Penger

Endelig, Amazon betaler deg: Tjen $ 15 per time med Amazon Mechanical Turk

Endelig, Amazon betaler deg: Tjen $ 15 per time med Amazon Mechanical Turk

Hva vil du si hvis jeg fortalte deg at jeg lager flere hundre dollar hver måned og jobber hjemme med å ta online undersøkelser? Sannsynligvis at jeg ville ha en veldig vellykket karriere i å skrive spam e-post.

Imidlertid har jeg gjennomsnittet minst $ 500 per måned de siste årene fra Amazon på deres serviceplattform kalt Mechanical Turk.

Med fødselen til mitt første barn nærmet seg jeg begynte å tenke gjennom alle utgiftene vi snart skulle pådra seg. Dagpleie, bleier, mat, klær - listen fortsatte og fortsatte. Så jeg begynte å undersøke måter å tjene ekstra penger. Min kone og jeg hadde allerede heltidsjobber, så jeg var på utkikk etter noe jeg kunne gjøre på siden som ikke ville være en stor tidsperspektiv.

I min undersøkelse fant jeg en artikkel om Yahoo og snakk om å tjene penger på undersøkelser på Amazon Mechanical Turk. Det virket spennende, så jeg bestemte meg for å gjøre litt mer forskning på det.

Da jeg først leste at jeg kunne tjene penger på å gjøre undersøkelser, blinket min skeptiske side umiddelbart advarselssignalet. Hvis det høres ut som en spammy, for-god-å-være-sann penger å lage ide på internett, har du det bedre å ikke klikke på den. Men jeg skjønte siden det ble hostet av Amazon, det var verdt å se på.

Hva er Amazon Mekanisk Turk?

Amazon Mechanical Turk er et nettsted som gjør det mulig for "forespørgere" å legge inn arbeid som skal fylles ut til en bestemt pris. Forespørgere inkluderer forskere, forbrukerproduktgrupper, universiteter, småbedrifter og techgiganter.

Oppgavene de legger opp kalles HITs, eller "menneskelige etterretningsoppgaver." Hver HIT viser deg prisen prisen du vil betale for ferdigstillelse sammen med den tildelte tiden du må fullføre. Når du har fullført oppgavene, sender du HIT og avventer betaling.

Typer av HIT er ikke bare begrenset til undersøkelser, men det er trolig den mest populære. De inkluderer også lyd og video transkripsjon, kategorisering, regneark arbeid, video annotasjon og YouTube video rangeringer for å nevne noen. Selv undersøkelsesemnene varierer sterkt mellom personlighet, økonomi, forbrukerprodukter, etikk, etc. Til enhver tid finnes det hundretusenvis av oppgaver tilgjengelig på nettstedet.

Jeg foretrekker personlig å jobbe med undersøkelser. Jeg finner dem å være den enkleste og mest straight-forward, noe som betyr at jeg kan fullføre dem raskt. Husk at det er en fast betaling for hver HIT, slik at jo raskere du fullfører hver oppgave, desto bedre betaler du.

Det betyr ikke at du burde rush gjennom oppgavene uten å lese instruksjoner. Det er ekstremt vanlig for forespørgere å inkludere "oppmerksomhetskontroll" -spørsmål der de vil be deg om å gi et spesifikt svar på et spørsmål for å skjerme ut tilfeldig klikk.

Manglende oppmerksomhetskontroll gir forespørselen rett til å avvise arbeidet ditt og ikke betale deg for HIT. Tilfeldig klikking er verdiløs for dem, og de vil betale deg tilsvarende - noe som betyr ingenting.

Jeg har funnet ut at så lenge du leser spørsmålene, er disse oppmerksomhetskontrollene svært enkle å få øye på. Jeg har fullført nesten 100 000 HITs og har aldri hatt en HIT avvist for å savne en oppmerksomhetskontroll spørsmål.

Hvor mye penger kan du forvente å gjøre?

Ahhh, nå kommer vi til det viktige spørsmålet. Kanskje litt anticlimactic, men svaret er: det avhenger. Det handler egentlig om hvor mye tid du legger inn i den.

HITene har forskjellige lønnsatser fordi de kommer fra forskjellige forespørgere. Noen er beryktet for å betale godt og andre, vel ... ikke så mye. Realistisk vil jeg si at du kan forvente $ 6-12 / time for de fleste HITs. I gjennomsnitt er lønnsatsen for HIT som jeg gjør omtrent $ 10 per time. En gang jeg fanget en som betalte $ 5 i ca 2 minutter arbeid ($ 150 per time lønn rate!) Så det handler om å være på nettstedet til rett tid.

Så snart du registrerer deg, vil det være massevis av arbeid tilgjengelig for deg. Imidlertid krever mange av de høyere betalende forespørrerne at du skal fylle ut et bestemt antall HIT før du kan jobbe med oppgavene sine. 100, 500 og 1000 HITs er de vanligste nivåene som åpner enda mer arbeid.

Selv om disse tallene kan høres skremmende, er det egentlig ikke så vanskelig å jobbe med. Det fungerer eksponentielt hvor jo mer HITs du fullfører, jo mer som åpnes, jo mer enn du kan fullføre og så videre. Det tok meg om en måned å komme til 100 HIT når jeg ikke visste hva jeg gjorde. Men da tok det meg bare en måned til å nå 500.

Som jeg sa, har jeg fullført nesten 100 000 HIT i de 3 og et halvt årene jeg har jobbet med Amazon Mechanical Turk, så i utgangspunktet er alt åpent for meg. På dette tidspunktet er jeg vanligvis gjennomsnittlig minst $ 500 per måned, selv om i 2016, gjennomsnittlig jeg mer enn $ 1000 per måned. Igjen, dette var alt mens du opprettholde en heltidsjobb.

Hva ville være et realistisk tall hvis du bare begynte? Jeg har fått noen venner av meg til å registrere seg tidligere, og de tjente omtrent $ 100 i uken etter noen uker.

Den beste måten å se på Mekanisk Turk-inntjening er fra et timeprisperspektiv. Når jeg har fortalt noen mennesker om det, vil de scoff på pengene jeg lager. "Oh big deal, du har nettopp gjort 50 cent på den undersøkelsen. Vil du plukke meg opp i din Ferrari senere? " Jo, det var 50 cent, men det tok meg 2 minutter. Det er en lønn på $ 15 i timen som jeg nettopp laget hjemmefra på datamaskinen min.

Selv om du ikke har mye ledig tid til å bruke arbeid på nettstedet, teller hver liten bit. I utgangspunktet prøvde jeg å sette mål for meg selv. Hvis jeg kan tjene $ 20 i uken, vil det dekke min gassregning for måneden. Da jeg begynte å lage mer, var jeg fast bestemt på å nå $ 20 per dag. Selv om du går for en svært oppnåelig $ 10 per uke, kan det være en middag ute hver måned.

Fordeler og ulemper med Amazon Mechanical Turk

Så hva gjør Amazon Mechanical Turk verdt å registrere seg for?

  • Fleksibilitet - Gjør så mye eller så lite arbeid som mulig. Du kan jobbe hele dagen eller gjøre et par HIT hvis du har 10 minutter tilgjengelig.
  • Få betalt kontant - Mange andre undersøkelsessteder utbetaler i gavekort eller studiepoeng. I USA betaler denne ut i kontanter og det er ingen minimum å treffe før du kan betale ut.
  • Bruk skript for å øke produktiviteten - Det finnes skript du kan legge til i nettleseren din, som kan hjelpe deg med å bli mer effektiv med tiden på nettstedet.

Selvfølgelig er nettstedet ikke perfekt. Her er noen av de ulemper du kan forvente:

  • Det vil ikke erstatte dagjobben din - Selv om sidene er gode, blir du ikke rik på å gjøre dette. Det er bare et godt supplement til din vanlige inntekt.
  • Inkonsekvens - Velbetalende HIT kan bli tilgjengelig når som helst, men du vet aldri når det kommer til å bli. Noen dager er tregere enn andre, og noen ganger er bedre enn andre. Vanligvis kommer det meste av det bedre betalende arbeidet ut mellom kl 9 og 3 på hverdager.
  • Begrenset arbeid - Når det høyere betalende arbeidet kommer ut, setter arbeidstakere på det. Forespørgere trenger bare så mange respondenter til å ta spørreundersøkelser og gjøre annet arbeid, så du må gripe arbeidet raskt før den enkelte løper ut.
  • Betaling bare i USA - Dessverre kan bare arbeidstakere i USA trekke inn sine inntekter i kontanter. Utenfor USA kan inntekter kun innløses via Amazon-gavekort.

Slik registrerer du deg for Amazon Mechanical Turk

Besøk Amazon Mechanical Turk-siden for å komme i gang. Ved registrering vil du bli bedt om ditt personnummer for skattemessige formål. Innen ca 48 timer, vil de bekrefte informasjonen din, og du er så klar til å gå.

Du vil begynne i en "prøvetid" hvor du må fullføre minst en HIT per dag i 10 dager (disse må ikke være sammenhengende dager). I løpet av den tiden er det 100 HIT maksimum per dag, og du kan ikke trekke pengene dine. Når denne perioden er over, har du ikke lenger tilbaketaksbegrensninger.

Amazon Mekanisk Turk er flott for de som ønsker å tjene litt sidetilgang uten å måtte jobbe med deltidsjobber. Den fleksibiliteten den gir, passer hensiktsmessig inn i mitt økende liv. I stedet for å bla gjennom facebook og lese om hvordan mine kolleger ikke kan vente for fredag ​​får jeg litt ekstra penger på fritiden.

Michael Naab er analytiker, forfatter og online entreprenør. Hans blogg TopMoneyHabits.com deler måter å tjene, spare og investere penger på. Han er også forfatteren av eBok Side Hustle From Home: Hvordan tjene penger på nettet med Amazon Mechanical Turk. Du kan følge ham på Twitter @TopMoneyHabits

Skrive Inn Din Kommentar