Tilbud

Vil du ha en gratis Uber-tur? Dette nye trikset får eksisterende brukere en $ 20 kreditt

Vil du ha en gratis Uber-tur? Dette nye trikset får eksisterende brukere en $ 20 kreditt

For meg har Uber vært en spilleskifter.

Jeg trenger ikke lenger å kjempe forretningsmenn for drosjer i New York City, og heller ikke prøve å finne ut hvor pokker jeg er i St. Louis, så jeg kan bli hentet om tre om morgenen. (Begge sanne historier.)

Nå åpner jeg bare min Uber app og ber om en tur, og snart nok er jeg glad på vei.

Hvis du er så stor en Uber-fan som jeg er, vil du bli stoked for å lære om denne nye avtalen som gjør at eksisterende brukere får en GRATIS Uber-tur på opptil $ 20.

Hvordan eksisterende uberbrukere kan få en gratis tur

Med mange kampanjer er bare nye brukere kvalifisert. Det er vanligvis også tilfellet for Uber; Selskapet tilbyr gratis turer til alle som er villige til å prøve dem for første gang.

Men takket være Ubers nye partnerskap med Facebook, kan eksisterende brukere få en gratis tur, og sparer deg opp til $ 20.

For å ta tak i din gratis tur, er alt du trenger å gjøre, hail din Uber fra Facebook Messenger.

Funksjonen er ikke tilgjengelig for alle ennå; det vil sakte rulle ut i løpet av de neste ukene. Så hvis du ikke ser alternativet Transport i plattformen, vent noen dager, og prøv deretter igjen.

Slik får du tak i denne avtalen:

1. Last ned eller åpne Facebook Messenger-appen. Pass på at du har den nyeste versjonen. (Hvis du ikke gjør det, vil det trolig be deg om å oppgradere.)

2. Åpne en ny melding. I nederste høyre hjørne klikker du på "Mer", som vises som tre små prikker. Velg "Transport" og følg instruksjonene for å koble din Uber-konto.

3. Neste gang du trenger en uber, bruk Messenger for å be om din tur. Din kreditt på opptil $ 20 vil automatisk bli brukt.

Hvis du ikke har Uber ennå, anbefaler vi at du registrerer deg for appen og tar den første ritten først (hvis du bruker en venns henvisningskode, får du begge en gratis tur!) - og deretter kobler du kontoen din til Messenger for å få den andre gratis turen.

Hvis du heller vil kjøre for Uber i stedet, kan vi også hjelpe med det. Her er et innlegg på hvordan å tjene mer penger på å kjøre for Uber.

Din sving: Bruker du Uber?

Susan Shain, seniorforfatter for The Penny Hoarder, søker alltid eventyr på et budsjett. Besøk hennes blogg på susanshain.com, eller si hei på Twitter @susan_shain.

Skrive Inn Din Kommentar