Tilbud

Makeup er ikke billig. Her er hvor du kan score noen gratis skjønnhetseksempler

Makeup er ikke billig. Her er hvor du kan score noen gratis skjønnhetseksempler

Kan vi alle være ærlige i et sekund og innrømme at det ser bra ut, blir ikke alltid billig?

Jeg snakker sminke, vennene mine. Det er en stygg sannhet, men noen må bryte den ned.

I gjennomsnitt bruker den amerikanske kvinnen opp til $ 300.000 på ansiktsprodukter i hennes levetid. Jeg vet ikke om deg, men det er et tall som forhindrer meg i å sette på min silke sovemask og få min skjønnhet hvile i kveld.

Det er gode nyheter, skjønt.

Som shopping og trender ekspert på RetailMeNot, tester jeg nye sminke og bestselgende stifter på det vanlige. Under min forskning har jeg funnet mange måter å spare penger på kosmetikk.

For eksempel er ansatte hos mange av mine favorittvarebutikker alltid glade for å kaste opp prøvestørrelser av dufter, øyenskygger og til og med mini mascaraer når jeg kjøper. Dette gjør det enkelt å prøve produkter uten de høye kostnadene eller forpliktelsen.

Så om du er på et stramt budsjett eller bare elsker gratis swag, sørg for å sjekke ut butikkene nedenfor når du ser etter å finne en ny concealer eller legge til i leppestift kolleksjonen.

Bonus: Fordi disse gratis skjønnhetsprøver er små og TSA-vennlige, gjør de ideelle reisekammerater. Side notat: Disse er i alfabetisk rekkefølge, ikke preferanse rekkefølge!

12 butikker som tilbyr gratis skjønnhetseksempler

1. Aveda

Aveda er et must-shop-sted for freebies. Varemerket annonserer stadig nytt salg som inkluderer prøve-størrelse godbiter. Selgerne er sjenerøse med gaver i butikken, og nettbutikkene kan tjene penger ved å legge opp til fem skjønnhetsprøver med et minimumsutgifter (vanligvis $ 30).

Pro tips: Pass på å prøve Aveda's gratis skjønnskonsultasjoner. For eksempel kan du bestille en gratis 20-minutters ansikts- og sminke- eller hårsesjon på din lokale butikk. Dette er en fin måte å få en ekspert på, hvilke produkter som passer best for din skjønnhetsrutine før du kjøper dem.

2. Clinique

I skjønnhetsverdenen er Clinique et trygt og sant merkevaren med et supertrofast etterfølgelse. Dette skyldes sannsynligvis konsistensen, enkelheten og kvaliteten på produktene. I tillegg til, du må sette på innsats for å kunne ikke få freebies mens du handler her.

Når Clinique ikke tilbyr et gratis gavesett med et kjøp, reklamerer det for små størrelser av populære produkter for folk å prøve på null. Du kan også få $ 5 kontant tilbake via RetailMeNot når du bruker $ 50 eller mer.

3. CVS

Ikke glem ditt nabolag apotek når du søker etter prøver. Utvalget varierer med hvert sted og årstid, men CVS-salgsrepresentanter kan gi deg en rekke prøvefiksere, aknebehandlinger, leppestifter og mer hvis du bare spør.

Når du handler online hos CVS, er du kvalifisert for gratis prøver med ordrer på $ 15 eller mer. Tidligere har jeg for eksempel sett gratis spikerfiler, masker og rensekluter tilgjengelig.

4. e.l.f.

Selv om du har lite å bruke, kan du fortsatt rocke luksusstil, takket være e.l.f. og rimelig kosmetikk (noen ganger mindre enn $ 1 - ingen vits). Og med innkjøp på $ 25 får du gratis frakt og "mystery gaver." Din mystery gavepose vil inneholde fire elementer og er verdsatt opp til $ 12.

5. L'Occitane

Dette franske skjønnhetsselskapet er kjent for sine organiske lotioner, balsam og oljer, som alle lukter utrolig. Produktene kan koste en pen penny, men L'Occitane sukker alltid kjøpet med gratis prøver og gaver.

For eksempel tilbyr merket vanligvis gratis skjønnhetssett med minimumsutgifter og tre prøver ved kassen. Når du er i tvil, sjekk RetailMeNot for de siste L'Occitane-avtalene.

6. Nordstrom

Innkjøp av kosmetikk gjennom Nordstrom har fordeler. Når du kjøper på nettet, får du gaver og prøver (vanligvis tre). Disse godbiter kommer fra luksuriøse merker, som Chanel, Burberry og Dior.

Hvis du er på sminketelleren i en Nordstrom-butikk, spør du også om prøver. Hvis du er der for en makeover eller et kjøp, vil selgerne trolig gi deg mini-størrelse kosmetikk.

7. Sephora

Jeg kan ikke snakke skjønnhetsfribere uten å nevne denne kult-favorittbutikken. Sephora er lovet for sine fordeler, og det er en stor grunn til å tilby kvalitetsprøver. Hvert online kjøp gir deg tilgang til et stadig skiftende utvalg av godbiter fra merker som Urban Decay, Too Faced og bare Minerals.

Når du handler i butikken, spør alltid om prøver på registret. Sephora vil også gjøre en gratis, 15-minutters mini-makeover og gi deg eksempler på produktene du har prøvd. Dette er en smart måte å få en opplæring på å bruke den røykfrie øye eller dristige leppefargen.

8. Smashbox

Denne Hollywood-favoritten tilbyr gratis prøver ved kassen, samt reisestørrelsesprodukter med et minimumsutgifter. Akkurat nå kan du skape en gratis sminkepose, pore-minimerende primer og leppestift. Også frakt er alltid gratis på Smashbox.

9. Tarte

Sjansene er at du er kjent med Tarte hvis du følger noen skjønnhetsfaktorer eller redaktører på sosiale medier. Den veganske merkevaren har laget et navn for seg selv med sine gode formler, fargerik emballasje og morsomme produkter - skyggepalettene legitimt smaker fantastisk!

Når du bruker $ 40, får du gratis Tarte-prøver, samt gratis frakt. Disse kan variere fra fuktighetskrem og mascaraer til blotting av papir og rødmer.

10. Kroppsbutikken

Popp inn i hvilken som helst Body Shop-sted for å få et produktprøve.Bare spør en butikkonsulent for å hjelpe deg. Butikken tilbyr noen ganger gratis prøver med et online kjøp også.

11. Ulta

Ulta er en annen go-to i skjønnhets-freebies-scenen. Butikken gjør mange merkespesifikke kampanjer.

For øyeblikket, for eksempel, kan du få en gratis Benefit Cosmetics konfetti zip-pose med noen $ 45 fordel kjøp og en gratis Escada pose med noen $ 79 Escada duft kjøp.

Freebies kan variere online og i butikk, så gjør din forskning, og ikke vær redd for å spørre. En venn av meg kunne ikke bestemme seg for en duft å kjøpe, så hun spurte Ulta-selgeren om noen parfymer kom med kampanjer. Mindre enn 10 minutter senere gikk min venn ut med parfyme og gratis Coach paraply og bærbar koffert. Verdt det!

12. Urban Decay

Fordi Urban Decay-produkter kan være pricier, er det løftet om gratis prøver som holder merkevaren på min radar. Mini-produktene som er tilgjengelige med kjøp, inkluderer noen av Urban Decays populære tilbud, for eksempel All Nighter Setting Spray, Primer Potion og metalliske øyeskygger.

Husk å lese Urban Decay's salgsseksjon. Du finner fantastiske rabatter der, spesielt under Black Friday og Cyber ​​Monday.

En endelig Freebie Tips

Følg alle dine favoritt skjønnhetsmerker på sosiale medier. Når et nytt produkt lanseres, gjør selskapene ofte kunngjøringen på Facebook eller Instagram, og kan til og med gi gratis skjønnhetsprøver til tilhengerne. Du får også tilgang til eksklusive kampanjekoder og handler på denne måten.

Sara Skirboll er en skjønnhetsafdeling med avansert grad i kunnskapsrike besparelser. Faktisk er hun Shopping og Trends Expert på RetailMeNot.

Skrive Inn Din Kommentar