Penger

Omfang for entreprenører: Hvordan bruke Periscope til å bygge din virksomhet

Omfang for entreprenører: Hvordan bruke Periscope til å bygge din virksomhet

Kanskje du har sett dem: Folk går rundt med sine smarttelefoner foran ansiktene sine, chatter vekk og snakker om hjerter. Selv om det kan se uvanlig ut, er det faktisk en del av en app kalt Periscope.

Periscope lar deg gi live video-sendinger og se andre livevideoer. Du kan ha sanntidssamtaler med alle som melder inn og kommenterer under sendingen din.

Alt dette er flott. Men du kan også bruke Periscope til å tjene penger.

Appen, med sine 10 millioner brukere som ser på 40 år med kringkasting hver dag, gir en ny mulighet for å øke forretningens bunnlinje. Slik kan du få det til å fungere for deg.

Hvordan bruke Periscope

Først må du laste ned appen, som du kan få på iTunes AppStore eller Google Play. Følg deretter disse instruksjonene for å logge inn med Twitter-kontoen din eller telefonnummeret.

Når du er satt opp, følg andre brukere, se live-sendinger (eller replays, som er tilgjengelige i 24 timer), og lag dine egne videosendinger. Del dine "scopes" når du vil, basert på hva som fungerer best for deg og for målgruppen din.

Periscopes største styrke: Bygg relasjoner med abonnenter

Periscope muliggjør en levende, interaktiv samtale med seerne. Dette nye nivået av samhandling kan gi bedriften en betydelig økning, som det gjorde for Courtney Johnston, som tilbyr copywriting-tjenester, opplæring og produkter for andre forfattere og småbedriftseiere.

"Folk kommer til å kjenne deg i lynhurtighet" Johnston sa. "For meg handler det om forholdet, og jeg prøver alltid å være nyttig."

Bruk Periscope som et relasjonsbyggingsverktøy - grunnlaget for en solid inntektsstrøm Ved å være autentisk (ikke stiv og skriptet) og dele informasjon publikum vil, vil du raskt danne nye relasjoner.

Denne relasjonsbyggingen lønner seg når seerne blir med på adresselisten din og deretter blir kjøpere, så vær sikker på at de kan finne deg på nettet.

Slå demoer inn i salg

Demonstrer dine produkter eller tjenester på Periscope, og se deretter hvor dine seere kan kjøpe dem, slik Johnston gjør.

"Jeg snakker bare om produkter jeg har om de er relevante for emnet, og folk kommer inn og de kjøper ting umiddelbart," sa hun. "En viss prosentandel av folk som alltid vil gjøre det."

Periskop er ikke bare for kjøp-det-nå-produkter, skjønt. Shaundle Pruitt, en eiendomsmegler i Canton, Ohio, bruker Periscope til å gjøre online gjennomgang av tilgjengelige eiendommer. Emballasje dem som levende, virtuelle åpne hus har generert stor interesse.

"Selgere er alltid fascinert," sa Pruitt. Han utnytter den interesse for landnoteringskontrakter - grunnlaget for mange vellykkede eiendomsmeglerbaner.

Er du en artist med en ny utgivelse som kommer opp? Tilby forhåndsvisninger og teasers av nye varer, musikk eller bøker for å generere interesse og forhåndsbestillinger. Oppfordre publikum til å dele dine scopes (og nå nye øyne og ører).

Del din ekspertise gjennom veiledning eller spørreundersøkelser

Hvis du er interessert i veiledning, tilbyr økter i et emne du kjenner godt. Få kunder til å kjøpe øktene på forhånd, og bruk Periscopes private kringkasting for å lære noen, hvor som helst i verden.

Du kan til og med veilede mer enn en person om gangen, noe som betyr at timeprisen din ikke har noe å gå, men oppe.

Hvis du er ekspert på et produkt eller en ferdighet, vil folk vite om (som essensielle oljer, fortsett å skrive eller selge på eBay), sette opp en "spør meg noe" spørsmål og svar økt. Dine etterfølgere kan velge hjernen din, du vil bygge mer troverdighet, og du kan til og med komme unna med nye ideer for bedriften din.

Nevn dine tjenester og / eller produkter og se hvor mange nye kunder du henter - bare ikke glem å inkludere bloggen din eller nettstedet ditt!

Selg produkter og programmer

Direkte salg er ikke den vanligste måten å tjene penger på Periscope, men det er fortsatt et effektivt alternativ.

"Jeg har gjort et par flash-salg og de jobbet veldig bra," sa Danielle Ford, en markedsføringsstrateg som blant annet selger digitale produkter og programmer.

"Jeg kan ha en samtale med opptil hundrevis av mennesker om gangen om hva jeg selger." Øyeblikkelig Q & A, pluss en rask bestillingstid, hjelper henne til å kjøre kjøper.

Hvis virksomheten din er en online bedrift med medlemskapsprogrammer, kurs og hyppige lanseringer, kan Periscope være et kraftig markedsføringsverktøy. Shelley Hitz, forfatter, forfatterkonsulent og forretningsstrateger sa, "Den siste pressen jeg hadde for mitt signaturprogram var i slutten av juli, og 25% av mine nye medlemmer kom fra Periscope."

Vil du tjene penger med periskop?

Det er ingen grense for antall måter du kan bruke Periscope til å tjene penger på. Alt du trenger er en ide, litt kunnskap og en smarttelefon.

Enten det er ved direkte salg gjennom produktdemonstrasjoner, og tilbyr en rask veiledning eller veiledning for en ferdighet du underviser eller bare bygger troverdighet og tillit ved å være tilgjengelig og omgjengelig, kan live stream video kringkasting på Periscope hjelpe deg med å tjene ekstra penger eller bygge opp din bedrift.

Din sving: Bruker du Periscope? Har du prøvd å bruke den til å markedsføre virksomheten din eller tjene penger? Del din erfaring i kommentarene!

Ashley Gainer henger ut på ashleygainer.com, hvor hun lager innhold for bedrifter og gründere, og lærer andre forfattere hvordan man gjør det samme. Hun tilbringer også mye tid på å bygge puteforder, lage late-pannekaker til Mr. Hippo og Mr. Puppy, og sette opp utførlige trebaner.

Skrive Inn Din Kommentar