Penger

Gå utover gavekort: 12 fantastiske gaver under $ 25 for kaffe elskere

Gå utover gavekort: 12 fantastiske gaver under $ 25 for kaffe elskere

Hvis du har en dør-hard kaffe fanatiker på din ferie handleliste, vet du at deres gave skal dreie seg om deres favorittfiks!

Men mange kaffe-relaterte gaver er pricy.

En koffein fiend meg selv, jeg var heldig å motta en hjemmekosomaskin med alle klokkene og fløyter til bursdagen min for noen år siden - i form av en $ 500 sjekk fra den sjenerøse giveren.

Heldigvis er ikke alle kaffegaver så ekstravagante. Du kan finne java junkie i livet ditt noe som er sikker på å få henne til å smile - mellom sips, det vil si.

1. Kaffe - Mindre enn $ 25

Vel, åpenbart!

Det er lett å falle i vaner når det gjelder dagligvarer. Du kan gi noen en gave til å prøve ut en ny stek eller blanding.

Det er noen ganske interessante alternativer der ute! Sjekk ut denne esken-bacon-flavored bønne.

Ellers kan du hjelpe mottakeren til å få det til å hakke fra sin normale dagligvarebutikkforsyning. Ta henne et pund av bønner av høy kvalitet, enkelt-opprinnelige bønner for rundt $ 16.

Jeg koblet til min favoritt hjemby leverandør, men sørg for å sjekke ut dine lokale kaffebarer for å gjøre noen smakfulle funn.

2. Krus for hjemme - mindre enn $ 15

Det er tonnevis av søte krus nesten hvor som helst du går.

En døgnet kaffe drinker kan aldri ha for mange.

3. Reise mugge - opp til $ 25

Hvis din kaffe elsker er alltid på farten, kan en reise krus være den perfekte passformen.

Det vil også bidra til å holde tonnevis av papp og styrofoam ut av din lokale deponi.

4. Gjenbrukbar kaffemuffe - Mindre enn $ 15

Selv om din favoritt Starbucks drinker ønsker å delta i den ikoniske feriekampkampanjen, kan hun fortsatt være litt mer grønn med sin egen kaffe koozy.

I tillegg vil det føles bedre på hendene enn papp.

Sjekk ut tonnevis av flotte alternativer - kaffens genser kan matche din egen!

5. Cold Brew Infusion Bottle - $ 18,99

Hvis du er noen som kjenner meg personlig, vennligst kjøp dette for meg. Jeg tuller ikke.

Kjøpe avkjølt kaffe hver dag er dyrt, og brygger det i bulk involverer ostekloth og a mye av kaffegrunn. Det er alltid på min gjøremålsliste - men blir nesten aldri ferdig.

Denne flasken er den perfekte måten å hjelpe en isete kaffedrikkervenn hamre noen alvorlige pennies!

6. Single Cup French Press - $ 15.99

Jeg handlet min franske presse for en Chemex pourover stasjon lenge siden, delvis på grunn av opprydding - og også fordi jeg ikke kunne drikke de 24 unser min presse laget før den ble lunken.

Denne franskpressen med en kopp gir deg muligheten til å brygge kaffen rett inn i din (single-serving!) Krus. Og siden det er oppvaskmaskin trygg, vil opprydding bli en bris!

7. Milkskum - $ 19.95

En av de vanskeligste tingene å etterligne når du prøver å spare penger ved å bygge din latte hjemme er det rike skummet melkeskummet som sitter dreamily på toppen av drikken din.

Det er ikke lenger et problem med en frother hjemme! Bare varme opp litt melk på komfyren eller i mikrobølgeovn, og du er god å gå.

8. Sugar Skull Spoon - $ 10

Denne er litt mer lidenskapelig ... men se hvor kult! Hvis du kjenner noen som alltid tar sine med en skje med sukker (og som har stort sett alt annet hun trenger), er dette en fin gave.

9. Kaffepost - $ 25

Ett del kunstarbeid, en del kjøretøy for å oppdage din neste drink å drikke når du treffer kaffebaren.

10. Kaffe Oppskrift Book - $ 14.39

Hvis mottakeren er mer investert enn en plakat er verdt, gi dem 100 oppskrifter til å prøve hjemme med sin espresso eller kaffetrakter.

11. "Men Først Kaffe" T-skjorte - 19,95 kr

Skal hun ikke bli snakket med før hun første koppen? Hjelp henne å la verden vite hvorfor hun ser så gretten ut før kl.

12. En kopp på hans favorittkafé - opp til $ 25

Muligens min favoritt på listen - ta en venn ut for hans favorittkopp, din godbit. Deretter tilbringe en time sammen å fange opp. De mest meningsfulle gaver er noen ganger det minst kostbare!

Alternativt kan du ta et gavekort til butikken du vet at hun alltid treffer på vei til jobb. Hold lokale bedrifter i tankene: Det er mer å kaffe enn Starbucks!

Din sving: Hvilke kaffe-relaterte gaver vil du gi - eller sette på din egen ønskeliste - i år?

Opplysning: Vi setter pris på at du lar oss inkludere tilknyttede lenker i dette innlegget. Det hjelper å holde øl kjøleskap lager i Penny Hoarder break room.

Jamie Cattanach er en stabskribent på The Penny Hoarder og en innfødt Floridian. Hun er lidenskapelig med læring, litteratur og kaffe. Definitivt kaffe. Du kan bølge hei til @ jamiecattanach på Twitter.

Skrive Inn Din Kommentar