Penger

Må Elske Katter: Disse 3 kattkafeene betaler deg opp til $ 13 per time

Må Elske Katter: Disse 3 kattkafeene betaler deg opp til $ 13 per time

Katt kafe feber er ekte, med lekende adopsjon-oppmuntrende kafeer dukker opp over hele USA

Ikke sikker på at du vil gaffel over et par dollar om gangen bare for å leke med katter? Kanskje du kan tjene penger på å jobbe i en av disse fine felineinstitusjoner.

Mens jobber på kattekafeer varierer etter sted og tema, har de en ting til felles: Du må elske katter. En jobb med "cat nanny" i England krevde kundeserviceropplevelse, datakompetanse og en positiv holdning til å vurdere for $ 11 per time.

Ganske grunnleggende ferdigheter. Ganske fantastisk jobb. Kanskje noen purrrrks også?

OK, du visste at ordene kom. Du visste det. Ikke kast øynene på meg.

Hvis du er på utkikk etter en kattkaféjobb i ditt område, må du holde øye med disse alternativene. Som flere kafekafeer er åpne, vil lignende stillinger trolig snart være tilgjengelig på en solfylt vinduskarme i nærheten av deg.

San Francisco: KitTea

San Franciscos første kattkafe, KitTea, betaler sin deltidstimer $ 13 per time pluss tips for to forskjellige stillinger.

Cat wranglers er på forsiden av både den feline og menneskelige erfaringen. De bryr seg om og rydder opp etter katter, overvåker menneskelige toaletter, observerer salongområdet og velkommen gjester.

Wranglers må også være opptil fart på adopsjonspolitikk med partnerorganisasjonen Wonder Cat Rescue, da det endelige målet er å hjelpe besøkende til å lage en forbindelse som kan forvandle seg til et purrmanent forhold.

Te lounge attendants ta og tilrettelegge bestillinger for te og snacks, buss og vask, sporreservasjoner og fullstendig detaljhandel.

Søkere til disse jobbene må være villige til å jobbe både hverdager og helger. For å søke om enten posisjon, send ditt CV og et kort omslag til [e-postbeskyttet].

Minneapolis: Cafe Meow

Minneapolis venter ivrig på Cafe Meow, som er slated å åpne i høst 2016. Kafeen, nabolaget TBD, godtar søknader for to stillinger.

baristaer Vil lage og servere drikkevarer til gjester i kaféområdet. De vil også være uformelle guider for gjester som kommer inn i kattens rom; Når folkemengdene ikke presser inn, rydder de kaféet, lager og bistår kaféansvarlig.

Cat rom verter Vil sjekke gjester inn i området, svare på spørsmål og selg merchandise.

De vil også være ansvarlig for å "gi kundene bandasjer om nødvendig", sammen med at alle kattområder er ryddige og røde. Verter skal kunne håndtere cranky kunder og / eller cranky katter med letthet.

«Send oss ​​en e-post med ditt navn, en kort redegjørelse om hvorfor du vil bli med i teamet vårt, og vedlegg et CV,» spør den snart lanserte kaféen. Nettstedet tilbyr et elektronisk skjema for søkere.

Washington, D.C. og Los Angeles: Krummer og Whiskers

Crumbs & Whiskers har ikke bestemte stillinger som er oppført på nettstedet, men sender ut en generell samtale for å være villig kafé verter.

"Er du besatt av kundeservice, kreativ problemløsing og katter?" Spør jobbsiden.

Naturligvis er jeg purrfect kandidaten.

"Den ideelle verten er høy energi, super kreativ, en persons person og elastisk," sier Crumbs & Whiskers av sin ansattes ønskeliste.

"Må være komfortabel å jobbe i et raskt, høyt trykk, entreprenørskapsmiljø. Må være i stand til å begå 6 + måneder. "

Interesserte kan fylle ut et skjema på kaféets jobbside. Crumbs & Whiskers er så populær i Washington, D.C. - Den har nettopp fullført sin 100. adopsjon på bare ett års drift - det er planlagt å åpne en filial i Los Angeles snart.

Hvis du er en fan av felines, men du ikke bor i noen av disse byene, kan du fortsatt jobbe i en kattkafe - bare åpne din egen! Her er en veiledning for å hjelpe deg med å starte en kattkafe i byen din.

Din sving: Har du noen gang vurdert å jobbe på en kattkafé?

Lisa Rowan er forfatter, redaktør og podcaster som bor i Washington, D.C. Hun liker katter.

Skrive Inn Din Kommentar