Penger

Et triks for å holde fast på budsjettet: Prøv Kaiku® Visa® Prepaid Card

Et triks for å holde fast på budsjettet: Prøv Kaiku® Visa® Prepaid Card

Sponsoropplysning: En stor takk til Kaiku og Visa Clear Prepaid for å jobbe med oss ​​for å bringe deg dette innholdet.

Jeg liker små, hverdagslige bekvemmeligheter. Jeg har ikke noe imot å behandle meg selv til en latte, ta middag med venner eller plukke opp en flaske vin etter jobb. Men for mange av disse overbærenhetene ville la meg gå i stykker. Så hver måned prøver jeg å holde meg til et budsjett med strenge grenser for å treffe matbutikken og bare for moro utgifter som kaffebarer, restauranter og shopping.

Men det er et problem med budsjetteringsplanen min: Jeg hemmelighet vet at ingenting vil skje hvis jeg ikke holder fast på det, og det er ingen ekte incitament til å holde meg ærlig.

Selv om jeg bare går noen få dollar over hver kategori budsjett hver måned, legger disse utgiftene opp. Og jeg vet om jeg hadde budsjettert bedre, alle de pick-up lattes eller fancy oster kunne ha gått mot noe mye mer luksuriøst - som en flybillett til et eksotisk sted.

Hvorfor budsjettering er en utfordring for meg

Jeg bruker en online pengeforvalter til å sette budsjettene og spore utgifter, men det er ingen reelle konsekvenser for å gå over mine grenser. Selv om tjenesten advarer meg om jeg nærmer seg å blåse budsjettet, får jeg en ren skifer på den første i hver måned. Jeg har alltid min debetkort og kredittkort på hånden, noe som gjør det super enkelt å hente en kaffe, spise lunsj med kollegaer eller ta et par poser med sjetonger på hjørnebutikken.

Jeg har vurdert kontantdiet - tar ut en viss mengde hver eneste måned og bruker bare det som er i lommeboken min - men jeg har aldri vært en stor fan av å ha penger. Siden disse kjøpene ikke vises på mine uttalelser eller i min pengeadministrasjonstjeneste, føles penger som leketøy penger. Jeg kan bruke det, men jeg vil glemme det senere. Denne frivolous tilnærmingen er absolutt ikke nyttig når man prøver å holde seg til et budsjett.

Jeg vil gjerne sette et fast budsjett for mine dagligvarer og behandle deg selvutgifter, spore mine utgifter og kutte meg av når jeg har rammet min grense. Skriv inn forhåndsbetalte debetkort.

Hvordan forhåndsbetalte kort hjelper deg med å holde fast ved budsjettet

Hvis du vil begrense deg til å bruke et visst beløp i en bestemt kategori hver måned - si $ 150 på dagligvarer - du kan bare laste opp det nøyaktige beløpet på et forhåndsbetalt debetkort. Sveip kortet ditt i matbutikken akkurat som du ville debet eller kredittkort.

Men i motsetning til kreditt- eller debetkortet, vil du ikke kunne bruke mer enn du har. Når saldoen din treffes, kan du ikke bruke kreditt- eller kassekredittbeskyttelse. Du har bare fått det du har lastet inn på kortet for måneden, noe som kan få deg til å tenke to ganger om å kaste noe ekstra inn i handlekurven din, du trenger egentlig ikke!

Hvilket forskuddsbetalingskort bør du velge?

Da jeg begynte å lete etter et forhåndsbetalt kort, ble jeg overrasket over alle alternativene - og hvert kort har forskjellige funksjoner og begrensninger.

Jeg var spent på å lære om Visa Clear Prepaid-programmet; kort som kvalifiserer for programmet, må klart kommunisere sine månedlige avgiftsplaner, slik at du vet nøyaktig hva du logger på å betale. Kaiku® Visum® Forhåndsbetalt kort har en flat månedlig $ 3 avgift som dekker noen kule funksjoner:

 • Ingen overtrekk tillatt, slik at du ikke kan pådra seg ekstra avgifter eller bruke mer penger enn du har
 • Innskudd eller del forsikring for å beskytte dine midler, f.eks. FDIC / NCUSIF
 • Visa's null ansvar svindel beskyttelse *, som gir ekstra sikkerhet hvis kortet ditt er tapt eller stjålet

I tillegg vil du aldri bli rammet av lurte avgifter. Kaiku® Visum® Forhåndsbetalt kort har:

 • Ingen gebyrer for avvist transaksjoner
 • Ingen avgifter for kontanter tilbake
 • Ingen avgifter for kundeservice
 • Ingen avgifter for ATM-tilbakekallinger eller balanseforespørsler
 • Ingen avgifter for å lukke kortet ditt
 • Ingen avgifter for å erstatte et tapt kort

Hovedavgiftene inkluderer månedsavgiften på $ 3, som du kan unngå ved å laste $ 750 per måned på kortet (som direkte innskudd) og $ 1,45 for utgående nettbaserte minibanker. For mer informasjon om avgifter, kan du besøke https://kaiku.com/fees.

Du kan bruke kortet til å foreta engangs- eller tilbakebetaling av regning, få penger på mer enn 55 000 AllPoint-minibanker og til og med overføre penger til venner som har Kaiku® Visum® Forhåndsbetalt kort. Du kan bruke kortet hvor som helst Visa debetkort er akseptert: supermarkeder, klær butikker, apotek butikker, restauranter, nettbutikker og bensinstasjoner, for bare å nevne noen.

Bli med The Penny Hoarder 21-Day Challenge

For å teste dette forhåndsbetalte kortet som et budsjetteringsverktøy, har vi samarbeidet med Visa Clear Prepaid-programmet for å starte en 21-dagers utfordring for Penny Hoarder-fellesskapet. I 21 dager bruker jeg Kaiku® Visum® Forhåndsbetalt kort for alle mine kjøpesentre.

Siden jeg pleier å overbuffe i matbutikken, planlegger jeg å bruke kortet mitt for å kjøpe bare dagligvarer jeg trenger. I stedet for å ende opp med mer mat enn jeg muligens kan spise, holder jeg meg til nødvendighetene - og holder meg til min matvarebudsjett. Jeg håper at jeg begrenser meg til å bare bruke mitt forhåndsbetalte kort, vil hjelpe meg å være mer oppmerksom på mine utgifter.

Klar til å bli seriøs om budsjettering for en av dine daglige utgifter? Bli med i 21-dagers utfordring! Her er hvordan du får kortet og komme i gang.

Hvordan komme deg Kaiku® Visum® Forhåndsbetalt kort

Registrerer deg for din Kaiku® Visum® Forhåndsbetalt kort er super enkelt. Gå til Kaiku nettside, klikk på Få kort, fyll ut noen grunnleggende info, og de vil sende deg et kort. (Bonus! Du kommer til å velge fra noen få morsomme farger.) Det kommer til syv til ti dager senere, og du kan ringe eller gå online for å aktivere den.

Så er det på tide å bestemme hvor mye penger du skal laste. Jeg valgte å legge til $ 150, mitt budsjettbudsjett for de neste 21 dagene. Du har noen få muligheter til å sette pengene dine på kortet:

 • Ta penger til en Visa Readylink-sted. Dette er det raskeste alternativet fordi du kan bruke kortet umiddelbart, men leverandører vil kreve et gebyr på $ 2,95 til $ 4,95 for å laste kortet ditt.
 • Sett inn en sjekk på kortet ditt ved å knipse et bilde med Kaiku-appen. Hvis du ikke har det travelt, vent opptil 10 dager før innskuddet går gjennom og du vant, må du betale et gebyr. Eller, hvis du vil ha øyeblikkelig tilgang til pengene dine, kan du velge å betale ca 4% av verdien av sjekken, med en minimumsavgift på $ 5.
 • Synkroniser bankkontoen din og overfør penger rett på kortet ditt. Disse overføringene tar to til fire virkedager. Kaiku vant, belaster deg et gebyr, men banken din kan.

Min Kaiku® Visum® Forhåndsbetalt kort er på vei, og jeg gleder meg til å få mitt dagligvarebudsjett tilbake på sporet! Vil du bli med meg i 21-dagers utfordring?

Din sving: Hvordan vil du bruke et forhåndsbetalt kort for å holde deg til budsjettet ditt?

* Visa's nullansvarspolicy dekker amerikanske utstedte kort og gjelder ikke for visse kommersielle korttransaksjoner eller transaksjoner som ikke behandles av Visa. Du må varsle din finansinstitusjon umiddelbart om uautorisert bruk. For spesifikke begrensninger, begrensninger og andre detaljer, vennligst kontakt utstederen din.

Betsy Mikel er en Chicago-basert freelance copywriter. Hun elsker å sykle over hver by hun besøker for å finne sitt beste taqueria.

Skrive Inn Din Kommentar