Penger

Skole er ute for sommeren: 16 gratis eller rimelige aktiviteter for barn

Skole er ute for sommeren: 16 gratis eller rimelige aktiviteter for barn

"Moooooooooom, jeg er booooooorrrrrrrred. Det er ingenting å gjøre!"

Uansett hvor mange leker eller høyteknologiske gadgets de har til rådighet, søsken og naboer å leke med eller bøker å lese, utfører hvert barn disse ordene minst et par ganger i året. Vanligvis om sommeren.

Du kan prøve å foredle dem på tilfredshet eller regalere dem med historier om hvordan barn i noen steder har daglige lekser hele sommeren. Men, for mindre øye-rullende og grumbling, hvorfor ikke krydre opp sommeren med aktiviteter som vil holde deres sinn engasjert og læring og deres kropper aktive? Du trenger ikke engang å bruke mye - eller noe - penger i tillegg til kostnaden for å komme til aktiviteten.

Her er 16 gratis (eller billig) aktiviteter for barna dine til å nyte denne sommeren. Disse programmene er tilgjengelige landsdekkende, men ikke i alle byer, så det er best å ringe til din lokale butikk eller uttak for å sikre at de blir tilbudt i samfunnet ditt.

Leseprogrammer

Å registrere barn i sommerleseprogrammer er en fin måte å forhindre "sommerlyset" eller "hjernedrømmen". For bare kostnaden for å komme til biblioteket - som er gratis hvis du går eller sykkel! - barna dine kan forbedre sine leseferdigheter, lære ny informasjon og få noen pene belønninger.

Ditt lokale bibliotek vil trolig ha et leseprogram, med ukentlige historier og aktiviteter relatert til tema. Fellesskapsfirmaer sponser ofte programmene, og barna får premier som bøker, gratis barnas måltider og billetter til sports- eller kulturarrangementer som premier for å møte sine lesemål.

I tillegg tilbyr flere nasjonale bokhandlere, samt noen få bedrifter, sommerleseprogrammer. Mens deres programmer er edle, håper de at du vil kjøpe noen bøker når du kommer inn for å registrere deg. Du kan unngå å kjøpe nye bøker ved å bruke ditt bibliotekskort eller få billige bøker fra speditørbutikker, garasjesalg og PaperBack Swap.

Her er detaljer for åtte sommerleseprogrammer:

 1. Barnes & Noble: Les åtte bøker, skriv inn titlene i utskriftskatalogen og innløs det for en gratis bok fra butikkens Reading Journal liste.
 2. Bøker en million: Les fire bøker fra butikkens Summer Quest-liste, fyll ut journalen (skriv den ut hjemme eller hente en i butikken) og motta en gratis totesekk mens forsyningene varer.
 3. Bestill det: Les fem bøker for å kunne vinne premier i Summer Reading Challenge, som løper fra 22. juni til 15. august.
 4. Chuck E. Cheese er: Skriv ut lesebelønningskalenderen, sjekk av hver dag som barnet ditt leser daglig i to uker, og han får 10 gratis tokens på sitt neste besøk. Dette programmet løper hele året, og har også andre belønninger kalendere som oppmuntrer til gode vaner som god oppførsel, daglig musikkøvelse og sportsmanship.
 5. Familie kristen: Les seks kristne bøker, fyll ut en kort bokrapport om hver enkelt (trykt fra nettsiden) og tjen penger på $ 10 for ditt neste kjøp på $ 10 eller mer. Dette kan til og med gjennomføres online hvis du ikke bor i nærheten av en butikk; Bare send bokrapporter til adressen på nettstedet.
 6. Halv prisbøker: Les daglig i 15 minutter i juni og juli, skriv inn minutter i Feed Calendar Calendar, og mottar $ 5 i Bookworm Bucks når du har lest i 300 minutter.
 7. TD Bank: Les 10 bøker, fyll ut Summer Reading-skjemaet og ta det til din nærmeste TD-bankkontor for å få $ 10 deponert i en ny eller eksisterende Young Saver-konto.
 8. Showcase Kinoer: Ta en ferdig bokrapport til Bookworm onsdager fra 8. juli til 29. juli, og motta gratis adgang til barnas film. Ledsagende foreldre og søsken under seks får gratis også.

sport

 1. Kids Bowl Free er et flott alternativ for barn som elsker å bowle, eller som bor i nærheten av en deltakende bowlinghall. Barn får to gratis spill hver dag, hele sommeren. Skoutleie er ikke inkludert, så du vil sikkert kjøpe et par for å spare på leieavgifter. Og for å holde barna fra å bruke alle pengene i snackbaren, bruk dine gratis gavekort fra Swagbucks for å kjøpe snacks å spise mens de boller.
 2. Kids Skate Free tilbyr barn gratis adgang til rullebaner over hele landet. Hvert senter som deltar setter sine egne vilkår og betingelser, så du må kontakte nærmeste plassering for detaljer. Hvis din lokale rink ikke deltar, har nettstedet et brev du kan skrive ut og sende til rink eiere for å oppmuntre dem til å bli med.

Filmer

 1. Regal Entertainment Group Summer Movie Express programmet tilbyr filmer for bare $ 1 på deltakende teatre i ni uker. Hvert teater skjermer to filmer hver ukedag morgen, men sørg for å sjekke deres nettsted for å finne et teater i ditt område.
 2. Cinemark s Summer Movie Clubhouse tilbyr filmer for $ 1 hver eller selger et pass til 10 filmer for $ 5. Sjekk ut nettsiden for å finne hvilke kinoer i ditt område som deltar.

Microsoft Summer Camps

Teknikgiganten tilbyr to typer gratis leirer for å undervise, underholde og utfordre barn og tenåringer.

 1. YouthSpark Sommerleir: Velg Microsoft-butikker i 31 stater lærer barn i alderen åtte og opp om spillkoding eller spilldesign. Barn får til å bruke den nyeste teknologien når de bruker kreativitet og fantasi til å planlegge og kodespill.Både Smart Game Coding og Smart Game Design leirene tilbyr nybegynner og mellomliggende alternativer. Øvelsene er to timer lange og løper i fire påfølgende dager.
 2. DigiGirlz Høyteknologiske leirer gi unge kvinner en sjanse til å lære mer om teknologi og få dem interessert i karriere i teknologibransjen. På disse gratis leirene har videregående jenter en praktisk erfaring, lytter til høyttalere, nettverk og deltar i demonstrasjoner. På grunn av denne skrivingen er tre leire fortsatt åpne for registrering: 30. juli til 30. juli (Reno, NV), 4-5 august (St. Louis, MO) og 11-12 august (Las Colinas, TX). Registreringen foregår på først til mølle, så melde deg på om du er interessert i teknologi.

Bygge Workshops

 1. Home Depot tilbyr gratis Kids Workshops på den første lørdagsmorgen i måneden for barn mellom 5 og 12 år. Tidligere prosjekter har vært planter, bildebilder og modellfly, og verkstedet inneholder alle forsyninger. På slutten får barna et fullføringsbevis og pin i tillegg til deres forkle og prosjekt. Den elektroniske registreringsprosessen er enkel: fyll ut skjemaet (velg din foretrukne plassering), skriv ut billetten og dukke opp på arrangementet. Voksne kan bli for å hjelpe yngre barn å fullføre byggeprosjektet.

Ferie Religiøs Skole

 1. Religiøse programmer: De fleste hus for tilbedelse tilbyr noen slags barneprogram om sommeren, det være seg en dagslang hendelse eller et ukes lang morgenprogram for å lære barna om tro på morsomme og engasjerende måter med historietid, kunst og håndverk, sport, sang og snacks. Disse programmene er vanligvis gratis og er åpne for ethvert barn. Ser i lokale aviser, snakk med religiøse ledere eller kontroller kirke- eller templets nettsteder for å finne ut hvilke programmer som er tilgjengelige.

Sjekk din lokale avis

Du kan finne flere sommerprogrammer tilgjengelig fra lokale bedrifter og organisasjoner. Mindre league idrettslag har ofte sommer trening leirer for ungdom, universiteter trenger barn til å delta i leksjoner undervist av utdanning studenter og skole distrikter tilbyr morsomme sommerklasser.

Din sving: Hvilke billige eller gratis aktiviteter deltar barna dine i sommer?

Charlotte Edwards er en freelance personlig økonomi og foreldreforfatter, hvis arbeid har dukket opp i Innkomster i utlandet, International Living, Hawaii Parent and My Kids 'Adventures. Hun er kona til en stor penny-pinching fyr, og mor av to kiddos som lærer om å spare og klare utgifter ved å tjene provisjon for husarbeid.

Skrive Inn Din Kommentar