Banker

Easiest Money Saving Telefonsamtaler

Easiest Money Saving Telefonsamtaler

Noen oppgaver å spare penger tar mye tid og krefter, og som sådan kommer de til ende på oppgavelisten i svært lang tid. Vel, her er noen av de enkleste tingene du kan gjøre for å spare penger, og alt du trenger er en kort telefonsamtale. Og når jeg sier kort, mener jeg vanligvis 15 minutter eller mindre. Faktisk kan noen av disse ta mindre enn 5 minutter på nettet.

Ring ditt kredittkort

Hvis du har balanse på kredittkortet ditt, bare ring og se om de vil senke renten. 9 ganger ut av 10, vil de tilby deg en nedsatt pris for en periode. En rask og enkel besparelse. Hvis de av en eller annen grunn ikke vil senke hastigheten din, ser du på å få et nytt kort. Tilbring 5 minutter på et nettsted som NerdWallet, finn et kort med 0% APR balanseoverføringer, og bruk de siste 10 minuttene å fylle ut søknaden. På 15 minutter kan du være på vei til besparelser.

Se vår guide til de beste kredittkortene for studenter.

Spar penger på forsikringsselskapet ditt

En annen rask og enkel telefonsamtale er til bilforsikringsselskapet ditt. Se hva dagens priser er, og hvis du kvalifiserer for å få din redusert. Dette kan legge opp hvis det har vært år siden du så på retningslinjene dine. Har også noen av omstendighetene dine blitt forandret? Garasjer du bilen din nå, eller fikk du en alarm. Hvis du forteller agenten, vil du vanligvis kvalifisere for rabatt. Mange forsikringsselskaper tilbyr ikke raskt listen over rabatter, så du må sørge for at du spør. Endelig har du huseiereforsikring eller leietakereforsikring? Hvis du kombinerer med det samme forsikringsselskapet, kvalifiserer du vanligvis for en multipolitisk rabatt, som kan spare deg enda mer!

Visste du at vi fikk våre leietakere forsikring gratis på college fordi vi hadde en kombinasjonsrabatt med vår bilforsikring. Se om du kan få en lignende avtale her.

Ring telefon eller kabelbedrift

En annen enkel besparelse kan ringe telefon eller kabel selskap og ber om en lavere pris eller rabatt. Med all konkurranse i disse markedene, er mange leverandører bekymret for å miste kunder og vil gi incentiver til å bli. Vær forsiktig, spesielt med deg kabelbedrift. Mange selskaper har en streng liste over rabatter tilgjengelig for kunder, og kontoristene har incitamenter til å tilby billige rabatter før de store. Les om hvordan vi fant de beste mobiltelefonplanene.

Bare fortsett å spørre, ikke slå deg ned for gratis produkter, og se hvor du ender opp. Du kan også true å avbryte kabelen, da det kan vise hvor alvorlig du er. Også, mange varer bare i kort tid, for eksempel 6 måneder, så sørg for at du holder deg oppdatert når du rabatter. Med denne raske anropet kan du lagre et bunt!

På slutten av dagen er det kanskje et smartere alternativ å kutte kabelen og spare penger uten det!

County Assessor

Endelig, hvis du er et hus, bør du ringe deg county assessor og se om eiendomsskatten din kan senkes. Med mange hjemverdier som faller over hele landet, er det høyst sannsynlig at hjemmet ditt har mistet noen verdi. Selv om det bare er $ 10 000, hvis eiendomsskatt er 1%, vil det spare deg for $ 100! Mange byer og fylker har svært strømlinjeformede prosesser for å håndtere eiendomsskattappeller, så ring deg til lokalt kontor og finn ut. En rask telefonsamtale kan spare deg tusenvis!

Les vår fullstendige guide for hvordan du sparer penger på eiendomsskatten din.

Lesere, hvilke andre pengerbesparende telefonsamtaler har du brukt eller hørt om? La oss dele avtalene!

Skrive Inn Din Kommentar