Penger

Hvordan Couponing avlede en mors matvaner - og hva hun gjorde om det

Hvordan Couponing avlede en mors matvaner - og hva hun gjorde om det

Kupong er en god ide, ikke sant? Det er en fantastisk måte å spare penger på dagligvarer og andre kjøp, samt prøve nye produkter med rabatt. Dessverre, da jeg var på min couponing-topp, oppdaget jeg en mørk side for å kutte kuponger.

Jeg gikk om virksomheten min, ved hjelp av kuponger for å redde familiepengene mine ... og så innså jeg at myansene var strammere enn de pleide å være. Jeg la også merke til at jeg følte meg litt mer sløv og oppblåst enn jeg vanligvis gjorde.

Jeg begynte å prøve å finne ut hva som var annerledes. Var jeg trene mindre? Ble jeg heller ikke sovende? Det tok ikke lang tid å gå inn på matvanene mine. De hadde forandret seg, og at forandringen skyldtes kupongering.

Slik bruker kuponger min helse og matvaner - og hvordan jeg justerte min kupongstrategi.

Jeg prøvde å spare penger til enhver pris

Jeg var helt fokusert på å få de beste tilbudene. Som et resultat ville jeg kjøpe mat jeg ikke trengte, bare fordi jeg hadde en kupong.

Ikke bare var dette en dårlig ide når det gjelder å håndtere vekt og helse, men også min lommebok. Du bør ikke kjøpe ting du ikke trenger bare fordi de er på salg. Å betale $ 0 er bedre enn å spare $ 1 når du kjøper noe unødvendig.

Jeg ryddet min tallerken

Jeg hater å kaste bort mat. Det føles som å kaste penger bort, for det er egentlig hva det er. Hvorfor kaster jeg ikke bare $ 20 regninger ned i søppelavfallet?

Og all den maten jeg kjøpte bare fordi jeg hadde en kupong, ville jeg ende opp med å spise overalt i et forsøk på ikke å kaste bort mat.

Jeg gjorde fattige matvalg

Mange ganger var kupongene jeg hadde for kalorier eller bearbeidede matvarer. I tillegg, siden jeg ikke hadde kuponger for dem, kjøpte jeg langt færre sunnere elementer, som frukt og grønnsaker. Jeg baserte for mange av mine matvalg på min kupongvalg, i stedet for å kjøpe det jeg egentlig ønsket og trengte.

Betyr muligheten for vektøkning og helsekonsekvenser at du må gi opp kupong? Absolutt ikke. Det gjorde jeg ikke. Du trenger bare å være klar over den "mørke siden" av kupong og justere strategien for å sikre at du beskytter helsen til familien din. Her er noen tips som hjelper meg å holde meg oppdatert:

Lag en liste og hold deg til den

Lag en liste over varer du trenger fra dagligvarebutikken. For å unngå å glemme noe, start denne listen tidlig i uken og hold den i kjøleskapet slik at du kan legge til den når du går.

Ta også litt tid til å lage en måltidsplan for den kommende uken før du går til butikken. Legg til elementer du trenger for de måltidene til listen din.

På dette tidspunktet bør du ha en komplett liste over varer du vil kjøpe fra butikken. Deretter, og først da, begynner å lete etter kuponger - og bare fokus på kuponger for varer på listen din. Hvis du ser en fantastisk kupong for noe du ikke trenger, ignorere det!

Vet når en avtale er Egentlig en avtale

Noen ganger, selv med en kupong, er en avtale ikke så stor som den vises ved første øyekast. Unngå å falle bytte til markedsføring taktikk ved å vite "normal" prisen på varer du kjøper med jevne mellomrom. Du kan holde styr på disse prisene på et stykke papir eller i smarttelefonen.

Hvis du bestemmer noe er mye, lager opp og unngå å betale høyere priser senere. Hvis du bestemmer en avtale ikke er så varm, kan du kjøpe det minste som trengs for å komme forbi i håp om at prisene blir lavere neste uke.

Bli kreativ når du ser etter kuponger

Hvis du vil finne kuponger for sunnere ting, vil du sannsynligvis trenge å bli kreativ. For eksempel omfavn mobile og digitale kuponger. Noen av favorittappene mine er:

  • Målkurv
  • Ibotta
  • Checkout51
  • SavingStar

Hvis du foretrekker å holde fast i økologisk mat, har du ikke lykke til. Du kan fortsatt finne kuponger på produsentens nettsteder, kupongnettsteder og i dagligvarebutikkens sirkulære.

Å finne tilbud er viktig, men det er ikke verdt å ofre helsen din. I stedet for å la kuponger diktere shoppingstrategien din, vet du hva du vil kjøpe - og finn kupongene for å spare penger på disse elementene.

Din sving: Har du noen gang slitt for å balansere kupongen med sunn mat? Del dine strategier i kommentarene!

Opplysning: Vi har en seriøs Taco Bell-avhengighet rundt her. De tilknyttede koblingene i dette innlegget hjelper oss med å bestille av dollarmenyen. Takk for støtten!

Kelli Bhattacharjee, eieren av FreebieFindingMom.com, er en tidligere investering profesjonell med nesten ti års erfaring. Etter å ha bestått på toppen av sin klasse i økonomi, bestemte hun seg for å forfølge hennes lidenskap om å gi andre mulighet til å styre pengene sine bedre via hennes kunnskapsrike finansielle blogg.

Skrive Inn Din Kommentar