Penger

Her er en helt gratis måte å sjekke kreditt score fra alle 3 byråer

Her er en helt gratis måte å sjekke kreditt score fra alle 3 byråer

*** Redaktørens oppmerksomhet: Denne kampsemessige kampanjen er avsluttet. Du kan likevel få din gratis kreditt score fra Credit Sesame.

Din kreditt score påvirker flere aspekter av livet enn du kan forestille deg.

Du vet sikkert at kredittkortselskaper og långivere ser på kredittrapporten din når du bestemmer deg for å gi deg penger.

Men du kanskje ikke kjenn din mobiltelefon leverandør, leilighet management selskaper, bilutleiefirmaer og til og med potensielle arbeidsgivere er kikke på din kreditt historie, også.

Vet du hva de ser når de gjør det?

De sannsynligvis tapper inn i kreditthistorikken fra de tre store kredittbyråene: Experian, TransUnion og Equifax. Du kan se denne informasjonen også ... men det vil trolig koste deg.

Ja, du kan be om en gratis årlig kredittrapport fra hvert av disse byråene. Men det vil ikke nødvendigvis inneholde kredittpoengene dine - og hvordan tolker en typisk forbruker sin egen kredittverdighet uten dette kraftige tallet?

Å få at tall fra alle tre byråer, må du vanligvis betale. Men vi har en spesiell avtale som lar deg få det gratis denne måneden.

Hvordan sjekke kreditt score gratis

For øyeblikket har Credit Sesame et eksklusivt tilbud for Penny Hoarders å få en gratis kreditt rapport fra alle tre byråer.

Slik kan du få det:

1. Registrer deg for Credit Sesame gratis her.

2. Finn "Min kredittrapport" under fanen "Mine finanser".

3. Klikk på "Kjøp nå" for en engangs byrårapport.

4. Velg "3 Bureau Report", og skriv inn kampanjekoden pennysesame å bringe prisen til $ 0.

Det er det. Du sparer $ 24,95 og får kredittpoengene dine gratis fra alle tre store byråer!

Hvis du vil lære mer om Credit Sesame, kan du lese om hvordan appen hjalp meg til å slutte å freaking ut om min forferdelige kreditt score.

Din sving: Kjenner du din kreditt score?

Opplysning: Tilbudet er begrenset til de første 6000 nye kundene som lager en konto med Credit Sesame og blir et godkjent Credit Sesame-medlem innen 11/30/2016. Begrens en promokode per person.

Opplysning: Hva ville Abe gjøre? Sannsynligvis klapp oss på baksiden for å plassere tilknyttede lenker i dette innlegget. Takk for at du hjelper oss med å fylle The Penny Hoarder's øl kjøleskap!

Dana Sitar (@danasitar) er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun er skrevet for Huffington Post, Entrepreneur.com, Writer's Digest og mer, prøver humor hvor det er tillatt (og noen ganger hvor det ikke er).

Skrive Inn Din Kommentar