Banker

Hva er Student Loan Toleranse og bør du vurdere det?

Hva er Student Loan Toleranse og bør du vurdere det?

Hvis du befinner deg i en situasjon der du ikke kan betale studielån, kan lånetjenesten foreslå overbærenhet. Hva betyr det? Er det virkelig det beste alternativet?

Toleranse er et alternativ for å utsette betalingene dine. Det betyr at du ikke trenger å foreta betalinger mens lånene dine er i forgjengelighet.

Det høres ganske bra ut, ikke sant?

Dessverre er det ikke så enkelt som det, og det kan ikke være det beste alternativet for deg, selv om det er den eneste din servicer fortalte deg om.

Hvis du trenger hjelp til å avgjøre om du skal gå i overbærenhet, eller hvis du trenger hjelp til å se på og handle på andre alternativer, kan du snakke med Ameritech Financial. Du snakker med sertifiserte Student Loan Professionals som kan veilede deg gjennom studielånet labyrinten. Du kan ringe dem på 1-866-863-3870.

De er ikke et servicer- eller regjeringsorgan, men de hjelper til med å justere låntakere med den føderale tilbakebetalingsplanen som fungerer best med deres situasjon.

Det grunnleggende

Ulempe er et alternativ for å forsinke studielånsutbetalinger dersom du midlertidig ikke kan foreta din månedlige betaling. Mens du er i overbærenhet, fortsetter lånene å tilflyte renter. Den interessen kapitaliserer, eller blir lagt til balansen din, når lånene dine slår ut av utholdenhet og tilbake til betalingsplanen din.

Det betyr at, med mindre du foretar betalinger som dekker renten mens du er i forgjengelighet, blir saldoen høyere når lånene dine går inn på nytt. I hovedsak forventes du å betale renter på renter som påløper.

Fordi overbærenhet ikke pause lånet helt og renter fortsetter å tilfalle, bør det bare brukes hvis du har et midlertidig problem å gjøre betalinger og trenger en kortsiktig løsning.

Federal vs Private Student Loan Toleranse

Føderale studielån gir generelt mer generøse toleransevilkår enn private selskaper. Du kan bruke opptil 12 måneders utholdenhet om gangen og 3 år med total overbærenhet. Denne artikkelen fokuserer på føderal overbærenhet.

Private studielånsselskaper holdes ikke på samme vilkår for overbærenhet, slik at hvert selskap vil ha en annen policy og tilbud. Noen selskaper vil tilby toleranse i 3 måneders stints, mens andre kan være mer sjenerøse. Noen ganger kan et privat selskap ikke tilby overbærenhet i det hele tatt, men de kan fortsatt jobbe med deg hvis du mister jobben eller trenger kortvarig assistanse.

Ikke Forvirret Med Utsettelse

Den andre måten å forsinke føderale studielån er gjennom utsettelse. I motsetning til toleranse, er du ikke ansvarlig for å betale renter av subsidierte eller Perkins lån i utsatt.

Hvis et privat studielånsselskap snakker om utsatt, snakker de virkelig om toleranse. Vi vet at det er forvirrende, men følg med på hvem du snakker med og sørg for å spørre om interesse hvis du vurderer å forsinke dine private studielånsutbetalinger.

Typer av Student Loan Toleranse

Ikke alle forbrytelser er de samme. For føderale studielån er det to typer:

 • kryss av

  Generell. Også kjent som diskresjonær overbærenhet, er generell overbærenhet tilgjengelig for deg hvis du ikke kan foreta betalinger på grunn av medisinske utgifter, økonomiske vanskeligheter, ansettelsesendring eller andre grunner som det føderale studenthjelpskontoret kan akseptere. Du må søke om denne typen overbærenhet, og din servicetekniker har fullmakt til å nekte søknaden etter eget skjønn.

 • kryss av

  Påbudt, bindende. Denne typen overbærenhet brukes i flere situasjoner, for eksempel når du er i et medisinsk praktik eller oppholdsprogram, er du et medlem av National Guard som ble aktivert, eller betalingen din er mer enn 20% av din månedlige bruttoinntekt (for en komplett liste, se FSA-nettsiden). Hvis du kvalifiserer for denne typen overbærenhet, kan du ikke nekte din forespørsel.

I spesielle tilfeller kan serviceren din plassere lånene dine uten å kreve at du fyller ut et skjema. I stedet er en verbal avtale - eller til og med ingen retning i det hele tatt - alt som trengs. For eksempel medfører naturkatastrofer ofte at låntakere ikke kan foreta betalinger. Avdelingen tilbyr ofte overbærenhet for ofre for føderalt deklarerte naturkatastrofer, slik at de låntakere ikke trenger å bekymre seg da de får livet tilbake i orden.

I tillegg kan serviceren din plassere kontoen din i overbærenhet av ulike grunner. For eksempel, mens tjenestepersonell behandler søknader om tilbakebetalingsplaner, kan de sette kontoen din i overbærenhet, slik at du ikke trenger å foreta betalinger som du kanskje ikke har råd til.

Er tålmodighet det riktige valget?

Det kan være fristende å hoppe på sjansen til å ikke foreta noen betalinger for en viss tid. Men vi foreslår at du tar en nærmere titt på situasjonen din før du hopper. Vurder følgende spørsmål:

 • sjekk Hvorfor vil du utsette betalinger?
 • sjekk Er du på jakt etter en kortsiktig eller langsiktig løsning?
 • sjekk Kan du bruke deferment i stedet?
 • sjekk Er det noe annet i budsjettet du kan klippe først?
 • sjekk Ville du ha mer nytte av en av de føderale tilbakebetalingsplanene?

Avhengig av svarene dine kan du bestemme deg for å forfølge utholdenhet. Hvis du begynner å tenke det ikke er riktig for deg, ikke fortvil - det finnes andre alternativer, spesielt for føderale lån.

Råd mens du er i utholdenhet

Hvis du bestemmer deg for at overbærenhet er det beste alternativet, har vi noen råd. Hvis du er i stand til, foreslår vi at du kun betaler rentebetalinger i løpet av den tiden.

Selv å gjøre små utbetalinger som bare brikker bort i interessen, vil være til nytte for deg i det lange løp. Jo mindre interesse du lar på når lånene dine er i overbærenhet, desto mindre vil din rektor gå opp når overbærenheten er over - og jo mindre betaler du samlet.

Også, hvis du noen gang står i overbærenhet når du fortsatt kan betale, foreslår vi at du avbryter overbærenheten, slik at du fortsetter å jobbe med å senke hovedstolen i stedet for å la det vokse til det er for mye å håndtere.

Når skal være forsiktig med utholdenhet

Hvis du er innmeldt i offentlig tjeneste Loan Forgiveness, må du gjøre 120 kvalifiserte innbetalinger mens du er i en inntektsført tilbakebetaling plan. Når du søker om den årlige sertifiseringen for å bli i den planen, kan serviceren din automatisk legge deg i overbærenhet. Avhengig av tidspunktet, kan det berøve deg av en kvalifiserende betaling. Selv om du foretar en normal betaling, vil kontoen din ikke være tålmodig, og betalingen teller ikke.

For å sikre at du ikke går glipp av noen kvalifiserende innbetalinger, kan du velge å avbryte denne toleransen for å gå tilbake til din normale betalingsplan og foreta den månedlige betalingen i løpet av den tiden.

Men vær forsiktig: Hvis din servicer tar seg tid til å behandle din IDR-søknad og ditt IDR-år slutter, blir du lagt tilbake i standardplanen, der du forventes å betale en høyere betaling.

Det er også viktig å merke seg at mange studielån svindel involverer toleranse.

Alternativ alternativer

Hvis du trenger en langsiktig løsning, må du kanskje se nærmere på andre tilbakebetalinger. Følgende er noen av alternativene du kan få for føderale lån:

 • kryss av

  Inntektsdrevne avdragsplaner beregner betalingen basert på inntektene dine, slik at du aldri må betale mer enn 10% av din skjønnsmessige inntekt. Betalingsperioden ditt er utvidet til 20-25 år, men på slutten av det aktuelle beløpet dersom det er noen balanse igjen, blir det tilgitt.

 • kryss av

  Den utvidede tilbakebetalingsplanen forlener lånetidet til opptil 25 år, og senker utbetalingene dine, men øker beløpet du betaler samlet.

 • kryss av

  Den oppgraderte tilbakebetaling planen beholder standard 10-årig sikt, men gjør de første utbetalingene lave, og øker dem hvert annet år, slik at du betaler fullstendig av lånet innen 10 år. Vi foreslår bare denne planen hvis du forutsier jevn lønnsøkning for å holde øye med lånets betalingsøkninger.

Hvis du har private lån og trenger en langsiktig løsning, kan din servicer kunne jobbe med deg - for eksempel vil noen redusere interessen hvis du registrerer deg for automatisk betaling - men det beste alternativet kan være å refinansiere.

Når du ser på studielånsfinansiering, vær spesielt oppmerksom på rentenivået. Målet er å få en lavere rente enn du har, og lavere utbetalinger kommer naturlig. Husk, jo lengre låneperioden, desto mer betaler du renten generelt.

Selv om du har råd til dine betalinger, hvis interessen din er høy, er det en god ide å se på refinansiering. Med en lavere rente kan du enten foreta innbetalinger som er lik din nåværende betaling i en kortere periode, eller du kan foreta lavere innbetalinger og fokusere på de andre økonomiske målene, for eksempel pensjonering eller spare på bolig.

Avsluttende tanker

Når konfrontert med overbærelsesalternativet, er det en god ide å ta et skritt tilbake og se på alle dine valg. Mens overbærenhet kan være det riktige valget for enkelte situasjoner, trenger låntakere ofte en langsiktig løsning.

Hvis du fortsatt ikke er sikker på hva du bør gjøre, men du vet at noe må endres, anbefaler vi at du ringer til Ameritech Financial. Du kan ringe dem på 1-866-863-3870. De er velbevandste i alle muligheter og går gjennom hele din økonomiske situasjon for å hjelpe deg med å velge det beste alternativet for deg på lang sikt.

Har du noen gang vurdert overtalelse før? Hvorfor eller hvorfor ikke?

Skrive Inn Din Kommentar