Investere

10 kortsiktige investeringer for unge investorer

10 kortsiktige investeringer for unge investorer

Akkurat nå er markedet til enhver tid høyder, og på et tidspunkt i fremtiden vil det uunngåelig trekke tilbake.

Hvis du er en ung investor og ikke vil se en umiddelbar nedgang i porteføljen din, er det nå en god tid å vurdere kortsiktige investeringsalternativer. Kortsiktige investeringer ser vanligvis ikke veksten av langsiktige investeringer, men det er fordi de er utformet med sikkerhet og kort tid i tankene.

Millennials har imidlertid ikke opplevd en lengre bjørn eller et flatt marked. Mens den store lavkonjunkturen var tøff, har tusenårene sett sin nettoverdi vokse. Men i perioder med usikkerhet kan det være fornuftig å investere i kortsiktige investeringer.

Også i årtusener som kan se på livshendelser i nær fremtid (for eksempel å kjøpe et hus eller ha en baby), har kortvarige investeringer som er mye mindre sannsynlig å miste verdi, mye fornuftig.

Hvis du er en ung investor som ser etter et sted å stash litt penger på kort sikt, er her ti av de beste måtene å gjøre det.

Hurtignavigering 1. Online sjekking og sparekontoer2. Money Market Accounts3. Innskuddssertifikater (CDer) 4. Kortsiktige Obligasjonsfond5. Treasury Inflation Protected Securities (TIPS) 6. Flytende rentefond7. Selger dekket samtaler8. Pay Off Student Loan Debt9. Betal av kredittkort gjeld10. Peer To Peer Utlån

1. Online sjekking og sparekontoer

Online kontroll og sparekontoer er en av de beste kortsiktige investeringene av flere grunner:

 1. De har høyere rente enn tradisjonelle kontoer
 2. De er helt sikre: kontoene dine er FDIC forsikret opp til $ 250.000
 3. Du kan få tilgang til pengene dine når som helst og trenger ikke å bekymre deg for å miste interessen som et resultat

Men for å få de aller beste prisene fra online kontroll og sparekonto, må du vanligvis gjøre ett av følgende:

 1. Bidra med et visst beløp til kontoen (si $ 10 000 minimum)
 2. Registrer deg for direkte innskudd på kontoen
 3. Bruk ditt debetkort for et visst antall transaksjoner hver måned

Hvis du skal gjøre slike transaksjoner, kan du registrere deg for en av disse kontoene. Og for å gjøre disse kontoene enda mer attraktive, har rentene steget de siste månedene, noe som gjør yieldene høyere.

Vår favoritt online sparekonto akkurat nå er CIT Bank. De tilbyr 1,75% APY online sparing kontoer med bare en $ 100 minimum innskudd! Sjekk ut CIT Bank her.

2. Pengemarkedsregnskap

Pengemarkedsregnskapene ligner veldig på online sparekontoer, med ett unntak. Pengemarkedsregnskap er vanligvis ikke FDIC-forsikret. Som et resultat kan du faktisk tjene litt høyere rente på kontoen i motsetning til en typisk sparekonto.

Pengemarkedsregnskap har vanligvis kontonminimum som du må vurdere også, spesielt hvis du vil tjene den beste prisen.

Sjekk ut vår liste over de beste online bankkontoer for pengene dine.

3. Innskuddssertifikater (CDer)

Sertifikat på innskudd (CD) er det nest beste stedet du kan stash penger som en kort sikt investering. CDer er bankprodukter som krever at du beholder pengene i kontoen for termen som er oppført - hvor som helst fra 90 dager til 5 år. I bytte for å låse pengene dine opp for den tiden, vil banken betale deg en høyere rente enn du normalt vil motta på en sparekonto.

Det gode med CDer er at de også er FDIC forsikret til dagens grense på $ 250.000. Hvis du vil ha lyst og har mer enn $ 250 000, kan du også registrere deg for CDARS, som lar deg lagre millioner på CDer og få dem forsikret.

Vår favoritt CD av øyeblikket er CIT Bank 11-måneders strafffri CD! Ja, straff gratis! Sjekk det ut.

Vi opprettholder en liste over de beste CD-prisene daglig, og du kan sjekke dette tabellen under:

4. Kortsiktige obligasjonsfond

Flytter seg bort fra bankprodukter og inn i investeringsprodukter, et annet område du kan vurdere, er å investere i kortfristede obligasjoner. Dette er obligasjoner som har løpetid på mindre enn ett år, noe som gjør dem mindre mottakelige for rentestigning og aksjemarkedshendelser. Det betyr ikke at de ikke vil miste verdi, men de flytter vanligvis mindre i pris enn lengre løpetider.

Det er tre hovedkategorier for obligasjoner:

 1. US Government Issued Bonds
 2. Bedriftsobligasjoner
 3. Kommunale obligasjoner

Med statsobligasjoner er tilbakebetaling støttet av den amerikanske regjeringen, så risikoen din er minimal. Men med bedriftsobligasjoner og kommunale obligasjoner støttes dine obligasjoner av lokale byer og selskaper, noe som økte risikoen betydelig.

Det er imidlertid viktig å merke seg at å investere i et obligasjonsfond er annerledes enn å investere i et enkeltobligasjon, og hvis du investerer i et obligasjonsfond, kan rektor gå opp eller ned betydelig. Her er en detaljert oversikt over hvorfor dette skjer: Kjøper et Obligasjonsfond vs Kjøper En Enkelt Obligasjon.

Hvis du ønsker å investere i obligasjoner, må du gjøre dette gjennom en megling. Den beste megling jeg har funnet for både å kjøpe individuelle obligasjoner og obligasjonsfond er TD Ameritrade. TD Ameritrade har et obligasjonsskjermbilde bygget inn i plattformen som gjør det veldig enkelt å søke etter individuelle obligasjoner å kjøpe, og gir deg en oversikt over alle aspekter av obligasjonen.

Også, TD Ameritrade tilbyr en $ 0 minimum IRA og hundrevis av provisjonsfrie ETFer.

Åpne en konto hos TD Ameritrade

5. Treasury Inflation Protected Securities (TIPS)

Treasury Inflation Protected Securities (TIPS) er en type statsobligasjon som fortjener sin egen del. Disse er spesialdesignede obligasjoner som tilpasser seg inflasjonen, noe som gjør dem egnet for kortsiktige investeringer samt langsiktige investeringer. TIPS øker automatisk det de betaler ut i renter basert på dagens inflasjon, så hvis det stiger, gjør det også utbetalingen.

Hva dette gjør for obligasjonseierne, er å beskytte prisen på obligasjonen. I en tradisjonell obligasjon, dersom renten stiger, faller prisen på obligasjonen, fordi nye investorer kan kjøpe nye obligasjoner til en høyere rente. Men siden TIPS justerer for inflasjon, vil prisen på obligasjonen ikke falle så mye - noe som gir investorer mer sikkerhet på kort sikt.

Du kan investere i TIPS på en rabattmegling som TD Ameritrade. Noen av de vanligste ETFene som investerer i TIP (og er provisjonsfrie på TD Ameritrade):

 • STPZ - PIMCO 1-5 år US TIPS Index
 • TIPS - iShares TIPS Bond ETF
Åpne en konto hos TD Ameritrade

6. Flytende rentefond

Flytende fond er en veldig interessant investering som ikke blir diskutert veldig ofte - men de er en veldig god (om enn risikabel) kortsiktig investering. Flytende fond er fond og ETF som investerer i obligasjoner og annen gjeld som har variabel renter. De fleste av disse midlene er investert i kortsiktig gjeld - vanligvis 60 til 90 dager - og det meste av gjelden er utstedt av banker og selskaper.

I tider når rentene stiger, er flytende rentefond klar til å dra nytte av det, siden de konsekvent ruller over obligasjoner i porteføljen hver 2-3 måneder. Disse midlene har også en tendens til å utbetale gode utbytte som følge av de underliggende obligasjonene i sine porteføljer.

Imidlertid er disse midlene risikabelt, fordi mange investerer via innflytelse, noe som betyr at de tar på seg gjeld for å investere i annen gjeld. Og de fleste midler investerer også i høyere risikoobligasjoner, og søker høyere avkastning.

Hvis du vil investere i et flytende fond, må du også gjøre dette ved en megling. TD Ameritrade er et godt valg for dette også. De vanligste flytende fondene er:

 • FLOTT - iShares Floating Rate Bond ETF
 • FLRN - Barclays Capital Investment Grade Floating Rate ETF
 • FLTR - VanEck Vectors Floating Rate ETF
 • FLRT - Pacific Asset Enhanced Floating Rate ETF
Åpne en konto hos TD Ameritrade

7. Selger dekket samtaler

Den siste "sanne" investeringsstrategien du kan bruke på kort sikt, er å selge dekket samtaler på aksjer som du allerede eier. Når du selger en samtale på en aksje du eier, betaler en annen investor deg en premie for retten til å kjøpe aksjene til en bestemt pris. Hvis aksjen aldri når den prisen ved utløpet, beholder du bare premien og fortsetter. Men hvis aksjen når den prisen, er du nødt til å selge aksjene til den prisen.

I felle eller svingende markeder kan salg av dekket samtaler være fornuftig fordi du potensielt kan tjene ekstra penger, mens du har liten risiko for at du må selge aksjene dine. Selv om du selger, kan du være fornøyd med prisen mottatt uansett.

Å investere i opsjoner trenger du en rabattmegling som støtter dette. TD Ameritrade har noen av de beste alternativene trading verktøy tilgjengelig gjennom deres ThinkorSwim plattform.

Åpne en konto hos TD Ameritrade

8. Pay Off Student Loan Gjeld

Ønsker du en garantert avkastning på pengene dine i løpet av kort tid? Vel, den beste garanterte avkastningen du kan få, er å betale din studentlånsgjeld. Typiske studentlånsrentesatser varierer fra 4-8%, med mange føderale lån på 6,8%. Hvis du bare betaler din gjeld, kan du se en umiddelbar avkastning på pengene dine på 6,8% eller mer, avhengig av renten.

Kanskje du ikke har råd til å betale alt av akkurat nå. Vel, du kan fortsatt se på å refinansiere din gjeld for å få en lavere rente og spare penger.

Vi anbefaler Splash Financial å refinansiere studielånets gjeld. Du kan få en $ 500 bonus når du refinanserer ved å bruke vår spesielle lenke: Splash Financial.

9. Betal av kredittkort gjeld

I likhet med å komme seg ut av studielånets gjeld, hvis du betaler av kredittkortgjelden, kan du se en umiddelbar avkastning på pengene dine. Dette er en fin måte å bruke litt penger på for å hjelpe deg selv på kort sikt.

Det er svært få investeringer som kan tilsvare avkastningen av å betale kredittkortgjeld. Med gjennomsnittlig rente på kredittkort gjeld over 12%, vil du være heldig å matche det på aksjemarkedet en gang i livet ditt. Så, hvis du har penger til å spare, betaler du kredittkortgjelden så raskt som mulig.

Hvis du sliter med å finne ut en måte ut av kredittkortgjeld, anbefaler vi først å bestemme seg for en tilnærming, og deretter bruke det riktige verktøyet for å komme seg ut av gjeld.

For tilnærmingen kan du velge mellom gjeldssnøkkel og gjeldskreds. Når du har en metode, kan du se på verktøy.

Først må du bli økonomisk organisert. Bruk et gratis verktøy som Personal Capital for å komme i gang. Du kan koble alle kontoene dine og se hvor du står økonomisk.

Deretter vurderer du enten:

 1. Balanseoverføring: Hvis du kan kvalifisere for et balanseoverføringskort, har du potensial til å spare penger. Mange kort tilbyr en 0% saldooverføring i en bestemt tidsperiode, så dette kan spare deg for din kredittkortgjeld mens du jobber for å betale den.
 2. Personlig lån: Dette kan høres motintuitivt, men de fleste personlige lån er faktisk brukt til å konsolidere og administrere kredittkortgjeld. Ved å få et nytt personlig lån med lav rente, kan du bruke pengene til å betale av alle dine andre kort. Nå har du bare en betaling å gjøre. Sammenlign personlige lån på Troverdig her.

10.Peer To Peer Utlån

Til slutt kan du investere i peer to peer-lån gjennom selskaper som LendingClub og Prosper. Disse er ikke helt kortvarige investeringer - mange lån er i 1-3 år, med noen lengre lån nå tilgjengelig. Det er imidlertid kortere enn det du tradisjonelt vil investere i i aksjemarkedet.

Med peer to peer-utlån får du en høyere avkastning på investeringen din, men det er risiko for at låntakeren ikke betaler tilbake lånet, noe som fører til at du mister penger. Mange smart peer-to-peer långivere spredt pengene sine over en stor mengde lån. I stedet for å investere $ 1000 i bare ett lån, investerer de mange $ 50 per lån over 20 forskjellige lån. På den måten, hvis ett lån mislykkes, har de fortsatt 19 andre lån for å gjøre forskjellen.

En av de store aspektene av peer to peer utlån er at du får betalt månedlig på disse lånene, og betalingene er en kombinasjon av rektor og interesse. Så etter flere måneder har du vanligvis nok til å investere i flere lån umiddelbart, og dermed øke potensiell avkastning.

Vi er store fans av LendingClub som et CD-alternativ, og du kan registrere deg for LendingClub her.

Åpne en konto hos LendingClub

Siste tanker

Å finne kortsiktige investeringer kan være tøft. Det er litt counter intuitivt å investere, men bare for en kort periode. Som et resultat vil du vanligvis se investeringer med lavere avkastning, men også lavere risiko for tap.

Hva er dine favoritt kortsiktige investeringer?

Skrive Inn Din Kommentar