Penger

Bored av de samme gamle oppskrifter? 9 gratis kokebøker for å spice opp kjøkkenet ditt

Bored av de samme gamle oppskrifter? 9 gratis kokebøker for å spice opp kjøkkenet ditt


Spør noen om den beste måten å spare penger på, og de vil nok fortelle deg, "Spis hjemme." Å kjøpe lunsj på jobb legger opp hver dag, og å ta familien ut for å spise kan være skummelt når regningen kommer.

Men å lage mat hjemme er ikke alltid lett. Hvis du har kort tid, kan du føle familiemedlemmer med spesielle diettbehov som glutenfri eller diabetiker, eller bare lei deg av din gå til oppskrift, du kan finne deg selv å unngå kjøkkenet helt.

Jeg har funnet noen få gratis kokebøker for å hjelpe deg med å endre det. Disse PDF-veiledningene er helt gratis (unntatt den tredje på listen, som koster $ 1 frakt), og er enkelt å laste ned på datamaskinen eller nettbrettet. Og du trenger ikke å ringe matbutikker for å finne spesielle ingredienser - alle disse kokebøkene bruker typiske ingredienser du kan finne i et øyeblikk på din lokale matvarekjede.

Her er ni måter å få hendene på gratis oppskrifter, slik at du kan lage noe nytt i kveld!

1. God og billig

Denne kokboken var designet for å gi smakfulle, interessante oppskrifter til familier som lagde mat med begrensede midler - og ofte med statlig hjelp. Men uansett din egen økonomiske situasjon, beviser forfatteren Leanne Brown at du virkelig kan "Spis godt på $ 4 per dag."

De fleste retter har raske, enkle oppskrifter, med ingredienslister som ikke får deg til å løpe over hele byen. Og hvis du føler deg ambisiøs, flip til baksiden av denne gratis PDF-guiden for instruksjoner for å lage din egen pasta og dumplings.

2. 21 dager til bedre diabeteskontroll

Hva med en ny oppskrift for hver dag i denne tre-ukers planen? Fra pizza biter til smoothies til spinat gryte, er disse oppskriftene enkle og og velsmakende - uansett dine diettbehov. Planen er perfekt for utskrift, og inneholder plass til å holde en matbok om ting du lager og spiser.

Du må oppgi en adresse og et telefonnummer, og svar på en undersøkelse om helsen din. Men i retur får du ikke bare gratis oppskrifter; Du vil også kunne få hendene på noen kuponger og rabattprogrammer.

3. Disney kaker og søtsaker

Jeg kommer ikke til å gi noen helsegarantier om disse oppskriftene, men de vil være veldig søt! Dette krever at du registrerer deg for en av de gratis prøveversjonene, men ikke bare vil de sende deg en Disney-kokebok, de vil også sende deg en Mickey Mouse-cookie cutter og et sett med cupcake stencils ($ 1 for frakt).

Oppskriftene inneholder tips om hvordan å involvere barn i bakeprosessen, selv om de er for unge til å jobbe ovnen. Hvis familien din har en bursdagsfest i horisonten, er dette et must-ha!

4. Spiseskjeens vårfester 2015 Kokebok

Registrer deg for spiseskje for å få tilgang til tonnevis med gratis oppskrifter og kuponger for General Mills produkter. Vårfroeben er flott hele året rundt og inkluderer ideer til brunsj, anledninger som baby- og brudesalonger, eller en enkel ukedagskokout.

Når du registrerer deg, får du også "Top 40 Rainbow Recipes" levert til innboksen din, for de dagene du trenger mer farge i menyen din.

5. Celiac Central Gluten-Free Valg

Det er enkelt å laste ned denne boken vår- og sommeroppskrifter, et must-ha for familier med en Celiac-lidelse. Du får fem oppskrifter, inkludert noen yummy dessertalternativer.

Utvidet av National Foundation for Celiac Awareness, inneholder Celiac Centrals ressurser en lang liste over glutenfrie matbloggere for enda flere ideer.

6. Sunn Vegan Oppskrifter

Veganskjøkken trenger ikke å være kjedelig. En rask online registrering med Eating Well får deg en håndfull oppskrifter som spenner fra salater til burgere. (Ja, burgere. Hemmeligheten: linser, en superfood oppsparing!)

Eating Well tilbyr også gratis e-post nyhetsbrev pakket med oppskrifter og tips, og du får en sjanse til å registrere deg for favorittene dine når du laster ned kokeboken.

7. Slow Cookin 'Magic: 28 Scrumptious Slow Cooker Oppskrifter

Liker å sette det og glemme det? Denne er for deg, kongen av Crock Pot. Fra roast til småkoke til sider, har de fleste av disse oppskriftene bare tre trinn - eller færre!

Registrer deg for Mr. Foods Test Kitchen "Quick & Easy" Everyday Cooking nyhetsbrev for å laste ned denne samlingen.

8. Bodyworks: Et verktøy for sunne tenåringer og sterke familier

Denne PDF-filen er enorm, med mer enn 120 sider med oppskrifter, ingrediens guider og matlaging snarveier. Det fokuserer på sunn mat, men mange av oppskriftene legger til sunne ekstrautstyr som frukt og grønnsaker i stedet for å ta bort velsmakende ingredienser.

Denne kokeboken har ikke mange bilder, men hei - det er ikke noe press for å gjøre tallerkenen din så perfekt som den i boken!

9. Klemme av Yums eCookbook: Topp 25 Oppskrifter av 2014

Registrer deg for denne populære matbloggens nyhetsbrev, og de vil sende deg en gratis kokebok med 25 av deres favorittoppskrifter. Med kategorier som "Whoa Salater" og "Lotsa Pasta", er det vanskelig å ikke elske denne frekke ta på seg hjemme matlaging. Det er enda en oppskrift som klær opp instantnudler å se (og smake) som de kom fra en restaurant.

Men vent! Det er mer. Tre uker etter å ha fått denne første freebie via e-post, får du forrige års topp 25 oppskrifter. Brenn opp stovetoppen!

Din sving: Kjenner til noen flere gratis kokebøker vi burde få våre hender på?


Skrive Inn Din Kommentar