Penger

Trenger du å bære en ny jobb? Kroger fyller 11.000 posisjoner over hele landet

Trenger du å bære en ny jobb? Kroger fyller 11.000 posisjoner over hele landet

Damer og herrer, pose gutter og posejenter, lagerforhandlere i alle aldre - Kroger ønsker deg.

Matvarebutikkkjeden har gjort noen sprø meldinger i løpet av den siste uken, blant annet en plan om å ansette 11.000 nye medarbeidere og å investere i forbedrede ansattes ytelser.

Du kan søke om mange av disse nye rollene (inkludert 2.000 lederstillinger) på selskapets jobbwebside, sier Kristal Howard, leder for bedriftskommunikasjon og mediaforbindelser på Kroger, via e-post. Selskapet, som har lagt til 22.000 ansatte siden 2016, vil fortsette å legge til nye jobber gjennom året, blant annet innen detaljhandel, teknologi, digital, apotek, restauranter, bedrift, produksjon, logistikk og mer.

På mandag detaljerte Kroger hvordan den vil forbedre og forbedre langsiktige assosierte fordeler, blant annet et nytt program for videreutdanning, økt selskaps 401 (k) kamp og høyere lønninger. De nye medarbeiderne får glede av de forbedrede fordelene med en gang.

Feed Your Future, Krogers videreutdanningsfordel, tilbyr Kroger-ansatte og dets datterselskaper tilskudd til å fullføre videregående eksamenseksamen, profesjonelle sertifiseringer og avanserte grader. Disse tilskuddene kan utgjøre opptil $ 3.500 årlig ($ 21.000 i løpet av sysselsetting på en Kroger).

Dette programmet gir også medarbeidere muligheten til å ta pedagogiske blader av fravær for å fokusere på skolen og ikke miste jobben eller anciennitet i selskapet.

Næringsmiddelkjeden sier at den også planlegger å investere 500 millioner dollar i lønn, trening og utvikling i løpet av de neste tre årene, og øke selskapets 401 (k) kampanje til 5%, opp fra 4%.

Kroger driver mer enn 2800 dagligvarebutikker i 35 stater under forskjellige navn, inkludert Fred Meyer, King Soopers, Ralphs. Kroger familie av butikker sysselsetter sammen nesten en halv million mennesker.

Klikk her for å søke etter alle stillinger med Kroger tilgjengelig i ditt område.

Matt Reinstetle er en stabforfatter på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar