Penger

Er du en TaskRabbit Tasker? Din konto kan ha blitt kompromittert

Er du en TaskRabbit Tasker? Din konto kan ha blitt kompromittert

Handy-Helper-appen og nettstedet TaskRabbit er enda et offer i en lang liste over brudd på data.

Tjenesten, som ble anskaffet av IKEA i fjor, par Taskere med travle kunder som trenger hjelp med ærend, rengjøring eller prosjekter rundt huset.

Taskers betales for sine tjenester, noe som betyr at TaskRabbit huser all slags sensitiv informasjon fra hjemmeadresser til bankkonto og rutingnumre.

Ifølge en epost sendt av administrerende direktør Stacy Brown-Philpot i denne uken, En uautorisert bruker fikk tilgang til TaskRabbit-systemer, men omfanget av bruddet er fortsatt ukjent. Hackeren kunne ha hatt tilgang til sensitiv informasjon eller ingenting i det hele tatt.

Undersøkelsen pågår.

Hvordan TaskRabbit håndterer bruddet

Som en forholdsregel tok TaskRabbit sin nettside og app offline for å undersøke bruddet kort i forrige uke.

Selskapet vil fortsette å oppdatere brukere på hva det dobler en "cybersikkerhetshendelse". Det har også lovet å varsle eventuelle berørte brukere direkte hvis undersøkelsen viser at de var sårbare overfor angrepet.

I tillegg tilbakestiller selskapet automatisk alle TaskRabbit-kontopassord, slik at brukerne må oppdatere dem ved neste innlogging.

TaskRabbit varslet også at hvis du brukte det samme passordet på andre apps eller nettsteder, bør du nok endre det.

TaskRabbit er fortsatt pen mamma om omfanget av bruddet, men sa at det er revurderende sikkerhetsprosedyrer, inkludert innloggingsprosesser, datalagring og datateknologi for cybertrussel.

Hvordan beskytte dataene dine

Dette er en god påminnelse om at Din grunnleggende brukerkontoinformasjon er verdifull for cyberkriminelle. Den kan brukes til identitetstyveri eller forfølge all slags svindelaktivitet i ditt navn.

Siden vi ikke vet omfanget av bruddet, bør det tas noen forholdsregler om du har - eller noen gang hatt - en TaskRabbit-konto.

Endring av passordene dine bør være nummer én prioritet i denne situasjonen, spesielt hvis du brukte TaskRabbit-passordet ditt på andre kontoer.

Overvåk din bank- og kredittkortaktivitet og vurder å sette opp en kredittovervåkningstjeneste.

Det er mye lettere å være trygg enn beklager.

Stephanie Bolling er en stabskribent på The Penny Hoarder. Hun vil helst gå til tannlegen enn å ha hennes kontoinformasjon stjålet igjen.

Skrive Inn Din Kommentar