Penger

Dette selskapet ønsker å betale deg for din søppelpost

Dette selskapet ønsker å betale deg for din søppelpost

Jeg vet ikke om deg, men jeg får mye søppelpost. Min e-post innboks og min postkasse er begge fulle av meldinger fra min trådløse leverandør, kredittkort tilbud, bilforsikring tilbud (selv om jeg ikke engang eier en bil!) Og mer.

Hvis du noen gang har lurt på hva du kan gjøre med all den søppelposten, i tillegg til å gjenvinne den eller sende den til e-postens søppelmappe, har SBK Center svaret. Dette markedsundersøkelsesfirmaet lykkes med å akseptere søppelpost og e-post, og til gjengjeld gi deg Visa forhåndsbetalte kort, som fungerer som debetkort.

(SBK-websiden sier at de betaler deg i gavekort, men jeg kontaktet SBK direkte og de bekreftet at de har byttet til forhåndsbetalte Visa-kort. Det er et godt trekk fordi det betyr at du kan bruke dine hardt opptjente penger hvor som helst som aksepterer debetkort .)

Hva må SBK Center-brukere si? Vi sjekket inn med Abby Hewes på The California Coupon Diva, som fortalte oss:

"Jeg tjener fem til seks gavekort per år i gjennomsnitt (i 2014 tjente jeg fem), så det utgjør $ 20 hver 2. til tre måneder. Ikke dårlig, etter min mening, for noe som bare skulle bli shredded eller kastet bort. Jeg har gjort det i fem år nå, og det er en super enkel måte å tjene litt lommepenger på, eller legge den til feriebudsjett.”

Hvordan SBK Center Works

SBK Center (den står for "Small Business Knowledge") fungerer som følger:

    1. Besøk deres nettside og registrer deg for å være forbrukerpanelist.
    2. Når søknaden din er godkjent, videresend du søppelposten din til SBK-senteret og legg søppelpost i de selvadresserte, stemplede konvoluttene selskapet tilbyr.
    3. For hver del kvalifiserende e-post eller direkte mail du sender til SBK Center, får du poeng.
    4. Når du mottar 2.000 poeng, kan du innløse poengene dine for gavekort.

Dette ligner på mail decoy jobben som vi har skrevet om før på The Penny Hoarder, men i stedet for å skanne e-posten eller skrive inn koder, videresender du din mail til SBK Center. Du bruker også e-posten du allerede mottar, i stedet for å registrere deg for nye adresselister.

Hvordan registrerer du deg?

Påmeldingen er en enkel prosess: Bare skriv inn ditt navn, adresse, fødselsdato, inntekt og om du leier eller eier ditt hjem, og du er god til å gå. Du kan også tjene bonuspoeng hos SBK Center hvis du er selvstendig næringsdrivende eller eier din egen virksomhet.

Hvor fort tjener du poeng?

Individuelle priser vil variere, men her er hva SBK Center har å si om inntekter: "Hyppige deltakere kan tjene så mye som $ 20 i poeng hver 6 til 10 uker! Bedriftseiere og de som er selvstendig næringsdrivende kan tjene premier enda raskere. "

Er det noen andre belønninger?

I tillegg til å sende tilbake søppelpost og e-post, har du også mulighet til å delta i mystery shopping undersøkelser etter hvert som de blir tilgjengelige.

Du kan også tjene poeng ved å henvise venner til SBK Center og ved å delta i periodiske bonusmuligheter som er omtalt i vårt månedlige Consumer Panelist-nyhetsbrev.

Som Abby Hewes sier: "De har alltid ekstrapoengbonuser på, så det er alltid en sjanse til å tjene ekstra poeng, noe som gir deg nærmere visumkortet på 20 dollar."

Hva om personvernet ditt?

Hvis du skal sende masse e-post og søppelpost til et selskap, er du sannsynligvis nysgjerrig på hva det kan gjøre med din personlige informasjon.

SBK-senterets personverninformasjon sier "All personlig informasjon er slettet fra materialer før bruk i studien. Vi makulerer og resirkulerer alt vi mottar og ditt personvern er 100% beskyttet. "

Hva er fangst?

Når et selskap sier at deres høyeste utøvere kan tjene $ 20 hver sjette til ti uker, er oddsene at den gjennomsnittlige brukeren kommer til å tjene mindre enn det. Du kan tjene $ 20 hver 10 uker, eller du kan finne at det tar dobbelt så lang tid å få dine nødvendige poeng.

Hva annet trenger du å vite?

Her er noen flere råd fra Abby Hewes:

Det tar mindre enn fem minutter om dagen å prep mail for SBKC. Når jeg åpner posten min hver dag, setter jeg til side de posttypene de vil ha, og slipper den inn i min SBKC-konvolutt. Jeg holder stash av SBKC forhåndsbetalt konvolutter i en liten kurv på skrivebordet mitt. På slutten av uken, dobler jeg alt i konvolutten og slipper det på postkontoret.

For min søppelpost sjekker jeg e-posten min på slutten av dagen og sender eventuelle søppelposteringer de vil ha (jeg beholder listen over hva de leter etter i skrivebordet mitt for referanse), og deretter slettes.

Det er tider på året at du får mer søppelpost (rundt åpen innmelding for helsevesen, begynnelsen av året for kredittkorttilbud), så når jeg trenger ekstra konvolutter, skyter jeg bare av en e-post, og innen en uke har jeg mer . Annet enn det kommer konvoluttene etter at du har post [ed] den siste. "

Og hva med deg? Hvis du bestemmer deg for å bruke SBK Center, gjør det fra tankegangen at hver eneste liten bit ekstra penger hjelper, selv om du sannsynligvis ikke blir rik på å sende inn søppelposten din. I stedet tenk på SBK-senteret som en måte å hjelpe deg med å skape din søppelpost i kontanter før den treffer søpla!

Din sving: Har du brukt SBK-senter eller noen av dekoderfirmaene der ute? Hvordan fungerte det for deg?

Skrive Inn Din Kommentar