Banker

Drop App Review

Drop App Review

Ifølge en Bankrate.com-undersøkelse har nesten to tredjedeler av unge (18-29 år) ikke et enkelt kredittkort. Så lønnsomt som kredittkort påmelding bonuser kan være, de fleste unge voksne unngår sjansen til å ta på seg gjeld og foretrekker debet.

Betyr passering på kredittkort at du vil hoppe over belønningene også? Takket være Drop App er svaret nei. Hvis du registrerer deg for Drop, kan du tjene gavekort ved å bare bruke som du normalt ville.

Er dette virkelig den frie penger Unicorn vi alle vil ha? Dessverre er det ikke. Her er hva du trenger å vite før du registrerer deg for Drop.

Du trenger ikke å bruke mer for å tjene belønninger

Drop er en handlekurv. Det regner seg som en besparelse eller belønning app, men det er det ikke. Det er en shopping-app.

Når du registrerer deg, velger du dine fem favorittbutikker (inkludert noen store navn som Amazon og Starbucks). Deretter kobler du kredittkortene dine (eller debet) til appen. Når appen ser et kjøp, tjener du poeng. Når du har nok poeng (minst 5000), kan du bytte poengene for gavekort. Du mister ikke poeng med mindre du lukker kontoen din.

Hvis dette høres uskyldig ut, er det sannsynligvis fordi det er det. Med Drop trenger du ikke å bruke ekstra penger for å tjene belønninger.

Men du kan bruke ekstra

Selvfølgelig trenger du ikke å bruke ekstra for å tjene kredittkortbelønninger, men "belønninger-chasers" kan bruke seg til gjeld og prøver å tjene en påmeldingsbonus. Faktum er at Drop vil "hjelpe" den gjennomsnittlige personen tilbringer mer, ikke mindre. Faktisk har det incitamenter på plass for å få deg til å bruke ekstra penger med sine partnere.

For eksempel får du "tilbud" for ekstra poeng når du bruker en viss mengde i favorittbutikken din. Du vil også tjene "supercharge" -bonuser når du treffer favorittplassen din minst fem ganger.

Fra et markedsføringsperspektiv er dette rent geni. Du vil føle at du vinner når du bruker mer.

Jeg sier ikke det er feil å installere en app som vil knuse deg for å bruke mer. Du kan installere langt mer ødeleggende apper. Men vær ærlig mot deg selv. Du vil bruke mer hvis du installerer Drop-appen.

Eller dine venner vil

Hvis du tilfeldigvis har overmenneskelig viljestyrke (nok til å motstå siren sangen til en kupong), så er Drop en god app for deg. Bortsett fra at appen vil oppfordre deg til å invitere vennene dine til å bli med i appen. Faktisk vil det belønne deg med flere poeng når vennene dine blir med. Å få venner til å registrere deg er sannsynligvis den raskeste og enkleste måten å tjene poeng uten å bruke ekstra, noe som er bra for deg.

Dessverre, hvis vennene dine har problemer, vil Drop oppfordre dem til å bruke mer.

Fortsatt, gratis gavekort

For den rette personen kan Drop være en fin måte å tjene noen gavekort uten å ofre budsjettet. For lommebokens skyld anbefaler jeg at du ikke tillater Drop å trykke på varsler til telefonen din. På den måten kan du bare sjekke tilbudene dine når du planlegger å bruke allikevel. Din belønning vil variere fra tid til annen, men de fleste brukere vil tjene mellom 1-2% i gavekortbelønninger for hver dollar de bruker. Du trenger minst 5000 poeng (verdt $ 5) for å innløse et gavekort.

Den kule tingen om Drop er at den kan brukes sammen med nettleserutvidelser, kupongkoder og kredittkort med belønninger. Generelt tror jeg ikke at jagebelønninger er en god bruk av tid. Lære å investere, bygge din personlige merkevare på jobben, og siden hustling er langt mer lukrative alternativer. Drop er imidlertid en anstendig måte å plukke opp noen pennies underveis.

Hvis du ikke kan motstå belønningene, ikke last ned appen, men hvis du er i orden, ser du målrettede annonser, og last ned Drop og få noen gratis gavekort.

Drop App er fortsatt i beta. Hvis du har tidlig tilgang, bruk promo-koden til å bli med: getdrop

Drop App
  • Brukervennlighet - 90
  • Belønningsfrekvens - 65
  • Kundeservice - 80
78

Sammendrag

For den rette personen kan Drop være en fin måte å tjene noen gavekort uten å ofre budsjettet.

Skrive Inn Din Kommentar