Mat

Dominos 150K Hotspots vil tilfredsstille din Pizza Cravings på Parks, Strender

Dominos 150K Hotspots vil tilfredsstille din Pizza Cravings på Parks, Strender

Fordi å ha pizza levert til dørstokken din, er det ikke nok, nå kan du få pizza levert til et landemerke du velger.

Domino har introdusert Dominos Hotspots, en leveringstjeneste for å "velge populære steder uten tradisjonelle adresser som parker, strender og mer."

Mer enn 150.000 hotspots er aktive landsomfattende, annonserte selskapet denne uken.

"Vi vet at levering handler om bekvemmelighet, og Dominos Hotspots er en innovasjon som handler om fleksible leveringsalternativer for kunder, sier Russell Weiner, president for Domino USA, i en uttalelse.

Hvordan få Domino leveranse omtrent hvor som helst

Pizzakjeden gjør det enkelt å bestille online eller via appen. I stedet for leverings- eller gjennomføringsalternativer, velg Dominos Hotspots og bruk enhetens GPS for å finne nærliggende leveringsalternativer.

Når du velger et bestemt hotspot, får du instruksjoner for det nøyaktige stedet for å møte driveren. Du kan også legge til et notat for å hjelpe din leveringsdriver finne deg, som et notat om klær eller bilfarge.

Betaling av kontanter er ikke et alternativ for denne tjenesten - du må betale på forhånd med et kort. Den vanlige leveringsavgiften gjelder, men det er ingen tilleggsavgift for levering av hotspot.

Hotspots nær The Penny Hoarder's kontor i St. Petersburg, Florida, inkluderer den lokale marinaen, tennisbaner og en baseballstadionparkeringsplass.

Man kan hevde at du burde planlegge dine opplevelser nok til å unngå plutselige pizzaleveranser. Men man kan også være et offer for mange av disse cravings, og bare nyte å vite at de kan få pizza levert til en tennisbane.

Cravings kan føre deg til å stille tvilsomme kostholdsvalg; caving til de cravings kan helt ødelegge budsjettet. UberEats, sømløs og annen leveringstjeneste belaste alt fra $ 3,99 til $ 7,99 for levering, og det er hvis du får den levert til en legitim adresse.

Å få bestillingen din falt på din favoritt parkbenk, er imidlertid sannsynligvis ute av spørsmålet.

Lisa Rowan er en senior forfatter på The Penny Hoarder som ofte finner seg selv å skrive om pizza.

Skrive Inn Din Kommentar