Penger

Har diabetisk nervesmerte? Kliniske forsøk kan hjelpe (Noen studier betaler opptil $ 300!)

Har diabetisk nervesmerte? Kliniske forsøk kan hjelpe (Noen studier betaler opptil $ 300!)

Det første tegn på diabetisk nerveskade er en merkelig "pins og nåler" -følelse. Det er som den kriblende følelsen du får når armen eller beinet faller i søvn. Etter den mystiske prikken, er det neste å komme en brennende følelse.

Så begynner den virkelige smerten.

Hvis du har Type 2 diabetes og nerve smerte, her er en klinisk prøve du kan være interessert i. Det drives av Acurian, en av de største rekruttererne for kliniske forsøk i verden og et pålitelig navn i bransjen.

Nervesmerter er en vanlig komplikasjon av diabetes, sier American Diabetes Association. Omtrent 60% til 70% av personer med diabetes lider av smertefull nerveskade, vanligvis i bena og føttene.

Bidra til medisinsk forskning og få også betalt

Forskere bruker noen ganger kliniske legemiddelforsøk til å teste behandlinger for ulike plager. Så du kan bidra til fremdriften av medisin og får betalt.

Personer som kvalifiserer for denne undersøkelsen, kan motta betaling på opptil $ 300, samt studierelatert medisinsk behandling og medisinering uten kostnad.

For å kvalifisere må du:

  • Vær mellom 18 og 70 år gammel.
  • Har en diagnose av type 2 diabetes.
  • Behandle det med medisinering.
  • Har en diagnose eller symptomer på diabetisk nerve smerte.
  • Vær ellers frisk.

Vi har ikke mange andre detaljer om denne spesielle kliniske prøven - dette er vanlig, fordi forskere ikke gir ut detaljer til dem som ikke kvalifiserer.

Finn ut om du kvalifiserer for studien her ved å svare på en rekke spørsmål om deg selv og din medisinske historie.

Diabetisk nerve smerte er forårsaket av høyt blodsukkernivå, som skader nervefibre. Denne studien fokuserer på perifer neuropati. Det forårsaker vanligvis smerte og nummenhet i føttene og bena, etterfulgt av hendene og armene, ifølge Mayo Clinic.

Det finnes ingen kur.

Mike Brassfield ([email protected]) er en senior forfatter på The Penny Hoarder.


Skrive Inn Din Kommentar