Banker

5 Quick Money Making Ideas (som tar mindre enn 1 time)

5 Quick Money Making Ideas (som tar mindre enn 1 time)

Ønsker du å tjene ekstra penger på siden uten å delta på en deltidsjobb eller være bundet til en klient? Ønsker du at du kan gjøre de ekstra pengene raskt?

Du har hørt om penger å lage ideer som å starte en blogg eller starte en bedrift, men disse ideene tar tid. Mens de har stor langsiktig potensial til å tjene ekstra penger, må du noen ganger tjene ekstra penger raskt. Og det kan være vanskelig å finne ideer der du faktisk kan gjøre det.

Kanskje du har en regning som kommer på grunn, eller du leter etter litt ekstra penger ganske raskt å gjøre en morsom aktivitet. Uansett hva årsaken, må du huske at det finnes måter å tjene penger raskt.

Men når det kommer til raske penger, bør du vite at det ikke er gode penger. Disse ideene er ekte, de jobber, men de vil ikke gjøre deg til en millionær på noen måte. De vil hjelpe deg å lukke et lite gap i budsjettet ditt eller tjene litt ekstra når du trenger det.

Enten du er strapped for tid, strapped for money, eller begge, her er fem raske penger å lage ideer som nesten alle kan gjøre.

1. Fyll ut online-undersøkelser

Hvis du bare har noen få minutter, kan du bruke den til å fylle ut elektroniske undersøkelser. Det er flere nettsteder som vil betale deg for å gjøre det, og det er veldig enkelt. Alt du trenger å gjøre er å registrere deg, og begynn å fylle besvare spørsmål. Vanligvis er det online markedsundersøkelser for store merker. Noen selskaper betaler deg bare for å installere en app eller spille et spill!

Noen av de mest populære nettbaserte undersøkelsen inkluderer:

  • Earnably - Tjen online belønninger og cashback for å dele dine tanker og meninger. Klikk her.
  • Survey Junkie - Tjen penger og belønninger for å dele dine tanker og meninger.
  • Nasjonalt forbrukerpanel - Svarundersøkelser og vinn belønninger som inkluderer kontanter og premier.
  • Swagbucks Surveys - Swagbucks tilbyr nå en undersøkelsesavdeling, og du kan få $ 5 bare for å registrere deg.
  • Pinecone 18-24 - Hvis du er 18-24, kan du tjene $ 3 per undersøkelse med Pinecone.
  • Opinion Outpost - Tjen penger for å fylle ut spørreundersøkelser.
  • Points Club - Ta undersøkelser og få poeng som du kan innløse. Få en $ 5 bonus bare for å logge deg på denne linken.

2. Test nettsteder

Nettstedtesting er etter min mening en av de morsommere måtene å gjøre anstendig penger raskt.

Nettstedseiere vil ofte ha objektive kritikker av deres brukervennlighet på nettstedet, som er hvor nettsøysprøvere kommer inn. Nettstedtestere vil bla gjennom et nettsted og registrere sine tanker om brukervennlighet og design. Som testeren får du betalt ganske bra for din mening!

Med UserTesting.com kan du tjene $ 10 for å teste ett nettsted som tar bare omtrent tjue minutter. Du kan registrere deg med brukertesting her. Betalinger gjøres daglig via PayPal, som begynner syv dager etter at du har fullført din første oppgave.

3. Selg bøker

Har du fortsatt noen unødvendige høyskole tekstbøker som ligger rundt? Heldigvis er de ganske enkle å offload for litt ekstra penger.

Du kan sjekke ut Amazon.com og søke etter hva folk selger sine bøker til i delen "Ny og brukt". Utover bøker kan du også selge stort sett alt fra gamle CDer og DVDer til apparater, møbler og mer.

Selge bøker kan lett bli en fin deltid inntekt. Sjekk ut vår liste over de beste stedene å selge brukte lærebøker.

4. Begynn å levere mat

Hvis du har bil, bør du begynne å vurdere mat og dagligvarebutikk. Du har sikkert hørt om Uber og Lyft allerede, men det er ikke noe å kjøre passasjerer rundt.

Den kule tingen er at det å levere mat og dagligvarer er en tjeneste som fortsetter å vokse, og du kan tjene litt raske penger uten å måtte kjøre folk rundt.

Selv om du ikke har bil, kan du potensielt levere mat og dagligvarer med en sykkel eller scooter, avhengig av byen din.

For å komme i gang kan du melde deg på en av disse hovedtjenestene:

  • Registrer deg for UberEats
  • Registrer deg for DoorDash

5. Selg ubrukte gavekort

Det virker som jo eldre jeg får flere gavekort jeg får - mange av dem er for steder jeg aldri går til! Mens jeg setter pris på bevegelsen, vil jeg heller ikke la disse gavekortene gå ubrukte. Heldigvis er det tonnevis av steder hvor du kan kontanter i uønskede gavekort.

Hvis du trenger penger på stedet, kan du nå selge dine uønskede gavekort på Coinstar-maskiner. Bare se etter de spesielle kiosker, skann gavekortet ditt, og du vil øyeblikkelig få et kontanttilbud.

Vi anbefaler at du sjekker ut CardPool for å selge gavekortene dine. De har de beste prisene, og de tilbyr vanligvis en bonus hvis du velger et Amazon-gavekort i bytte.

Bonus: Se etter Odd Jobs på Craigslist

Trenger du penger i dag? Ikke glem å sjekke din lokale Craigslist "gig" -seksjon for ulike jobber. Du kan fange jobber som spenner fra rengjøring, hjelp med flytting, plenpleie og mye mer.

Den kule tingen om Craigslist-konserter er at de vanligvis er små jobber som du enkelt kan gjøre om noen timer eller en dag, og tjen litt ekstra penger.

Alle disse jobbene skal betales ved ferdigstillelse og noen vil betale veldig bra.

Konklusjon

Å tjene litt penger på siden betyr ikke at du må ta på en deltidsjobb. Vær i stedet kreativ. Det er bokstavelig talt hundrevis av måter for deg å tjene penger fort uten å selge sjelen din eller knytte deg til et skrivebord.

Leter du etter mer om å tjene mer penger? Sjekk ut vår ressurs om å tjene mer penger eller listen over 20 passive inntektsideer for å bygge rikdom.

Skrive Inn Din Kommentar