisk prissetting til finn det søte stedet hvor verter kan maksimere inntekter.

"Hvis du for eksempel hadde et hjem åpent i 30 netter som kan hente $ 300 / natt, og bestille 50% av disse nettene, ville du få $ 4.500," forklarer McKenzie. "Hvis du skulle droppe prisen til $ 280 og kunne bestille ut alle 30 netter, ville du tjene $ 8400. Vår algoritme oppdateres kontinuerlig for å optimalisere hver kvelds pris, og som en ekstra fordel, gir den kontinuerlige oppdateringen våre vertene en SEO-støt i Airbnb. "

Starter

I de første månedene gjorde Lerner og McKenzie alt fra arkivering av dokumenter til rengjøring av toaletter og slippe av nøkler.

Deres oppstartskostnader var noen få hundre dollar på arkivering av innlemmingsdokumenter og opprettelse av et nettsted på SquareSpace. "Vi gjorde alt selv ut av en Starbucks," sier Lerner. "Men vi trodde på produktet og hva vi bygde." Men lading 25% provisjon for bestilling betydde at de begynte å generere inntekter umiddelbart og tilbakebetalt de innledende pengene innenfor sine første få reservasjoner.

MetroButlers tidlige kunder var cofounders 'venner, som deretter begynte å fortelle sine naboer og kollegaer om det.

"De første månedene av virksomheten var fokusert på å bygge vår teknologiplattform, lage våre første få hyringer og bygge opp vår operasjonelle effektivitet for virksomheten, sier Lerner. "Da vi begynte, hadde vi bare om et dusin eiendommer, så vi sørget for å bygge de grunnleggende prosessene som vi kunne følge da vi oppskalerte for å administrere hundrevis av boliger."

Lerner sier MetroButler gjør det mulig for folk å tjene passiv inntekt uten at mange krefter ofte møter.

"Jeg tror for de fleste at de ser verdien i å få passiv inntekt av en av deres eiendeler som er deres hjem, men på slutten av dagen er tiden begrenset, sier Lerner. "Hvis du er på et fly som går 14 timer unna for en ferie og noe skjer i huset ditt, kan du ikke løse dette problemet. Med MetroButler kan de leie oss. "

Denne tilnærmingen ser ut til å fungere: 90 prosent av vertene returnerer til MetroButler for en annen bestilling, og MetroButler gjennomsnittlig 10 bestillinger per vert.

Bor Relevant

MetroButler har utviklet seg til å tilby en lite versjon som gjør det mulig for verter å teste ut tjenester som rengjøring eller nøkkelutveksling på a la carte basis.

Lerner sier lite versjonen fungerer som et ledende generasjonsverktøy for å konvertere verter til full service. Årlig inntektsvekst året over år har vært 362 prosent, og årlig vekst av reservasjoner book over året har vært 489 prosent.

Andre oppstart gir tilsvarende tjenester til ferieleiligheter, men Lerner sier En av måtene MetroButler skiller seg fra, er gjennom sin online brukerdashboard. "Vi har laget en kalender som viser statistikk, beløp, hvor mye penger du har tjent og koble til den bakre delen av Airbnb," forklarer han.

McKenzie og Lerner's Advice for Young Entrepreneurs

Her er deres råd til andre entreprenører.

Bevis ideen din. "Jeg har sett så mange folk sier" Jeg liker ikke sjefen min, jeg tror jeg er en entreprenør, "forklarer Lerner. "Og så prøver de å finne ut hva deres ide burde være. En gründer er noen som har en god ide, vet at folk vil ha det og går ut for å bygge den. "

Still inn folks behov. Lerner sier at den beste måten å finne en solid forretningsidé på, er å være oppmerksom på hva folk trenger og ikke allerede kan få. "Når folk trenger noe, er de vanligvis villige til å betale for det," forklarer han. "Det kan være i matvarer, operasjoner, teknologi, menneskelige ressurser, reklame ..."

Dokument alt! For å skalere opp virksomheten din og delegere oppgaver til andre, trenger du dokumenterte prosesser. "Forskjellen mellom en god ide og en fungerende virksomhet er prosessutvikling, validert læring og muligheten for andre å plukke opp hvor du sluttet," sier McKenzie. "Hvis du kan gjenopprette dine egne skritt, har du en enklere tid som replikerer suksess."

Med tjenester som MetroButler kan verter lett hvile at de aldri får en annen 3:00 telefonsamtale om et tett toalett eller ventetid i regnet for å avlevere nøkler til en sen gjest.

Susan Johnston Taylor (@UrbanMuseWriter) er freelance skribent som har bidratt med forretnings- og personlig finanshistorier til Atlanterhavet, Boston Globe, Entrepreneur, Fast Company og US News & World Report online. Hun bor i Austin, Texas, og får sine sparsomme Yankee-vaner fra hennes mors side av familien.

Skrive Inn Din Kommentar